Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnetobylo

impreza- jeden raz powodzenie ze hoho, drugi raz wcale

Polecane posty

Gość dziwnetobylo

bylam na 2 imprezach w przeciagu tygodnia. w tym samym klubie, w tym samym towarzystwie, na normalnych imprezach, wygladalam podobnie- mam jeden sposob ubierania sie, robie zawsze na imprezy makijaz czy fryzure w taki sam sposob. jednym razem, po prostu nie moglam odpedzic sie od spojrzen facetow, gdzie sie nie odwrocialm tam widzialam ich spojrzenia w moja strone, usmiechy itd., podzerkiwanie. non stop jakis do mnie podbijal, zagadywal czy chcial tanczyc. az normalnie bylam zdziwiona. praktycznie wszyscy sie na mnie ogladali- i to naprawde tacy lux przystojni kolesie takze. kolejnym razem- nawet sie nikt na mnie praktycznie nie spojrzal, nawet srednio przystojni chlopcy ;d w ogole nie budzilam niczyjego zainteresowania. jak to wytlumaczyc??

Tak to bywa, może za pierwszym razem biła od Ciebie lepsza energia ;)Kiedyś wyczytałam, że to zalezy od cyklu miesiączkowego, sa dni, że przyciagasz samców i oni lgną jak muchy. Tak jak np. suka kiedy ma cieczke ;) Może coś w tym jest :)

Gość szczerbata Mariola
już wiedzieli żęś nie łatwa:D

Gość dziwnetobylo
hmm no wlasnei nie wiem, moze. bo niajk nie wiem jak to wytlumaczyc, ten sam klub-mniej wiecej ten sam typ ludzi tam chodzi, bylam w podobny stylu ubrana, umalowana wyczesana. ale naprawde za 1 razem to az smaic mi sie chcialo z tego, bo gdzie nei spojrzalam tam facet obczajajacy albo usmeichajacy sie, a za drugim razem to nikt nawet sie nei obejrzal heh ;d

Gość ZA 12 MIN
mozeza drugim razem bylo wiecej konkurencji ;) inne slicznotki zaprzataly glowe co do energii i cyklu - te zjawiska istnieja, zauwazylakm sama po sobie

Gość dziwnetobylo
tez to rozwazalam wlasnie ;) ze bylo duzo wiecej dziewczyn, laseczek sie naszlo heh ;p ale niby nie, tak mi sie wydaje. moze glupio to wyglada, ze az tak na ten temat rozmyslal, ale dla mnie to jest naprawde baaardzo dziwne. ze skrajnosci w skrajnosc