Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsadafg

Łódz- czy naprawde jest tak niebezpieczna.

Polecane posty

Gość Łodzianka od zawsze
A gdzie studiujesz na Polibudzie czy Uniwerku?

Gość pederwesta
Ja jestem spokojną niekonfliktową osobą więc tak za nic też moge dostać? :o

Gość Łodzianka od zawsze
A w soboty! To zaocznie pewno gdzieś

Gość Łodzianka od zawsze
Jak będziesz mieć pecha...

Gość niejestzbytOK
podszyw był łatwo zostać okradzionym w każdym miejscu lepiej miec rzeczy dobrze schowane i lepie uwazać jak jest ciemno zawsze stac przy grupce ludzi porządnie wyglądajacych ludzi na przystanku czy w tramwaju w razie czego

Gość Łodzianka od zawsze
Koło Przybyszewskiego:P Współczuję... Postaraj się wracać z grupa jakiś znajomych lepiej

Gość pederwesta
to jakie miasta uważacie za bardziej bezpieczne?

Gość niejestzbytOK
kiedyś szłam z laptopem do punktu drukującego lapotop miaalm w teczce typowej to jacys faceci potatuowani poobdzierani za mną zaczeli przyspieszac, szybko pobiegłam w strone przytanku gdzie bylo pare osob i wsiadłam do tramwaju pierwszego lepszego strasznie sie bałam bo wiedzialam o co chodziło

Gość mieszkam w Łodzi od
Wychodzę wieczorami :P . W każdym większym mieście są menele, dresy, czy inni szukający zaczepki. I tyle.

Gość Łodzianka od zawsze
Często chodzę w tamtych rejonach po zmroku bo lubię być ruchana w dupę przez nieznajomych

Gość Łodzianka od zawsze
To raczej o grupki łepków się rozchodzi, nie o pojedynczych facetów- chociaż różnie bywa... Mozesz mieć szczęście ale lepiej nie wystawaj sama na przystanku wieczorami tam

Gość Łodzianka od zawsze
,,Wychodzę wieczorami . W każdym większym mieście są menele, dresy, czy inni szukający zaczepki. I tyle'' Ale są miasta bardziej i mniej niebezpieczne

Gość niejestzbytOK
ważne zby stac przy kimś któy wyglada na osobe któa cie nie okradnie czy pobije i wezwie pomoc jakby ktoś zaczął Cie zaczepiac

Powiem tak w każdym miescie sa osiedla bardziej i mniej bezpieczne :) ja mieszkał w Łodzi i lubie to miasto:) faktem jest że są ulice gdzie lepiej sie nie wypuszczac ale łodzianin wie gdzie chodzic :D. Chyba jakieś 3 lata temu było bardzo ciekawie na żabiencu:D koleżanka chciała az mieszkanie sprzedac bo kibole robili totalne naloty :D i to na wszystkich:D Z reszta kiboli jest wszedzie pełno, drechów szukających zaczepki ale jedni sa groźni inni nie :D wiec co to za pytanie? W każdym mieście możesz dostac w łeb:D

Gość Łodzianka od zawsze
Jem kupe

Gość Łodzianka od urodzenia!
Jak ktoś tutaj napisał, w każdym mieście można dostac w pysk, nie tylko w Łodzi.Podobo najbardziej niebezpiecznie jest w dzielnicy Bałuty oraz na Włókienniczej, Abramoskiego.Natomiast na Piotrkowskiej jest niebezpiecznie podobno w nocy, mnóstwo prostytutek, bezdomnych,kloszardzi i inny pleps! Niby są kamery,ale jakoś mało kto na to patrzy? Po nocach nie chodzę wiec nie wiem? W każdym razie nie spotkało mnie nic złego,a mieszkam w Łodzi od urodzenia,czyli 54 lata.

Gość niejestzbytOK
najgorzej jest w weekend pełno pochalnych agresorów

Gość Łodzianka od zawsze
Też lubię to miasto ale jest niebezpieczne a o to było pytanie

Gość niejestzbytOK
moich kolegów pobili na pietrynie i niedlaeko był monitoring ... oni do zadziornych nie należą

Zesrałam się

to ja może powiem troszke :D abramowskiego, sosnowa, grabowa, wólczańska omijaj z daleka :D ja np mieszkam na bałutach w okolicy rynku bałuckiego nie jest az tak źle :D

Gość lodziak
bez przesady u nas głównie dzieci się katuje, kładzie w beczkę itp. pavulonu już nie dają:( średnio po jednej spokojnej nocy na jednym komisariacie jest około 30 zgłoszeń, a jest ich osiem:) ogólnie wszyscy są mili i tolerancyjni jak Hitler czy Stalin:)

Gość Łodzianka od zawsze
Bzdura na Piotrkowskiej jest w miarę ok. Ja wychodzę, bo lubie się bawić. Poza tym tak tandetnych słów, jak plebs, tylko gimbusy używają...

A skopać ci ryj szmato??