Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem szczęśliwa:-)))

Ciesze się że w USA będę obchodzić Halloween a nie te zaściankowe smutki w PL

Polecane posty

Gość canada calling
ja jak pol roku temu odwiedzalam rodzine w polsce, to poszlam na impreze z kuzynka do dobrego klubu od wejscia powitaly nas wredne mordy zmalowanych zawistnych lasek w kanadzie ludzie sie bawia w klubach i smieja na caly glos u nas dostajesz w gebe jak lepij wygladasz i dobrze sie bawisz

Gość canada calling
nie rozumiem tez czemu panie w urzedach tak sczekaja, tak chamskiej obslugi w zyciu nie widzialam ,dziwie sie ze rodacy na to pozwalaja siedza takie w fioletowej peruce i dra sie na klientow hahaha w kanadzie jest obsluga na najwyzszych poziomie, klient to ich pan

Gość airrre
To ty debilko nie obchodzisz święta zmarłych tylko dlatego że ci żywi nie pasują? A co ze zmarłymi? Dla nich nie masz szacunku, prawda?

Gość ohhahha
LEPIEJ BYĆ ZAZDROSNYM POLACZKIEM NIŻ POLSKĄ KURWĄ UDAJĄCĄ WIELKĄ ŚWIATOWĄ DAMĘ :classic_cool:

Gość Monster11
podszyw..to z dyniami 10/10:D

Gość Tr3sta
gardzę takimi jak autorka, czego tu zazdrościć, głupoty? a może hipokryzji? 💤

Gość Monster11
podszyw do dzieła!!!

Gość Monster11
jeszcze nie,rozkręcamy się do[piero:P

Gość canada calling
pojechalam do kanady, tu nikt nie pyta ile zarabiasz a w polsce kazdy cie wypytuje o pensje itd tak samo jak rodzilam, mialam super warunki w normalnym szpitalu ,chcialam karmic butelka to karmila a w polsce moje kolezanki byly oburzone jak smiem karmic butelka hahahah

Mój partner ( nie toleruję polskich związków małżeńskich, to było dobre w czasach komuny ) zasugerował mi, żebym wydłubała w dyni otwory na gały i pysk i założyła ją sobie 1 listopada na łeb. Dodał również żebym do środka włożyła petardę, odpaliła ją i wysadziła się w ramach protestu przeciw zazdrosnym forumowym Polaczkom. :o

Gość canada calling
i to wpierdalanie sie w zycie innych tu gdzie mieszkam mozesz miec 20 kotow, byc lesbijka, nosic ubrania jak klaun, jezdzic na rolkach w wieku 80 lat a w Polsce kazdy jest oburzony jak inaczej zyjesz

Gość anatella ice
A czego tu sobie mamy ulżyć? Wystarczy współczuć, ale tylko i wyłącznie Tobie.

Nawet zwierzęta tu są traktowane po ludzku z serce. W Polsce to by cię wzywali od psycholi itp jak to że jesteś lesbijką czy gejem od dewiantów. Taka Polska dla tego kazdy z tego się śmieje jak z meczu Polska Anglia nie zapomnijcie zamknąć dachu hahah

Gość canada calling
czasami bywam na forach kanadyjskich, jak laski tam wstawiaja zdjecia aby zapytac o opinie, to wszyscy pisza: super wygladassz, glowa do gory, masz piekne oczy, piekne nogi a nawet jak laska jest brzydka to pisza rady zeby pojsc na silownie, radza jaki makijaz zrobic a tu jak wstawiasz zdjecie to gromada zawistnych malp urxadza jatke hahahaha

Gość **Kocham HaIIoween:-))
I te wspaniałe murzyńskie penisy! Nie to co w nędznym polaczkowie......jak mnie taki murzyn obskoczy to wiem ,że żyję:) a ponieważ wszystkim wmawiam ,że jestem z Francji ,to na koniec robie mu wspały francuski obciąg:D.....echhh,nie ma to jak USA:)

Gość tak my polaczkowie
polaczki na Wszystkich Świetych założą najlepsze swe działdowskie łachy jakie tylko posiadają, zakupia świeczki w markietach i będą udawać bogobojnych ns cmentarzach. Żygac mi.się chce na to zacofanie , nienawidzę polactwa i tych udawanych świąt.

Gość canada calling
a nie po kilku seteczkach?:P

Gość canada calling
pozdrawiam