Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem taka neiwyżyta

Polecane posty

rihanna to pusta idiotka - wcale się nie dziwię , ze nikt z nią nie chce isć na randkę , ani do łóżka.. 💤

no bez przesady nie używałabym tak obraźliwych słów to nie jej wina, że nie ma aryjskich rysów twarzy:P ale do piękności zdecydowanie jej daleko ot zrobiona murzynka

ike, masz rację. ­ szympansy to miłe stworzenia i nie mam powodów, by je obrażać :)

Gość meskim okiem
brzydula jakich malo- rihanna i plaska jak deska bleee!

pomijając już to, że zawsze mam racje:P w tym przypadku nie rozumiem poczucia humoru, jakie reprezentujesz :P

przepraszam , że nie chacham się z każdego kafeteryjnego żarciku:)

nie fikulcu, wcale nie przelewasz. niekończące się przytyki a propos mojego faceta są zapewne wyrazem twojej uprzejmości i braku frustracji osobistych 🖐️ ­ a do ryjany nic nie mam - nie jej wina, że wygląda jak szympans! ­ podobnie jak nie jest winą fikulca, że jest głupia, gruba, aspołeczna i gburowata :classic_cool:

nie no pewnie kalibanowi daleko do np samuela czy niebieskiego to normalne, że tylko dziewczyny traktuje się ulgowo :P:P:P

"nie trzeba czytac wszystkiego " ­ nie tłumacz się. i tak wiemy, że siedzisz tu 20 h na dobę z przerwą na siku i nawet papu od mamusi wpierdzielasz przed kompem :)

nie mam z nimi kontaktu, z Darkerem może w ciągu ostatniego pół roku jakieś 3 maile wymieniłam bo polecałam mu jedno anime. z Tamari już wieki nie pisałam. aha, z fiku miku wymieniłam parę maili w temacie pracy i paru osobom poprawiałam CVki. das ist alles. kontaktów stałych brak :classic_cool:

Gość do fiku mikuuu
fubu jest w tobie zakochany. to nie żart:O🖐️

e tam, nie robiłam w życiu nic takiego, czego mogłabym się wstydzić. jak już zostanę celebrytką to i tak wszystko wypłynie - intymne zwierzenia, nagie foty, sex video z ganbangów i lesbijskich orgii... ups, tego miałam nie pisać :classic_cool: ­ zresztą i tak pewnie dziennikarze dopadną mnie na plaży jak kate middleton. żadna nowość. ­ no ale bez kontrowersji moja "Autobiografia Żelka Zielonego" oraz "Wielka Encyklopedia Kafeterii" pod moją redakcją nigdy by się nie sprzedały. wiadomo.