Diablica 0 Napisano Październik 19, 2012 Oto suknia na wesele http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f49b3994fd435728.html myslałam o granatowych lakierkach na platformie, ale czekam na propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Październik 19, 2012 nikt nie ma ochoty mi doradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalonaaaaalala Napisano Październik 19, 2012 czarne lub w kolorze tej tkaniny co jest z boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbb Napisano Październik 19, 2012 ile masz lat??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba w snach Napisano Październik 19, 2012 zalozylabym czarne sandaly na paseczkach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Październik 19, 2012 a jakie to ma znaczenie ile mam lat? 29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Październik 19, 2012 ta suknia ma marszczenia na brzuchu, to na wieszaku tak śmiesznie wygląda, w rzeczywistości ładnie leży, to suknia dluga, bo dla świadkowej , a suknia ma bok w kolorze zielonkawym, reszta jest w niebiesko-granatowym kolorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos mi Napisano Październik 20, 2012 doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia990 Napisano Październik 20, 2012 srebrne tez by fajnie wygladały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta sukienka Napisano Październik 20, 2012 ma mnóstwo srebrnych drobinek na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BigBrownEye 0 Napisano Październik 22, 2012 Więc najlepsze będą granatowe lub czarne buty. Nie ma co kombinować z kontrastami, bo suknia wystarczająco będzie przykuwać uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach