Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jaaaa30

Dziewczyny poradźcie ...

Polecane posty

Gość jaaaa30

Witam szukam dobrego fryzjera - stylisty z Wrocławia.. mam rzadkie przyklapnięte włosy ( niestety ostatnio wypadały mi garściami ) leczę to, ale wnętrze to jedno a wygląd tez jest dla nas ważny .Większość fryzjerów w tym temacie albo nadmiernie stylizuje włosy mecząc je suszeniem na szczotkach,masą pianek i lakierów ...niezbyt wskazane przy słabych włosach ..inni chcąc dodać lekkości nadmiernie cieniują nie mając większego pojęcia o tym i w efekcie wygląda się jak zmokła poszarpana kura i bez godziny stylizacji przed lustrem ani rusz... czas eksperymentów już za mną , teraz szukam kogoś naprawdę dobrego , nie tylko fryzjera co tnie ale stylisty co doradzi i ma realne pomysły do tego co na głowie. Czasem kiedy fryzjer pokazuje mi zdjęcie szałowej fryzury z bujnej czupryny i mówi że coś takiego zrobi mam ochotę zapytać czy jest czarodziejem czy naciągaczem , przecież widać że nie będę mieć gęstej pięknej grzywy ... ścina ,szarpie , tapiruje i próbuje by była podobna do tej u modelki... uffff na pewno to znacie gdy wchodzi się do salonu z lepszą fryzurą niż wychodzi.... No wiec , może znacie kogoś naprawdę wartego oddania głowy w jego ręce ? :) czekam na podpowiedzi . Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować