Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na luty 2013

poród mswia bydgoszcz

Polecane posty

Gość mama na luty 2013

Czesc dziewczyny mam pytanie o porodówke mswia Bydgoszcz. Chcialabym aby wypowiedzialy sie na ten temat dziewczyny ktore zdecydowaly sie tam rodzic. A mianowicie czy byly zadowolone? Jakie sa warunki? Jak traktuja rodzace? I czy bylu zadowolone oraz czy moga polecic ten szpital :)

Ja tez jestem ciekawa opini bo tez chce tam rodzic. Ja Slyszalam tylko same dobre opinie. Znajoma rodzila tydzien temu tam i mowila ze super, polozne bardzo pomagaja podczas porodu, po porodzie pomagaja sie umyc i przy malenstwu tez jezeli sie czegos nie wie. Ale jak to jest w praktyce to sie okaze :)

Gość mama na luty 2013
Prosiłabym bardzo o wypowiedź

Gość Ewelcia7676
Ja rodziłam na Biziela i mimo tego ze mialam tan znajomości to nie polecam;/

Też słyszałam same dobre opinie. Myślę nad tym szpitalem, moja bliska koleżanka rodzi tam na dniach, więc ciekawa jestem, co powie.

Gość mama na luty 2013
jekaterina to jak będziesz coś wiedziała to napisz proszę ;)

Nie rodzilam tam,poniewaz jak rodzil sie moj synus,to nie bylo tam porodowki,wiec rodzilam w Bizielu z ktorego jestem zadowolona,natomiast chodze od lat do mswia do ginekologa i bedac wpoczekalni slyszalam,ze podobno rodzi sie tam super

Gość onabezogona29
Rodziłam w MSWiA równo 3 miesiące temu. Potworna ilość kobiet czekających na wolne miejsce na porodówce. Po samym porodzie także jakiś czas lezałam na porodówce bo na sali nie było miejsca.Radziłbym zadzwonic i się dopytać czy mają nadal taki natłok. Z racji w/w sytuacji dostałm tak końską dawkę oksytocyny że po niespełna 2 godzinach urodziłam. Nie polecam wrażeń. Za szybko to wszystko było i organizm nie zdołał sie do porodu przygotowa jak nalezy.(chodzi mi o odpowiednie stopniowe natężenie się skurczy) Położne miłe, fachowe, lekarz równie, bardzo mi pomogli. Ale traum mam do teraz :(

Gość a ja moge
polecić szpital miejski. Rodziłam tam 2 miesiące temu. Warunki super, położne ok. Drugie dziecko w przyszłości także tam bede rodzić

Gość mama na luty 2013
szkoda że tak mało wypowiedzi, ale i tak dzięki