Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może kto wie...

czy test ciążowy...

Polecane posty

Gość może kto wie...

może pokazać wynik pozytywny z innego powodu niż ciąża???

Gość może kto wie...
uppp

Gość może kto wie...
czyli torbiel na jajnikach może pokazywac pozytywny wynik testu?

Gość może kto wie. . .
Laski doradzcie

Gość tak tak tak...................
gonadotropina kosmówkowa tez jest markerem,test wychodzi pozytywny przy zaburzeniach w obrebie TSH,dlatego najlepiej potwierdzac beta,no chyba ze masz pewne zatrzymanie@ i inne objawy wskazujace @ to wtedy fałszywie pozytywny nie wyjdzie

Gość może kto wie...
@ nie mam już ponad miesiac mam nudnosci szczegolnie rano senna jestem latam czesto siusiu raz bym zjadła"konia z kopytami"a za jakiś czas nie moge patrzec na jedzenie bo mnie mdli. dzisiaj wieczorem powtorze test

Gość XSoniaX
Skoro okres spoznia ci sie ponad miesiać to idz do lekarza:P Albo zrób sobie badanie z krwi.

Gość XSoniaX
To gratulacje będziesz mamą

Gość może kto wie...
w przyszłym tyg na pewno będę u gin. kurczę no ale jak drugi test wyjdzie pozytywnie to chyba nie może się mylić co sądzicie?

Gość może kto wie...
właśnie po południowej drzemce polecę po test innej firmy i zobaczymy jeśli wyjdzie pozytywny no to na bank ciaza:) na pewno dam znac! trzymajcie kciuki

:) ktoś tu powiedział o zaburzeniach TSH Ja choruję na tarczycę i zatrzymał mi się okres (45 dni, dotąd miałam max 34 dni), zrobiłam test - negatywny. Troszkę chcę żeby był pozytywny. Objawy ciąży mam i nie wiem, czy wierzyć testowi. Idę do gin w nast. tygodniu ale ciekawość mnie zrzera. Może ma ktoś doświadczenie w podobnej sytuacji?

Nieprecyzyjna jestem. Dodam, że mam niedoczynność tarczycy, od czerwca na dawce 88 Eutyroxu - wyniki się w końcu poprawiły, ale co z tą miesiączką? A może jednak to ciąża?

Gość do alias
możesz mieć zatrzymany okres przez prolaktyne też ewentualnie progesteronu masz za mało. Jesli byłabyś w ciązy to test wyszedłby ci w 45dc na pewno pozytywny. Przy zaburzeniach hormonalnych fałszywie negatywny nie wychodzi. Autorko jesteś w ciąży w twoim przypadku test pokazuje prawde.Powinnaś isc do lekarza zeby zlecił ci podstawowe badania zeby nie było problemów z ciąża.

Gość TAKAZLA
ja zobaczylam II kreseczki, poszlam do ginekologa i mialam torbiela w wielkosci 7cm i ciaze 7mm teraz moj maluszek ma prawie 20cm i jestem w 24tc :)

Gość może kto wie...
dzisiaj nie mam żadnych objawów? czy to normalne? tylko latam do wc i musiałam się zdrzemnąć godzinkę.

Gość do alias
zrób sobie progesteron i prolaktyne przy okazji. Czy jestes w ciazy czy nie badanie progesteronu sie przyda bedzie wiadomo czy jest ok czy moze trzeba brać - zwłaszcza w ciąży

Gość może kto wie...
jeszcze nie przed prysznicem zrobie jutro na pewno napisze