Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynka21lat

Co mam o NIM myśleć...?

Polecane posty

Gość greeko
D. Nie zostawiaj go! Nie rezygnuj! Walcz o niego! Idżcie RAZEM do specjalisty! Sami nie dacie rady. Naprawdę, uwierz mi. Muszę już znikać. I to nie tylko z powodu Tymona. :-) Powodzenia! Tobie Tymon życzę opieki Ducha Świętego... :-)

Gość Dziewczynka21lat
Tymon temat jest o czymś innym. Skoro uważasz, że jesteś taki religijny to uszanuj to. Brak szacunku do innych jest grzechem z punktu widzenia Twojej wiary i złe z punktu widzenia moralności. Więc przestań pieprzyć. Załóż o tym temat to sobie pogadamy. Chętnie podyskutuję. I nie pieprz mi tu o moralności. Sam grzeszysz. Niemoralna byłabym jakbym spała z kim chcę tylko z powodu popędu seksualnego. Przypomniej sobie przykazania miłości kolego, bo tym kieruje się Twoja wiara, a w tych wypowiedziach pokazujesz, że masz je gdzieś. Znam Twoją wiarę, ale w Boga nie wierzę. Wiedza i wiara to co innego. Chodziłam nawet na spotkania Oazy, żeby tą wiarę poznać. I jeździłam na rekolekcję, bo interesuje mnie to, ale nie wierzę. Najpierw kieruj się przykazaniami, a potem pouczaj innych na ten temat

Gość Dziewczynka21lat
Tymon temat jest o czymś innym. Skoro uważasz, że jesteś taki religijny to uszanuj to. Brak szacunku do innych jest grzechem z punktu widzenia Twojej wiary i złe z punktu widzenia moralności. Więc przestań pieprzyć. Załóż o tym temat to sobie pogadamy. Chętnie podyskutuję. I nie pieprz mi tu o moralności. Sam grzeszysz. Niemoralna byłabym jakbym spała z kim chcę tylko z powodu popędu seksualnego. Przypomniej sobie przykazania miłości kolego, bo tym kieruje się Twoja wiara, a w tych wypowiedziach pokazujesz, że masz je gdzieś. Znam Twoją wiarę, ale w Boga nie wierzę. Wiedza i wiara to co innego. Chodziłam nawet na spotkania Oazy, żeby tą wiarę poznać. I jeździłam na rekolekcję, bo interesuje mnie to, ale nie wierzę. Najpierw kieruj się przykazaniami, a potem pouczaj innych na ten temat

Ja doskonale wiem czemu mu sie oddalas. Probujesz go urobic na swoje podobienstwo (istoty amoralnej, bo kobieta nieposiada moralnosci - idzie za tym kto da wiecej..). Lepiej go zostaw bo zniszczysz mu zycie.

Gość Dziewczynka21lat
Dzięki G:) jeśli to później przeczytasz to wiedz, że strasznie mi pomogłeś. Czasem po prostu wyrzucenie tego co się myśli i usłyszenie od kogoś praktycznie tego co się myśli bardzo pomaga. Trzymaj się:) Pozdrawiam!

Gość ja bym próbowała
Dziewczyna życzę Ci dużo szczęscia na pewno wam się uda miłość wam w tym pomoże :) Tymon życzę Ci abyś znalazł nowego dilera. Dobranoc.

Gość Dziewczynka21lat
Haha xD padłam ze śmiechu z tym gilerem:D dziękuję Ci bardzo kochana:*

Gość Dziewczynka21lat
Tymon, już na pierwszej stronie pisałam, że NIE jestem feministką.

Ale przeciez feministki sa za antykoncepcja i seksem przed slubem. N o i aborcja. Odrzucajac Boga i autorytet kaplanow stajesz sie feministka.. kultystka smierci i lucyfera.

Gość Dziewczynka21lat
Widać jak strasznie jesteś ograniczony. Nigdy nie będę feministką. Ty jesteś debilem.

Gość bo jestescie za mlodzi
i tak sie rozstaniecie bo jestescie mlodzi i macie na to duzo czasu a gdy nie ma dzieci to jest bardzo prostea zauroczenie przeminie najszybciej nie idealizujmy miłośći

Gość Dziewczynka21lat
Słuchaj to, że jestem młoda nie znaczy, że nie umiem rozróżnić miłości od zauroczenia. Zauroczenie to tylko motylki w brzuchu i idealizowanie. Tu tego nie ma. Człowiek zauroczony nawet nie myśli o tym, że mógłby nie pakować się w związek z drugą osobą. U nas po prostu dzieje się to powoli. To tylko pół roku.