Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja8755

powiedział mi o seksie z byłą

Polecane posty

szczerze mam je głęboko gdzies , odpusciłem sobie szukanie bo ylko z tego bede miał problemy . mniejsze zło bedzie wtedy gdy bede sam

Gość babie nikt nie wygodzi
a ja jestem zła, bo mój mąż zawsze moje pytania w tym temacie zbywa odpowiedzią, że nie pamięta. Nie chce puścić farby a ja i owszem chciałabym co nieco wiedzieć.

Gość zółta zapalniczka
"ale może nie każdy ma ochotę na seksualny wyścig i udowadnianie, że jest się lepszą od byłych. a faceci porównują, chociaż mówiąc coś zupełnie innego." Oczywiście, że nie chodzi o wyścig. Ale przyjemnie jest spełnić coś co dla partnera stanowi źródło przyjemności a nie miał tego z nikim innym. No ale ja mam taki poglądy na te sprawy inny mają odmienne. "niekoniecznie. pewność siebie w ogóle i pewność siebie w związku to 2 różne sprawy." Mogę napisać tylko to co ja myślę więc nie piesze za innych. Jeśli ja czuję się dobrze ogólnie dobrze, akceptuję i lubię siebie, jestem pewna że jestem ok, to przekłada się to również na mój związek.

Gość pacz
jesteś strasznie głupia i niedojrzała. jesteś zakompleksiona!! ja z moim facetem rozmawiamy o wszystkim, także o naszej przeszłości, wiem wszystko co robił z kim, ale wiesz co???!!! wali mnie to bo wiem, że ze mną mu najlepiej i dlatego mnie wybrał a nie wszystkie swoje byłe!!!! żal.pl

Gość pacz
i zdecydowanie nie uważam się za nienormalną, że nie jest to dla nas tabu!

"wali mnie to bo wiem, że ze mną mu najlepiej" każda jego była myślała tak samo. to najczęstsze kłamstwo, jakie powtarzają sobie kobiety. byłym też kiedyś mówił, że są najcudowniejsze i najlepiej na świecie obciągają :P

szczerze mam je głęboko gdzies , odpusciłem sobie szukanie bo ylko z tego bede miał problemy . mniejsze zło bedzie wtedy gdy bede sam

dobrze zrobiłeś kremik, rodowite poznanianki są paskudne z wyglądu i charakteru :P tylko przyjezdne są ładne :classic_cool:

a co mam kochac jakiegos wycierucha? mój czas sie skończył.wiem ze mnie by wkurwiało ze laska ma porównanie a ja nie więc mniejsze zło bedzie gdy bede sam ale ty tego nie zrozumiesz

Gość dziewice nie powinny
sie wiazac z ruchaczami bo potem tak jest :o

Gość Galarettka owocowa
;/ zgadzam sie

Gość a zelek zaluje ze zwiazala
sie z ruchaczem, widac to po tym co pisze

tak, ostatnio dowiedziałam się, ileż to prawd objawionych "widać po jej postach" :D jak widać wróżenie z fusów nadal jest popularnym sportem wśród jędzowatych bab.