Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to-i-ja

Jak to jest u was?

Polecane posty

Gość to-i-ja

Moja mala dzisiaj marudzi caly dzien... Nie spi od 7 i nie wiadomo o co jej chodzi. Czy denerwujecie sie gdy wasze dzieci piszcza i jecza bez przyczyny?

Gość dlatego wlasnie ja nie chce mi
ec dzieci :O

Gość to-i-ja
Nakarmiona, przewinieta, smoczek ma, na rekach, noszona. MIlion pozycji na minute, wszystko dobre na chwile. Nic nie boli, wyglada normalnie, wisi na cycku i marudzi. temperatura 37 - a to dziecko 7 tygodniowe, wiec tez w normie. Glowa mnie boli, na wymioty juz mnie ciaga. W nocy spalam 3 h, a dzis taki dzien. Wczoraj bylam u dentysty i noca karmilam mm, bo dostalam antybiotyk, sciagalam swoj pokarm i wylewalam - dlatego tak malo spania. A dzisiaj mala to nie do poznania. Tylko by na cycku wisiala...

Gość to-i-ja
Podnosze, w nocy juz ja maz zabral na 4 h abym chociaz chwile mogla pospac tak marudzila.

Gość czego kwękasz
dokładnie dlatego nie chcę mieć dzieci bo są mega upierdliwe bez przerwy jęczą, stękają, piszczą, płaczą terroryzują by ciągle nosić na rękach nie wiem czemu ludzkie dzieci są takie upierdliwe kotka np nakarmi młode i one śpią zamiast wiecznie piszczeć i domagać się zainteresowania

Gość to-i-ja
Takie dni zdarzaja sie rzadko na szczescie, ale myslalam wczoraj, ze wyjde z siebie... :/

Macierzyństwo to wzloty i upadki, to dni szczesliwe i megadołujące, są plusy i minusy, nikt nie mówił, że będzie łatwo i przyjemnie 24h na dobę, a jednak dzieci to sens życia!!!!!!!!!!!!!! ;)

Gość a moze brzuszek
jesli jej podalam mm zamiast piersi to moze ja brzuszek boli. To niekoniecznie musil byc zauwazalne tzn. ze sie napisa albo cos. Taka zmiana moze miec na dziecko duzy wplyw.