Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joasia91

Kolega ze studiów

Polecane posty

Jestem na drugim roku studiów zaocznych, w grupie mam mega fajnego kolegę, często ze sobą rozmawiamy, na drugim semestrze zaczeło coś iskrzeć(z mojej strony do niego), na początku tylko sie w nim podkochiwałam, ale nie okazywałam tego, w dodatku miałam wtedy jeszcze chłopaka, z którym już nie jestem. W tym roku, na pierwszym zjeździe na studiach spotkałam się z NIM na zajęciach, motylki w brzuchu powróciły, wręcz zaczęły szaleć na JEGO widok!! Tylko zastanawiam się czy On do mnie też coś czuje. Ogólnie pomagamy sobie przy projektach, dajemy sobie notatki itp jest przemiły, przesympatyczny, bardzo wesoły ;) zawsze jest obecny przy rozmowie. Nigdy mi nie odmówił pomocy, czasami sam coś podsuwa co mogło by mi pomoc. Na ostatnim zjezdzie często się do mnie uśmiechał, byl taki radosny, a co ciekawe przy rozmowie w grupie, gdy spojrzałam mu prosto w oczy, ON też na chwile zatrzymał wzrok na moich i się uśmiechał, tylko,czy to nie jest po prostu uśmiech koleżeński, ale spostrzegłam,że miał powiększone źrenice! MHMMMMMmmmmmmmmm Jest bardzo uprzejmy, jak nie ma miejsca a ja stoje to pyta się czy chce usiąść, czy ma mi ustąpić. Jak rozmawiamy to jest bardzo otwarty, ostatnio trochę opowiedział o sobie itp. Staram się mu nie narzucac prosząc o pomoc, a tak naprawde chce być jak najbliżej niego i cały czas słuchać jego głosu. Tylko nie wiem czy ma dziewczyne, głupio mi jest go zapytać, bo co jeśli ma a mnie zatka i nic nie odpowiem? Chciałabym bardzo pójść z nim na piwo, ale tez nie wiem, czego moge się spodziewać jeśłi faktycznie ma dziewczyne. tylko zastanawia mnie jego ostatnie zachowanie, hmmm jeśli umiecie mi doradzić, to bardzo proszę o jakieś wskazówki... ;D