Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryska1

male piersi...

Polecane posty

Gość alojzpikorykuriski
piersi od 1-10 ... 9 w realu pewnie 10 . Dla mnie bomba. Wrzucam na pulpit

Gość na bank chce się dowartościowa
ć, małe piersi nie są w stanie "obwisnąć" w taki sposób, tym się różnią od średnich i dużych

Gość Prowokacja?
Biust śliczny i wcale nie mały! Normalny biuścik (śliczne sutki, chciałabym takie).

Gość Prowokacja?
Mnie się wydaje, że on nie jest obwisły, tylko ona zdjęcie zrobiła leżąc, tak ono wygląda. Więc biust się "rozłożył" naturalnie na klatce piersiowej :) Po co zakładać takie głupie tematy i zaraz jej porzucać? :O

Gość jamcijesttwojpan
uwazacie ze one sa obwisle? Ogarnijcie sie! Dla mnie miodzio! Patryska nie miej zadnych kompleksow! Moja pani ma duuuzo mniejsze

Gość Tyrtrytytyrytyty
Heh, niby porzuca i czmyha jak się w miarę poważne głosy zaczynają pojawiać w sprawie durności takich tematów, ale i tak pewnie cały czas podgląda, czy aby ktoś porzypadkiem nie napisał jakie ma piękne i wcale nie małe tzytze. Ech gimgówna.....

Gość jarafalekk
super Pati i nie przejmuj się durnymi komentami że jesteś gówniarą, piszą to jakieś zazdrosne tłuste krówki zapewne które maja sflaczałe piersi sięgające pępka ;D Ty masz z a j e b i s t e i głowa do góry ;)

Gość hardkorowy
popieram kolege wyzej! :) nie wiem dlaczego dziewczyny takie jak Ty maja kompleksy. A te ktore powinny je miec dokuczaja zgrabnym z zazdrosci. Lajf is brutal

Gość strasznie smutna...
ja mam o wiele mniejsze,jeżeli Twoje są małe to ja ich w ogóle nie mam :(:(:( mama mnie pociesza że mam śliczne ciało,że co z tego że małe piersi ale to jest moja mama co ma mi powiedzieć..no i poza tym to kobieta. Zdjęcia nie wkleje bo potem miałabym załamkę jakby każdy mnie wyśmiał.

Gość deseczkaaaa
Ja też mam wieeele mniejsze. Co ja bym dała za takie! A nawet trochę mniejsze, aby tylko nie były za małe na najmniejszy stanik...

Gość Masz większe piersi niż ja
i co ważniejsze, ładniejsze. Moje są rozplaszczone (odkąd pamiętam), mam większe otoczki, są szeroko rozstawione i mniejsze, a przy Twoim wzroście ważę jakieś 67 kg. Mam gigantyczną dupę i masywne uda z cellulitem gigant. Naprawdę są większe problemy.

Gość Jolanda;D
to są male piesi??to autorko zamień się chociaż na tydzień... po pierwsze ja kupuje rozmiar stanika 75A(!!!)I jeszcze jest za duży?:S I w dodatku żenujący super push up:/cycki mam jak dojrzewająca nastolatka:/ To jest dopiero powód do kompleksów:/

Gość Male piersi duze piersi
Ja pierdole. Nie masz wiekszych problemow? ;)

Gość Sławek699
Nie wiem jak Patryska wygląda w całości , ale patrząc na foto idzie się zakochąść. W 100% mój typ piersi. Jak można mieć kompleksy mając piersi jak dla mnie najpiękniejsze na świecie?

Gość patryska1
hej Dziewczyny! :* po pierwsze nie chciałam żadnej z was zdołować, naprawde... Wiecie, nawet już nie 'walcze' o to żeby je powiększyć... Ale postanowiłam ćwiczyć 'damskie' pompki na podniesienie i ujędrnienie. I zaczęłam pić kozieradkę. Już jest lepiej, więc polecam :) podniosły się i takie jędrniutkie są, optycznie większe ale trudno mi to stwierdzić obiektywnie.. Ten krytycyzm wobec siebie eh ;/ podzrawiam Was :)

Gość Sławek699
Jedno jest pewne twój chłopak to ma mega laske patryska1

Gość jezeli te piersi sa male
to ja nie wiem co mialabym powiedziec o moich ... a i tak moje baardzo lubie i ja i moj chlopak :D

Gość patryska1
Slawek, nie mam chlopaka. 'Jezeli te piersi sa male'- najważniejsze że akceptujesz swoje ciało, pewność siebie jest bardzo sexy. Mi tego brakuje, niestety.. Polecam Ci pompki :)

Gość Bocian1776
a czemu nie masz chłopaka?

Gość patryska1
jak to czemu? Po prostu nie mam. Nie trafil sie odpowiedni widocznie..

Gość Bocian1776
Ale interesują się tobą nieodpowiedni czy żadni?

Gość patryska1
interesują się nieodpowiedni. heh na brak powodzenia nie narzekam, ale co z tego..

Gość Bocian1776
Skoro masz powodzenie to dziwne że brakuje ci pewności siebie

Gość patryska1
to leży głębiej w psychice.. ale temat nie jest o tym..

Gość Bocian1776
No jakbyś była pewna siebie to byś sama widziała że masz super piersi. A ten temat jest o tym, prawda? :)