Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

nigdy do Ciebie nie zapukam Piekna

Polecane posty

nie wiesz co przezywałem, jak płakałem, w jakiej bylem depresji:( jak mi było zle:( potrzebowalem wsparcia:( a wtedy mnie odepchnelas:(

Gość Piękna Paniusia
dostaniesz mniejszy wyrok. Inaczej odsiedzisz całosc.

moge siedziec, jesli bedziesz mnie odwiedzac w wiezieniu

Gość Piękna Paniusia
jak facet czuje ze jest zle..to idzie gadac ze swoja kobieta. Z nia Miałam zwiakzi to wiem faceci szli do mnie. Bo tylko my wiedzieslimy jak jest miedzy nami. I nawet to lepsze widok faceta smutnego niz takiego krzykacza wscieklego co sie zle zachowuje..jak facet przyjdzie i sama twarz mowi jak mu zle i jak ma depresje itp ze nie jestesmy razem jak ty miales zle to ty nie szukales kontaktu ze mna jak moglam ciebie odepchac? gadales z patologia i siorami, one te siory miały rzady i tak rzadizły a y je sluchales.

jak moglem szukac kontaktu z toba skoro mi zabronilas zebym sie z toba kontaktował?:(

Gość Piękna Paniusia
bede ciebie odwiedzac. W koncu za złe rzeczy trzeba odpokutowac A stalking to łamanie prawa czyjegos czlowieka.. powiedz winonie tez bys stalking robil? nie, wteyd byłęs inny siory mogly ci nafikac, miałes je dzgies zyłes swoim zyciem i dbałes o winone..jej uczucia

Gość Piękna Paniusia
to ci zabroniłam kontaktu po tym co wyprawiałęs latem, nie zmienia faktów..najpierw robiłęs mobing, stalkimng wykradlizscie ksiazki..potem ci zakazałam..a to sie skonczyło ze dalej byliscie tutaj siory z zawisci szalały z kuzynowstwem patologia i ty z nimi,

moge isc do wiezenia, moge nawet umrzec...dla ciebie :(

Gość Piękna Paniusia
czemu nie jestes tu sam? czemu sluchasz siostr? moze raz posluchaj mnie co? puste domy, zapewnij swoim dzieciom 1 duzy dom normalny I miej odwage porozmawiac ze mna. Piszesz ze najwazniejsza ze moge na ciebie liczyc a tu sieokazuje ze nie moge nawet na rozmowe ciebie nie stac itp wiec jak to jest? taki mail tyle słow..ale w realu jest inaczej..

bo zabronilas mi kontaktu:( co moglem zrobic?

Gość Piękna Paniusia
a ja nie chce abys umierał dla mnie chce abys zrobił normalne zycie dla mnie to niewiele ja smaolotow porsche nie potrzebuje a ciepły dom z cieły m kochajacym facetem dziecmi ogrodem i zwierzaczki cisza spokoj a jak bede chciala imprezy to ja ustalam kto wejdzie do domu kto mnie zobaczy w neglizu..bez make upu..a nie ze hop i kazdy mnie widzi lorneta spod 9, 10 i tych naokolo domow.

Gość Piękna Paniusia
zabroniłam ci po fakcie jak sie haniebnie zachowałes ale jakbys chciał to co to za problem kontakt? byłam u przyjaciolki domy u gory i jechałes jaguarem ja siedziałam na ławce z nia..jaki problem wysiac chce pogadac prosze i ja bym sie zgodzila 1 wrzesnia to byl. a ty nic. hola i patologia wiedziala gdzie ja jeste z przyaciolka..no wiesz, co ich to obchodzi niech, vinonie tez tak robiles tez brałes tak? czy szanowałes jej osobe i prywatnosc?

Gość Piękna Paniusia
nie umieraj dla mnie ale zrob jedno: pakuj tych ludzi, te patologie, marii ich cipki obce dzieci stryjkow siory kumpli chce pustych mieszkan teraz. I mozesz zyc dla mnie:) ale do stalkingu i tak musisz sie przyznac, w rozmowie ze mna ktora sam rozpoczniesz. Bedziesz miec wyrok w zawieszeniu:)

mogłbym umrzec dla ciebie i za ciebie oddałbym zycie za ciebie, moze wtedy bys wreszcie uwierzyla w moja milosc

Gość Piękna Paniusia
ktos kiedys napisał ze herozim nie polega na wielkich rzeczach a na małych i ja sie z tym zgodze nie chce umierania dla mnie za mnie chce poszawania mojej prywatnosci wiec ingwilacja komorki out, lornetki out ale i ludzie, dopoki tu są nie wierze, ze nie zaglądaja. Ponadto za stalking kara musi byc. do roboty a nie bawienie sie cudzym kosztem. siory aut domy maja swoich facetow dzieciaki jedna do usa druga de, najuszyły narządziły krwi mi napiły, a tuy na to pozwalałes.

Gość Piękna Paniusia
23;19 wtedy uwierze, w kazde słowo w mailu:) I ze mnie kochasz bo zadbasz o moje uczucia.

ja tez potrzebuje czasem ciepła i wyrozumialosci by moja ukochana kobieta starala sie we mnie wczuc, w moje uczucia by mnie kochała pomimo moich wad

Gość Piękna Paniusia
ty robisz stalking i łamiesz moje prawo lorneta a ja mam byc wyrozumiała? nie. Nie jestem głupia. To jest karalne i zakochany facet nigdy by sobie, a co dopiero innym na to nie pozwolił. wiec trudno mi uwierzyc w slowa w mailu jelsi czyny mowia inaczej..sam rozumiesz.. Moge byc wyrozumiała ale w zyciu normalnym np jak kumpel ma urpdizny rozumiem ze moj chlopak moze sobie wiecje wypic wrocic pozniej np nad ranem ale nie ze co tydzien tak robi itp

otworz choc raz swoje serce i pokaz mi - tak po prostu - ze tez mnie kochasz...o tym marze

Gość Piękna Paniusia
tak ale jak mnie przrprosisz za stalking i zrobisz porzadek w domach. spotkania rodzinne urzadzac sobie w usa de i fr. Moje zycie prywtane jest moje, patologii nic do tego. Wtedy uwierze w to co pisałes.

chcialbym umrzec patrzac ci w oczy:) kiedy bede umierac na raka, chcialbym bys byla przy moim lozku i trzymala mnie za reke

Gość Piękna Paniusia
no chyba ci pokazałam? juz danwo wezwałabym policje i gazety. Wiecej nie moge, ty musisz zrobic. Inaczej faktycznie tak zrobie bo dluzej tego znosic nie bede.

Gość Piękna Paniusia
23;36 moj dziadek tak umierał patrzac babci w oczy I tez trzymała go za reke (to nasza tradycja rodzinna) i tez umierał na raka..

i ja tez tak bede umierac:) i pragne bys byla wtedy przy moim lozku

Gość Piękna Paniusia
najpierw badz i patrz mi w oczy przy rozmowie:) Uzbieraj odwage na jutro, sam przyjdz do mnie nie ze zmieniaki jajak tylko normalnie to ja john chce pogadac. od 11 (wczesniej spie)do 20;00,a najlepiej tak o 13. trzymałes moja babcie(moja!) za dłon, a tyle złego mi wyrządziłes.. I nie porozmawiałes ani o babci ani o tym..to sie logiki nie trzyma tych ktorych kochamy nie krzywdzimy

Gość air force one
o czym Ty/Pan piszesz?? Tobrze się czujesz? chodzi o tę "Włoszkę"? "Olę"? "m"? p.s. powiedz, że "tak" (w sensie: "panuję nad tym") bo chcę iść już spać a nie ratowć "Straceńców"....

Gość Piękna Paniusia
chodzi o udownienie polubowne stalkingu Inaczej odsiedzi I pies ma byc z kagancem to nie usa.

Gość Piękna Paniusia
air force o czym ty piszesz? miec odwage na złe rzeczy a na rozmowe nie?

Gość aire force one
Nie umiesz przeprosic? Kogos kogo niby kochasz? Nie dziwie sie, ze ona nie wziela na powaznie tego maila czyny są ważniejsze i zachowanie facet wobec ukochanej niz słowa