Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piaskowy brzeg

Czy sa mezczyzni co niezdradzaja?

Polecane posty

Gość bela mie
Wierni potrafia byc tylko Ci o silnym i mocnym charakterze,a takich jest niewielu autorko.

Gość aaaaa aa
Nie z czasownikami piszemy oddzielnie.

Gość perfumiankaoszalala
wydaje mi sie,ze niekazdy facet zdradza.Popatrz w koło,czy naprawde myslisz ze tak jest?

Gość Piaskowy brzeg
Z pewnoscia nie kazdy zdradza... Widze jednak dookola wiele zdrad. Czesto mezczyzna spotyka sie z mezatka i nie widzi,ze ta ma kurewski charakter...tak myslalam. Nie rozumialam tego.Dziwilam sie,ze nie szuka wartosciowej kobiety.Dzis wiem,ze Ci mezczyzni sami musza miec kurewski charakter,by wchodzic w taki uklad z mezatka.

Gość Morfen
Oczywiscie, ze sa faceci ktorzy nie zdradaja ale po dwarunkiem , ze znalezli swoja jedyna ktora im sie podoba w 100% i ja kochaja. Ja kiedys bylem z laska ktora mi sie srednio podobala z wygladu, (mlody bylem i glupi), i co raz mnie korcily inne kolezanki. :) Nie zdradzailem , ale mowie, ze cos w tym jest i tyle.

Gość lalkacal
Rzadko takich spotykam i to prawda,ze prawdziwy mezczyna nie zdradza.Facet z zasadami to prawdziwy facet. Zdradzaja tylko frajerzy.:classic_cool:

Gość marcin......
Jestem wierny.:)

Gość tu_i_tam_22
Są ... Zaufałem, byłem wierny, oddałem wszystko co miałem i zostałem z niczym ...

Gość Michalus123
Witam, mam 17lat. Nigdy nie zdradził bym dziewczyny, nie rozumiem jak tak można... trzeba być idiotą taka prawda. Nie po to mam zamiar się z kimś wiązać.:)

Gość ksiezna ela
Zdradzajacy sa sa malutcy i potrzebuja dowartosciowac swoje marne ego. Przez moment zdrady czuja sie wazni i wyjatkowi.Potem znowu sa jak balonik bez powietrza. Jedni dowartosciowuja sie tym ,drudzy zdrada.

Gość tolka banana
Wierny to skarb,gdzie go szukac mam,jak takiego skarba rozpoznac,po czym????????????????????