Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsadafg

Łódz- czy naprawde jest tak niebezpieczna.

Polecane posty

Gość gieroy
jak będziesz dawała pupki komu trzeba to nic ci nie będzie. Każdy będzie zadowolony

Gość fgdffgfggh
no sorry ale jak ktos szwęda sie po nocach to jego problem. ja tu tez mieszkam od urodzenia i nigdy nic mi sie nie stalo. pomijam cyganow, raz jedna kurwa mnie okradla w bialy dzien, no ale czego sie po cyganach spodziewac, na nich trzeba wszedzie uwazac.

Gość fgdffgfggh
chyba isc pochlac i poruchac, bo ciezko nazwac takie lajdactwo zabawą

Gość fgdffgfggh
chlanie i pieprzenie to zabawa? :D hahaha co innego wracanie z pracy, to faktycznie wspolczuje ja bym sie bala

Gość aghjkhgh
a w Warszawie czy Krakowie jest bezpiecznie??????

Gość mojabibola
To jakie miasto waszym zdaniem jest najbezpieczniejsze?

jestem fanką Realu Madryt "kiwi1988ldz-to fantastycznie, moja uczelnia jest na Brzozowej, a to blisko Grabowej i Sosnowej " nie chcę Cię straszyc ale swojego czasu to i policja tam nawet chodzic nie chciała :) chetnych za bardzo nie było:)

Łodzianka od zawsze "Okolice bałuckiego rynku zaś, to osobny rozdział! " może rozwiniesz temat bo ja akurat tu mieszkam :D

Gość mojabibola
A w drugą strone ja jestem poznananianką od urodzenia i żadne wieksze przykrości mnie nie spotkały (może dlatego, że wiekszość życia mieszkałam w śródmieściu i znałam większość zadymiarzy chocby z podstawówki)

Ja zadam durne pyt czy w każdym większym mieście sa np 2 drużyny tak jak tu np rts/łks, jesli nie we wszystkich to może tez to wpływa na to że jest niebezpiecznie :D może nie wszedzie sa tacy kibole :D wybaczcie takie durne pyt ale ja sie piłka nie interesuje :P

Gość kulepszemu
Powinien być w naszych warunkach rozwijany monitoring, więcej kontroli Policji. Za to bezrobotni i Ci, którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić, powinni wziąć się w garść i zając za prace społeczne, sprzątanie ulic. W szkołach też od czasu do czasu powinny być zajęcia dot dobrego zachowania i nie wchodzenia w konflikt z prawem.

Gość gość
Im dalej na północ tym gorzej na południu jest w 100% bezpiecznie (olechów,janów) i tak się bezpieczeństwo w drodze na północ zmniejsza, aż w końcu jest się na bałutach tam jest najgorzej.

Gość gość
A jak jest w okolicach Górniaka np Grabowa , Słowiańska , Lubelska itp?.