Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla 1,5 roczniaka

lepszy wozek Lira infinity czy espiro magic?

Polecane posty

Gość dla 1,5 roczniaka

Mam do wyboru 2 wózki Lira Infinity i Espiro Magic. Na który lepiej się zdecydować?

Gość Diana Diana
ja mam Lirę i wg mnie one są baaardzo podobne, ale Espiro ma lepszą budkę jak swieci słońce itd to bardziej zakryjesz z tego co zaobserwowalam.

Gość musze sie szybko decydować
a powiedz mi ejstes zadowolona z Liry? Dla takiego starszego dziecka się sprawdzi? I jak się sklada? Nieduza jest?

Gość Diana Diana
jestem zadowolona, skrętny, fajnie szybciutko się składa ( na płasko, można do bagażnika dać "bokiem" i nie zajmuje wcale miejsca praktycznie); torba na zakupy całkiem pojemna jak na spacerówki, jest jeszcze kieszonka fajna i góry, przydatna. wożę niespełna dwulatka, jeszcze trochę pojeździ, miejsca sporo szczególnie bokami, nie jest ciasny

Dziekuję Ci bardzo za odpowiedź. Musze jeszcze je zobaczyć na żywo i podjąć decyzje.

wrzuc linka tej Liry, ja miałam espiro megic, w sumie mialam bo teraz ma teściowa i używa jej do spacerów z małym jak ida po zakupy. Mialam 3kołowy. Dla mnie się super sprawdził, siedzenie można rozkładać na płasko, prowadzi się lekko, zwinnie, jest stabilny. Zajmuje bardzo mało miejsca w bagażniku i jest lekki. Jedyny minus to jak dziecko śpi to zapomnij że wsadzisz do koszyka zakupy, ciężko się tam wtedy dostać. Pierzę się sprintem tyle co przetrzeć gąbką z mydłem -10min. zajmowało mi wyprawie i umycie wózka.

http://allegro.pl/wozek-spacerowka-euro-cart-lira-3-najtaniej-hit-i2697353217.html Fajnie ze tyle dobrych opinii. Ja go potrzebuję na "podwozkę" dziecka z samochodu do budynku. Chodze ze starszym dziekciem na zajęcia popoludniowe i musze brać malucha z sobą bo nie mam z kim zostawić. Nie da się dojechać pod sam budynek i musze iść okolo 10 minut szybkim tempem. Korki straszne i ledwo zdążamy dlatego nie mogę sobie pozwolić na spacery malucha. Zajęcia konczą się bardzo poźno kolo 20 i maluch mi zasypia na lawce i z powrotem go taszcze śpiącego. Trochę mnie to męczy.

konstrukcja podobna, tylko rączki zniechęcają, ja miałam w espiro rączke łączoną, typową klasyczną. poszukaj opinii o lirze - nie mam o niej zdania, ale spiro magic polecam

Gość Klara to Jaa
ja mam lire 4

Gość no wiec kupilam
Lirę 4 i powiem, ze jestem zadowolona. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Ten wózek jest taki "miękki" ze tak to określę. Mialam wcześniej inny wózek i tak twardo się go prowadzilo, a ten się tak ugina. Czy tak ma być?

ja mam espiro magic 4.ten wozek to mega niewypal.kupiony 1 czerwca tego roku.po ok 2 tyg padly hamulce.reklamacja.nie dalo sie naprawic dostalam nowy.ok 25 czerwca.po 2 tyg to samo ,w dodatku skrzypi niemilosiernie,doslownie czasami mam wrazenie ze rozsypie sie na srodku ulicy.acha dziecko nie jest za ciezkie bo ma rok,w koszyku nie przewoze zbyt wielu zakupow bo sie najzwyczajniej nie mieszcza,i byl kupiony w sklepie a nie na allegro.cena 570zl.plusem jest to jest skretny i lekki.

Gość no wiec kupilam
No moja Lira też skrzypi ale myślalam zeby tam psiknąć odpowiednim preparatem i przestanie skrzypieć. To nie jest problem. Zastanawia mnie tylko to ze pod ciężarem dziecka się tak ugina jakby. Nie wiem jak to nazwać, ale jak mam porównanie do tradycyjnej spacerówki to zupełnie inaczej się go prowadzi. Nie wiem czy tak na być?

w moim tez tak jest.w dodatku oprocz skrzypienia blokuja sie hamulce i np. staje na srodku jezdni.prysne jutro to moze nie bedzie tak skrzypiec.czekam moze calkiem padnie?bo teraz maja mi pieniadze oddac.

Gość gośćgigi
Dla tych co szukają w 2016: Ten wózek skrzypi niemiłosiernie w miejscu gdzie rama ,,łamie sie" podczas składania! Zaczyna skrzypiec po 1 miesiącu. Tak mnie to wku.. . Jest lekki i świetnie sie prawdzi, tapicerka Lux i wygląd 10/10. Ale to skrzypienie.......