Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikus Benjamin

Co byście zrobili na moim miejscu ? JECHAĆ CZY NIE JECHAĆ ??????????? ??????

Polecane posty

Gość abecadloo
To o co ci chodzi? Chcesz sie mscic na nim? Rozstan sie,skoro jest taki. I co jest temu winna jego zmarla babcia?

Gość abecadloo
Moze ktoras broniaca wyjasni jak sie leczy stan zapalny?

Gość bfgbgbg
zresztą nie sluchaj abecadlo bo widac ze juz jej jad wyzarl caly mozg.

Gość bfgbgbg
nic nie będe wyjasniac, nie jestem lekarzem. wpisz sobie w google np zapalenie krtani czy oskrzeli i czytaj

Gość abecadloo
Sluchaj. Zaden jad. Zbieram fakty. Zadala pytanie,chce jej odpowiedziec. Proste. Skoro ma stan zapalny,dlaczego nie jest na antybiotykach? I okazuje sie tez,ze nie chodzi o chorobe,bo potrafi pomalowac paznokcie mimo dreszczy i boli,poprasowac ciuchy, chodzi o niechec do zachowania meza i lejka zemste. Ot co

Gość bfgbgbg
nie kazdy lekarz od razu przepisuje antybiotyki!!!! jest mase innych lekow, i od razu uprzedzam twoje pytanie - nie wymienie bo nie jestem farmaceutką. np zapalenia krtani nie leczysz antybiotykiem ale bezwzglednie musisz wylezec w domu

Gość abecadloo
No nie jedz. Zostan w lozku. Niech sam jedzie,przeciez traktowal cie jak rzecz. Nie byl na pogrzebie twojej babci. Same minusy na wyjazd.

Gość Krzycu
Ja uważam, że choruje się całe życie raz na jakiś czas i zawsze się z choroby wychodzi. A pogrzeb to pogrzeb. Człowiek powninien się sprężyc i nawet pomimo choroby jechac. To jest ostatnie i jedyne pożegnanie. Jak bys była starszą osobą z ciężką zaawansowaną chorobą to jeszcze ale znowu osoby z tamtego pokolenia mają silny charakter same w sobie. Gorączka 38,5 to jeszcze żadna tragedia. Z nie taką gorączką chodziło się do szkoły czy do pracy. Weź się w kubeł i daj przykład, że jesteś kobietą z ikrą.

Gość abecadloo
Zapalenie krtani.... Nie moglaby mowic,pic etc. Ale nie wspomniala o tym. Tylko o temp,dreszczach . Wszakze najpierw wymieniasz glowna przyczyne,czyz nie?

Gość bfgbgbg
mialo byc oskrzeli. a to ze wyprasuje czy pomaluje paznokcie, no coz. wezmie silniejsze leko ktore ja na jakis czas postawia na nogi i wyprasuje. w koncu nie lezy na lozku w stani agonalnym zeby kompletnie nic nie mogla zrobic. do kibla tez chodzi oddawac mocz, a pomalowanie paznokci to nie jest jakas wyczerpujaca czynnosc. zreszta bredziesz jak potluczona i masz co najwyzej 15 lat

Gość bfgbgbg
tak tak, za mlodu z goraczka do pracy czy szkoly a potem 60 lat i do widzenia ciocia gienia. powiklania, zapalenie miesnia sercowego i rodzina moze ci palic swieczki na gorce.

Gość niepierdddolciiieee
też mam aktualnie zapalenie krtani i gorączkę ponad 38 stopni i chodzę do pracy,bo muszę. nie ma tragedii, przecież nie umieram. teraz każdy chory i jakoś funkcjonuje. autorka tematu to dla mnie jakaś genetyczna pomyłka. jak można nie iść na pogrzeb Babci męża? nie czaje

Gość abecadloo
Trafna uwaga. Nie jest w stanie agonalnym.

Gość abecadloo
Tu nie choroba jest pretekstem a zachowanie meza.

Gość niepierdddolciiieee
są sprawy które wymagają poświęcenia i nie ma że boli.

Gość bfgbgbg
czyli tylko jakby była w stanie agonalnym to by miała wymowke - ale z ciebie prostak

Gość abecadloo
Tak tez pisalam,ale zostalam zjechana,ze autorka przez wyjazd umrze w wieku 60 lat na zapalenie miesnia sercowego :O

Gość Fikus Benjamin
Mam zapalenie oskrzeli i rope w zebie zab do natychmiastowego wyrwania tylko dopoki nie wyzdrowieje nikt mi tego zeba nie wyrwie mam problemy z mowieniem polykaniem sliny jedzenim itd ale czy to wazne W zeszlym roku nie wylezalam poszlam po 3 dniach do pracy i oprocz zapalenia oskrzeli nabawilam sie zapalenia nerek i dostalam 2 tyg L 4 i dopiero nie moglam sie ruszac i po scianach chodzilam Dobranoc

Gość abecadloo
Tak tez pisalam,ale zostalam zjechana,ze autorka przez wyjazd umrze w wieku 60 lat na zapalenie miesnia sercowego :O M

Gość Fikus Benjamin
Mam zapalenie oskrzeli i rope w zebie zab do natychmiastowego wyrwania tylko dopoki nie wyzdrowieje nikt mi tego zeba nie wyrwie mam problemy z mowieniem polykaniem sliny jedzenim itd ale czy to wazne W zeszlym roku nie wylezalam poszlam po 3 dniach do pracy i oprocz zapalenia oskrzeli nabawilam sie zapalenia nerek i dostalam 2 tyg L 4 i dopiero nie moglam sie ruszac i po scianach chodzilam Dobranoc

Gość Fikus Benjamin
Mam zapalenie oskrzeli i rope w zebie zab do natychmiastowego wyrwania tylko dopoki nie wyzdrowieje nikt mi tego zeba nie wyrwie mam problemy z mowieniem polykaniem sliny jedzenim itd ale czy to wazne W zeszlym roku nie wylezalam poszlam po 3 dniach do pracy i oprocz zapalenia oskrzeli nabawilam sie zapalenia nerek i dostalam 2 tyg L 4 i dopiero nie moglam sie ruszac i po scianach chodzilam a przez nastepny miesiac odczuwalam jeszcze skutki bezmyslnego zlekcewazenia choroby Dobranoc

Gość abecadloo
Tak tez pisalam,ale zostalam zjechana za to,ze autorka umrze w wieku 60 lat na zapalenie miesnia sercowego. Moze wowczas dorobi sie juz wnukow i zona jej wnuka rowniez nie przyjedzie na jej pogrzeb.

Gość abecadloo
Tak tez pisalam,ale zostalam zjechana za to,ze autorka umrze w wieku 60 lat na zapalenie miesnia sercowego. Moze wowczas dorobi sie juz wnukow i zona jej wnuka rowniez nie przyjedzie na jej pogrzeb.

Gość Fikus Benjamin
a zapomnialam dodac ze wczoraj odczuwalam silne klucie w klatce piersiowej po lewej stronie nie moglam nic w pracy utrzymac w lewej rece i lewa strone ciala mialam wyraznie cieplejsza od prawej ale to nic od tego sie nie umiera powiklania nie sa grozne

Gość abecadloo
To dlaczego napisalas,ze nie jest to grypa tylko stan zapalny zamiast napisac zapalenie oskrzeli? Mysle,ze blefujesz.Hipochondryczka.

Gość Fikus Benjamin
Na dodatek juz czuje,ze mam grzybice i bede musiala zostac w lozku do 1 listopada. Wtedy pojade na grob,na wszystkich swietych. Po co dwa razy?

Gość Fikus Benjamin
Na dodatek juz czuje,ze mam grzybice i bede musiala zostac w lozku do 1 listopada. Wtedy pojade na grob,na wszystkich swietych. Po co dwa razy?

Gość Fikus Benjamin
Boli mnie lewa strona od klikania klawiatura.