Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

nigdy do Ciebie nie zapukam Piekna

Polecane posty

po tym co dzisiaj napisalas po tym jak mnie zdradzalas po tym jak po raz kolejny przekonalem sie ze masz empatie na poziomie kamienia i ty chcialas zebym ja pukał? zenada

Gość kamien z serca
co za ulga

Gość Piękna Paniusia
ty i tak nigdy nie pukałes do mnie! ty mnie sledziłes i robiłes stalking! i oto jestem zła! i tego masz nigdy nie robic!

Gość Piękna Paniusia
chyba usa juz czeka na ciebie z vanesa siedziałes tam po 6 mies a teraz bez roboty na heroinie i stalkig i lorneta itp

pisałem Ci maile, gdzie opisałem swoje uczucia chciałem zebys potraktowała je na powaznie a Ty mnie wlasnie wtedy wykreslilas całkiem ze swojego zycia dziekuje Ci za to, naprawde :o dzieki za miłosc, empatie, zrozumienie:o jestes naprawde "romantyczna" i "wrazliwa":o jak kaweł kamienia na drodze:o

Gość air force one
Kotek samotny??? - Niemożliwe!! co tam się wyprawia w tym schronisku??? p.s. : (o Siwa i Wisznu! człowiek na "chw ilę" zajrzał i... -> i znów nie wie co sie dzieje....) Kotek samotny??? nie wierzę !

kawał*

Gość air force one
dodam: ostanio odliczył do: "czterech". Póżniej groził i krzyczał, że "5" też potrafi. :) więc: no comments... p.s. Pokłonik. W uznaniu. :)))))

Gość Piękna Paniusia
pisałes maile i jak sie zachowyałes? słowa przeczyły czynom i smaku to nie miało ty masz chyba udalizm osobowosci tu pisze wyznaje 1 osoba tu zyje robi co chce i niszczy to 2 osoba nie ma pokrycia tych słów w czynach a tak dzieci postepuja nie ludzie dorosli

nie, po prostu Ty potrafisz tak człowieka zmrozic swoim chłodem, ze juz nie wiadomo jak do Ciebie dotrzec: na powaznie, zartem, kpiną, ironią, olewaniem czy odwrotnie- zabieganiem o Ciebie, komplementami. nie wiadomo, co z Toba robic, bo co by czlowiek nie zrobił, to samo zimno i odrzucenie z Twej strony.

Gość air force one
oj dzieci, dzieci... Bawcie sie dobrze. buziaki, pa.

Gość Piękna Paniusia
ja ci mowie co masz robic pakowac sie od usa z całym smrodem ktory tu przywiozłes. tyle. Stalking jest karalny ty miałes tylew bab i ty nie wiesz co masz robic no wlasnie vanessa była z toba nieszczesliwa faktycznie nie wiedziałes co masz robic. I tak sie skonczyło zmarnowałes komus zycie. kobiete zdobywa sie dobrem i brakiem egoizmu, u ciebie tego wiele, zreszta wiesz dobrze czym. Kpina ironia chyba na glowe upadles albo za duzo wpiepwrzasz heroiny i ci mozg wyzarlo

ranisz mnie do łez:(

Gość Piękna Paniusia
smieszny jestes.. widzisz tylko siebie, swoje łzy, rany itp a tego ze TY tanisz NIE WIDZISZ? I TO WIECEJ BO TY RANISZ A KTOS SIE broni i ty uwazasz to za rane.. wytłumacz mi gdzie tu ranienie? pisałam godzina miejsce Przybyłes o godiznie alepod skelpek i stoi sz za autem..niedziela to była pamietam ja na ławce. I tak sie patrzy. I poszłam po 20 minutach..potem ty mi w warzywniaku fochy? ze ja z palaczem rozmawiam a nie z jasnie panem? a jak sie jasnie pan zachował to niełaska zauwazyc? I mi nie było smutno wteyd lato pieka pogoda..a ja w domu..bo tobie sie tylka nie chcialo ruszyc od uat do mnie.. I ty potem z blondyna idziesz:O? abym ja poczula jak byc olewanymj? a kto olał? ty! przyjechac o godiznie ustalonej i dupy nie ruszyc do kobiety? ty na narzycm chorujesz..juz nie wiadomo na co.. i ani przepraszam ani nic..ani za blondyne ani za czarna ani za olewanie ani za stalking za mobing za wykradanie mojej ksiazki! za szukanie w smieciach!..ja nie wiem jestem wyrzurcam smieci..ty nic jedziesz.. ja ide do domu a ty hop do smietnika wracasz i szukasz w moich rzeczach..to nienornalme..i tez uwazasz ze nikogo nie ranisz jestes super?

Gość Piękna Paniusia
uwazam, ze jak facet zaplacze to znak ze cos zrozumial zrozumial jak bardzo kogos zranil i sie zmienia przeprasza.. ja byłam z takimi wlasnie ludzmi jak mozna plakac i zachowyac sie jeszcze gorzej niz przed placzem?

Gość Piękna Paniusia
a ta patologia tym ze takim gownairozm zdradzasz miejsca gdzie ja bywam moich znajomych tez mnie wkurzyłes! jak tak mozna i tu nikog nie ranisz? gowniarzy cosobie konia walili jak zagladali lornekazamiast do roboty isxc nie? I te gowniary głupie i małolaty. zobacz na siebie na to co ty robisz i jak kogos ranisz.

czemu nie mozesz po prostu byc dla mnie miła, jesli mnie kochasz :( po prostu...

Gość co za sliskosc
mam to w glebokim powazaniu wszystko tak oglednie ujmujac i bardzo ale to bardzo skracajac czloewiek potarfi zniesc wiele ale glupota czasem wylewa sie i nie sposob tego stany powsrzymac a kot niech sie GONI wszytskie Koty to smiecie kty trzA TEPIC TAK ,MOWI FALA I ROZUM

Gość Piękna Paniusia
to ze wasza rodzina słynie z poakzywania cipek ta marika co ma te 8 latke to jej piersi i cipka by la osttatnio nie znaczy ze ja mam sie godzic na moje łamanie prywtannosci! jak wygladam w pidzamie koszulce itp ja mam remont a ty sie ptologii pytasz co u mnie a one ma remont bo wiedza z lornety! to normalne? normlany facet dzwoni lub sms co u ciebie a ja mam ramont.. na prawde rozpedz sie autem i walnij w tira dobrze ci to zrobi na otrzezwienie

Gość co za sliskosc
:classic_cool: ponioslo mię :classic_cool: w dupie mam wszystko

Gość Piękna Paniusia
jak mam byc miła skoro łamiesz mnie moja prywtanosc? ile razy mowiłam ze tych ludiz ma tu nie byc bo zbyt wiele mi zła dzieki tobie i siorom wyrzadzili oni maja wlasne domy i niech tam wracaja a ty dalej nic..to ja mam byc miła? to potrafisz jechac doi de płaszczyc sie ale tu 10 krokow nie zrobisz i przyjsc to samo zrobic? czemu siory nie mowia..nie jedz do de nie ma do kogo? czemu siory tu sa? maja wlasne domy? czemu ty mi zgotowałes tu pieklo? co? jakim prawem? jesli facet jest tu dla kobiety to tak czyni by ona czuła sie kochana, bezpieczna i tak dalej.. I ty mi pttania zadajesz czemu ja mowie co mnie boli i co mi niewygodne na duszy.. No chyba masz wiecje lat jak twoj synek co? powinienes wiecej rozumiec.

Gość Piękna Paniusia
a czemu ty nie jeste smiły kochany? czemu nie jestes dla mnie taki jak dla diany i winony? bo tylko je kochałes z tych wielu kobiet ktore miałes.. a ja tez chce byc kochana i zasluguje na to. I wiem jak to powinno byc bo byłam kochana. I wiem.

wiem ze cie bolało, kiedy wszedlem do obuwniczego i uciekłem:( po prostu nie mialem odwagi na rozmowe:(

Gość Piękna Paniusia
a dzieci krzywdzisz. One maja miec normlany dom z matka ojcem nie akdemik gdzie picie palenie cpanie i sex glosny i cipki pokazywane:O przez ciotki i twoje kolezanki. dzieci maja miec stabilnosc, szkole itp. I miejsce a nie klike w bloku

bylas kochana i co? i ulotnili sie twoi kochasie? widac cie nie kochali, skoro piszesz w czasie przeszlym ze "bylas kochana" w milosci - prawdziwej nie istnieje czas przeszly kto kocha naprawde bedzie kochac zawsze tak jak ja ciebie kocham zawsze, choc zdrad ci wybaczyc nie moge kocham i bede kochac a ci wszyscy oni, ci faceci:o cie teraz maja gdzies tyle jest warta ta ich niby milosc

Gość Piękna Paniusia
No i co masz zamiar robic? dalej uciekac? nie miec odwagi na rozmowe? na przyznanie sie do win, stalkingu? Ja mam ciebie po ulicy szukac? Twoja wina, ty powinienes do mnie isc do domu. Zadzownic czesc tu ja chce pogadac jak normlany czlowiek albo tylek wysadzic z auta i mowic glosno to ja chce pogadac. a ty co? tyle czasu zadnych zmian a potem czmeu mila nie jestem? a ty bys był? czy smutno by ci byłpo? zwiazek czy staranie sie o kobieteto sprawianie jej ran? czy radosci?

Gość Piękna Paniusia
ale ty tez jestes przeczny kochasz i ranisz to jaka to miłosc? milosc daje kobiecie szczescie, radosc, poczucie ze jest wazna, kochana. itd. zrobisz cos, i nawet nie poczuwasz sie do tego aby przyjsc i wyjasnic przeprosic czy powiedziec jak bedzie dalej. Nic. TYlko jazda autem. I patologia i nic wiecej. I tak ma zycie wygladac? miałes diane winone miales vanesse co ci teraz stalo? ze jest inaczej?

a czy ty chcesz tej rozmowy? i do czego ona by miała prowadzic przeciez mnie nie chcesz :(

Gość Piękna Paniusia
mi sie chyba nalezy rozmowa nie uwazasz? tak złamac moja prywtanosc i co udawac ze nic o mnie nie wiesz? ale to ma wyjsc od ciebie. nie ode mnie. I tych ludzi ma tutaj nie byc. Pakuj ich dzisiaj. wszystkich. Maja domy niech do roboty ida, dzieci do skzol posla a psy w kaganiec. Siory tez do ich domów. Musisz sie porzyznac do tego co robiłes. Stalking, mobing, wyjkadliscie moja ksiazke, i inne rzeczy. ty chcesz aby ktos był miły ale nic nie robisz w tym kierunku. A tu trzeba pakowac patologie i do ich domów. te domy maja byc puste.