Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetrocznik1980

Nigdy więcej nie umówię się z kobietą przez internet !

Polecane posty

Myślisz, że każdy ma szczęście? ;) Nie. Zanim spotkasz swojego księcia albo królewnę musisz pocałować sporo żab ;) Ja do tej pory trafiałam na samych idiotów. Bóg chyba nade mną czuwał, że nie związałam się z nimi na zawsze bo jak widzę co teraz wyprawiają to aż mi ciarki po plecach przechodzą ;D

Gość facetrocznik1980
Laski na portalach szukają pięknisi a tacy to w krajach południowej europy !

Gość kobiiitka
no taaaak, a dla faceta wygląd kobiety kompletnie nie ma znaczenia. W jakim Ty świecie żyjesz. To właśnie wy jesteście przecież wzrokowcami i za przeciętnymi kobietami raczej nie oglądacie tylko szukacie ideału z pierwszych stron playboya. Daj spokój i ni e mierz wszystkich jedną miarą bo do końca życia będziesz sam na własne życzenie!!!

Facet wy tez słuchacie ideałów. gadacier o tym, że szukacie normalnej kochajacej kobiety a ogladacie sie tylko za farbowanymi na blond albo czarno i strzaskanymi na heban lachonami. Pieprzycie ciągle ze laska ma się szanować ale jak widzicie jakąs dziewczyne ubraną w ciuchy które więcej odkrywaja niż zakrywaja to mało się nie pozabijacie. Więc wybacz ale Twój post jest n zasadzie " przyganial kocioł garnkowi"

Gość podrywacz z poloneza
Jak jesteś ciota to i przez neta przeciętnej kobity nie znajdziesz miszczu!

Gość glupir dupkii
MAMY WYMAGANIA, BO MOZEBY JE MIEC!!!!!!!!! to ze mam 30plus nie znaczy ze mam brac 1 lepszego co mi sie nawinie, bez pracy , przyszlosci, mieszkania itp... ja cos mam w mym wieku i oczekuje tego samego. Smieszy mnie jak koles pisze ze 180 to wysoki hahahahhahahahah chyba w Italy jak sie nie ma wygladu to kasa musi facet nadrabiac i tka prawda.Jak przystoiny to mu wystarczy.

Gość taka_jedna_kobitka
Najlepiej mieć i wygląd i kasę :)

Gość Blondas_Kraków
Ja już dawno przestałem umawiać sie przez neta po prostu nie ma sensu szukać kobiety na siłę :(

Gość ghy78
a co za roznica czy net czy real, juz zis to chyba normalka i nie ma oczym dyskutowac

Gość do faceta
słuchaj nie przejmuj się ... ja mojego misia poznałam na czacie 7 lat temu i do tej pory jesteśmy razem... a muszę powiedzieć że moje kochanie ma mięsień piwny i jeszcze akt ja szukałam wysokiego faceta bo... sama jestem wysoka mam 175 cm wzrostu i lubie chodzić w szpilkach... trafisz w kocu n a kobiete swojego zycia