Gość jaaaa30 Napisano Październik 18, 2012 Witam szukam dobrego fryzjera - stylisty z Wrocławia.. mam rzadkie przyklapnięte włosy ( niestety ostatnio wypadały mi garściami ) leczę to, ale wnętrze to jedno a wygląd tez jest dla nas ważny .Większość fryzjerów w tym temacie albo nadmiernie stylizuje włosy mecząc je suszeniem na szczotkach,masą pianek i lakierów ...niezbyt wskazane przy słabych włosach ..inni chcąc dodać lekkości nadmiernie cieniują nie mając większego pojęcia o tym i w efekcie wygląda się jak zmokła poszarpana kura i bez godziny stylizacji przed lustrem ani rusz... czas eksperymentów już za mną , teraz szukam kogoś naprawdę dobrego , nie tylko fryzjera co tnie ale stylisty co doradzi i ma realne pomysły do tego co na głowie. Czasem kiedy fryzjer pokazuje mi zdjęcie szałowej fryzury z bujnej czupryny i mówi że coś takiego zrobi mam ochotę zapytać czy jest czarodziejem czy naciągaczem , przecież widać że nie będę mieć gęstej pięknej grzywy ... ścina ,szarpie , tapiruje i próbuje by była podobna do tej u modelki... uffff na pewno to znacie gdy wchodzi się do salonu z lepszą fryzurą niż wychodzi.... No wiec , może znacie kogoś naprawdę wartego oddania głowy w jego ręce ? :) czekam na podpowiedzi . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach