Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 z góry zapowiadam że posty w których wystepują słowa rudy,ryży(odmienione przez wszystkie przypadki), tusk, platforma itd będę ignorował. no więc, mam takie pytanko z czystej ciekawości:D bo leci program dlaczego ja czy tam trudne sprawy no i koles jest z laską i się okazuje ze jest i zawsze był biseksualny (na studiach mial chlopaka itd)...okazuje sie tez ze jest meska dziwka i sypia z facetami i babkami dla kasy ale to pominmy milczeniem:D oczywiscie zakochana w nim przyszła niedoszła narzeczona mu wybacza to wszystko bo go bardzo kocha ale tu moje pytanie:d chcialybyście być z facetem o którym wiecie że jest biseksualny????? poza tą drobnostką wszystko z nim ok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 no co jest:o znowu sie kafe zepsuło?:O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona kaludia Napisano Październik 19, 2012 biseksualny- tak rudy- nie v v nie uzyłam słowa ryży :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anastasssja Napisano Październik 19, 2012 z biseksualnym moglabym byc, ale z glupim rudzielcem z zoltymi zebami i zjebana gęba nigdy w zyciu, koszmar:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czereśnia żółta Napisano Październik 19, 2012 czy rudy lubi ryż ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjujtgfhuyjh Napisano Październik 19, 2012 mogłabym być z każdym byle nie z RYŻYM Michauem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudy, rudy rydz Napisano Październik 19, 2012 mam na rydza smaczek rudy, rudy rydz lepszy n iż maślaczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 18:47 [zgłoś do usunięcia] ona kaludia biseksualny- tak rudy- nie v v nie uzyłam słowa ryży " a wyraznie napisalem: "z góry zapowiadam że posty w których wystepują słowa rudy,ryży" czytać uwaznie:D ps. pytanie nie brzmialo czy chcialybyscie być z rudym i brzydkim:D z reszta facetów nie pytalem a sie wpisali jaki żal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzy ! wystaw dywan Napisano Październik 19, 2012 na aukcje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 okazalo sie że mama owej laski tez puka jej faceta:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D: x ale wracając do tematu jest jakas szansa na normalne posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona kaludia Napisano Październik 19, 2012 a miałeś się nie odzywać :D x wiedziałam, że nie wytrzymasz :D:D:D:D:D ryżaczku {usta] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 nie moge nawet gdybym chcial, dziewczyna schowala dywan gdzies albo sprzedala, nie chce powiedziec gdzie:O oglądalem caly sezon mentalisty i próbowalem nawet hipnozy jak glowny bohater ale jedynym efektem byla zażenowana mina mojej ukochanej:(:O:O:O x ekhem , wrócmy do meritum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 ryży michał ledwo dychał, goryl kija w dupę wpychał, zgadnij, zgadnij trolu gdzie? a w tą ryżą du du pę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona kaludia Napisano Październik 19, 2012 takowych szans brak zmień nick ale i tak cie poznają :D jestes rozpoznawalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 eh no nie wytrzymalem kurwa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anastasssja Napisano Październik 19, 2012 Mihau nie sciemniaj, dmuchane dziewczyny nie potrafia chowac dywanow :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o bosze jak kocham Napisano Październik 19, 2012 autorkę tych wierszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 nie o takom sławe mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ta dziewczyna Napisano Październik 19, 2012 to jego prawa, czy lewa a może obie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 nie wiem jak jest z dmuchanymi dziewczynami,czy mają takie opcje wbudowane jak chowanie dywanow... wiersze całkiem całkiem nawet sie rymują:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryże z nory 0 Napisano Październik 19, 2012 mam dzisiaj dobry humor, to ci odpowiem uprzejmie:) tak więc, po przemyśleniu muszę stwierdzić, że jednak nie:o i to bez względu na to, czy miał okazję wcześniej podjąć jakąkolwiek próbę bliższego kontaktu z osobnikiem tej samej płci, czy nie:o ps.rozumiem, że omawiamy czysto teoretyczne zagadnienie, a nie- zastanawiasz się przypadkiem, jak zareagowałaby twoja dziewczyna na taką nowinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Ryży miota się i jąka. W dupsko wsadził se pająka. Czarny kocur zszedł na zawał, Michau mu buziaki dawał. Ryży gibał się i gibał, laskę se za cycka trzymał. Laską ową była krowa, taka oto jego zmora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czereśnia żółta Napisano Październik 19, 2012 ryży, przyznaj się że chciałbyś być bzykany przez przystojniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjdziesz za mnie Napisano Październik 19, 2012 pisareczko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Michau wali pod swe foty, gryzą go w pytonga koty. Ryży kucyk, koc na ścianie, Michau kudłom robi pranie. Ryże kudły, ryży łeb, wsadź se Michau w gębę kiep. I zamilknij na sekundę, idź pozwiedzaj se rotundę.m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Za Ciebie zawsze. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjdziesz za mnie Napisano Październik 19, 2012 tralalala2555 --- hahahahahahahaha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjdziesz za mnie Napisano Październik 19, 2012 znowu mnie okłamujesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Chciałbym, chciałbym - mówi Michał, żeby Murzyn mi dziś wpychał. No i Chinol też być może, Murzynowi niech pomoże. Chcę być brany na potęgę, kupię se czerwoną wstęgę. I zawieszę ją na jajach, w ramach seksu na Hawajach. W ramach seksu analnego, skuś się na mnie, mój kolego. Zaproś kumpla, zaproś dziadka, niech też przyjdzie twoja matka. Biorę wszystko co popadnie, swoje kudły chowam na dnie. I zamieniam się dziś w kota, kota który psa łomota. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Jaaa? No gdzie tam. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach