ryże z nory 0 Napisano Październik 19, 2012 masz talent...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mihau, tyle poezji Napisano Październik 19, 2012 specjalnie dla ciebie, a ty nic, ZIMNA KREW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Ryży Michau chyba poszedł, nie bądź Michau taki proszę. Nie obrażaj się skunksiku, czy trzymasz rękę w nocniku? Czy skoczyło ci ciśnienie? Czy spełniłeś swe marzenie? Jesteś Michau zbyt nerwowy, tak jak wściekłe ryże krowy. A ty masz też coś z buhaja? Zbyt jest miękka twoja faja. Mały smutny korniszonek, znów podkulił swój ogonek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mrugaj tak poetko Napisano Październik 19, 2012 bo ja to na serio tak myślę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Gracias, amigos. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mihau !! tupś, tupś, tupś Napisano Październik 19, 2012 gdzie jestes, przybywaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 No i nie ma odpowiedzi. :( Michau czy wiedzą sąsiedzi? O twej małej kafeterii? Czy masz troszeczkę pruderii? Czy sąsiada też podglądasz? Czy siusiaka se oglądasz? Porównujesz go z prawikiem? Małym, głupiutkim chochlikiem? No nic Michau - czas się żegnać. Ryże kłaki twe pożegnać. Nie doceniasz mego talentu. W głowie twojej maks zamętu. Żegnaj Michau, bywaj druhu, żyj se zdrowo, pasibrzuchu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 To dobrze, że na serio. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie czyta z ukrycia Napisano Październik 19, 2012 na pewno tu jest bo nikt wiecej mu nigdy wierszy nie napisze, nawet w żartach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu mrugasz Napisano Październik 19, 2012 powtarzam, ze ja tak serio oszalałem dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 jestem jestem:D zaraz wam opowiem w innym topiku powod mojej chwilowej absencji na kafe:D przyszla do mnie policja:D ale o tym w specjalnie ku temu stworoznym topiku:D X odnosnie pytania o moje referencje:D otow nigdy mnie faceci nie pociągali wręcz przeciwnie., malo tego,nie rozumiem kobiet jak mogą im się podobac faceci:D jedyne normalne osoby na tym świecie to facei hetero i lesbijki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 a wiersze dobre nie cyztalem jeszcze wszystkich ale zaraz nadrobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz farta Mihau, dziewczyna Napisano Październik 19, 2012 napisała ci tyle wierszy, a ja ganiam za nią po wszystkich topikach i nic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 bo czeba mieć to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz farta Mihau, dziewczyna Napisano Październik 19, 2012 no i kto zrozumie kobiety ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja - ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 Wprawdzie nie mam mózgu, ale nadrabiam głupotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz farta Mihau, dziewczyna Napisano Październik 19, 2012 co założysz topik to masz szeroki odzew babki do ciebie lgną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 ja rozumiem kobiety. mam do nich dobre podejście. wystarczy uważnie sluchać i mówić to co chcą usłyszeć mowie o pierwszych momentach o tzw podrywie:D a co do tego że ta mila pomarańcz uczyniła mnie głównym i jedynym bohaterem swoich wierszy napawa mnie dumom doceniam to i bardzo mis ie wiersze podobają szczególnie że nie ma w nich przekleństw i są całkiem ambitne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 ta szeroki odzew w stylu "kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja jebie !!! znowu ten ryży farfocel :O wypierdalaj z tego forum debilu bo mnie zara chuj szczeli" etc etc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm,,, coś Ty narobiła Napisano Październik 19, 2012 F-ko ?! :D:D:D::DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niby nie kochają, a coś Napisano Październik 19, 2012 by chciały, niby wyzywają a pragną cię, ty szczwany lisie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 dobra ja spadam :D dzieki za wiersze kimkolwiek jestes:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 19, 2012 sie wie nie po to od liceum zażywam te chinskie tabsy z neta na intensywny porost proncia by teraz nie meic brania kurna rozbawil mnie ten policjant dzis:D to do kiedys tam lemingi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Nie, nie czytałam z ukrycia, poszłam se i tyle. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 A i do pana z 19:30: ;) cieszę się, że serio, ale z szaleństwem trudno żyć. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to z ukrycia to było Napisano Październik 19, 2012 to tego kundla Mihaua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Ahaaa. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to z ukrycia to było Napisano Październik 19, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalala2555 Napisano Październik 19, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijają się z niego a póżniej Napisano Październik 19, 2012 sobie ryżątko zyły ponadgryza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach