Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka.....

Zapraszam do obejrzenia mojej aukcji, Piękne ciuszki dla chłopczyka

Polecane posty

Gość iskierka.....
up up :)

Gość daruj sobie......
taka cena za co ? to są szmaty a nie piękne ciuszki !

Gość daruj sobie......
jeszcze przesyłka 40 zł ! ale złodziejka z ciebie! ja kurierem za paczke 30kg 15 zł płace !!

Gość lo jej
40 zl za przesylke???? Szafe będziesz wysylac? Ciekawe gdzie znajdziesz łosia, który sie na to złapie

Gość z kimś innym---TAK TAK TAK
te ciuchy sa warte MAKSIMUM 50 ZŁ + ewentualnie przesyłka jako paczka pocztowa 15 zł

Gość z kimś innym---TAK TAK TAK
ludzie jednak maja tupet i to wielki:O

Gość niesmaczne
same spodnie, niepraktyczne. wystaw od 30 zl, moze ktos kupi.

Gość marrynatka
Co wy pierniczycie, ubranek jest ok 45 ( nie liczyłam dokładnie) w tym kombinezon czapeczki etc. gdyby je liczyć po 15 zł( nierealna cena sklepowa) daje nam 675zł! polowa za to że używane to 337zł, a was bulwersuje ta cena? hahha naprawde wy tu myslicie że nalezy wam się za darmo, wielkie damy..

Gość marrynatka
Achh no tak przecież damy tego forum kupują na wage, lub za 3zł w lumpie :D ja nigdy nie kupywałam uzywanych ciuszków dla noworodka ale wasze pierniczenie mnie słabi.

Gość buahahahahaaaa
bez przesady, podobną pakę kupiłam za 30 zł plus wysyłka

Gość marrynatka
Jasne powinna sprzedać za złotówke, bo przecież ktos je odkupi "z łaski" od niej :classic_cool:

Gość czuje ze marynatka to autorka
skoro tak broni zapranych zszarzałych i wyużywanych na maxa szmat

Gość marrynatka
Ja kupujac dziecku wyprawke w sklepie wydałam na ciuszki ponad 1200zł, więc nadzwyczajniej mnie bawi to ze dla kogoś kosmosem jest 220zł z wys. Nikt wam nie kaze tego odkupić, ale elita super mam musi ja na wstepie wyzwać od "złodziejek" :o

Gość marrynatka
czuje ze marynatka to autorka skoro tak broni zapranych zszarzałych i wyużywanych na maxa szmat No tak, bo jak ktos jest INTELIGENTNY to pewnie tak jak całay motłoch powinień ja zwyzywac.. masakra nie ludzie.

Cena za ciuszki jest ok, ale przesyłka zdecydowanie zawyżona. Licząc razem z pudełkiem firmowym poczty polskiej nie wyjdzie więcej niż max 20 zł, ja wysyłając komuś płaciłam najwięcej 23 zł za przesyłkę poleconą priorytetową, ale to były książki i ważyły co najmniej 4 kilo :o

Gość czuje ze marynatka to autorka
marynatka ty musisz być ta autorką i pewnie za te szmaty zapłaciłaś własnie 1200zł ale ONE BYŁY NOWE !!! takie jak te w temacie co najwyżej można oddać za darmo i to naprawde ubogiej rodzinie bo inni by sie jeszcze obrazili.

Gość buahahahahaaaa
Ale czemu ktoś kto uważa że cena jest wygórowana i to mocno to już jest "motłochem"? Wystarczy popatrzeć na podobne aukcje, że ta jest wyjatkowo droga

Gość .weekendowa kobieta.
Czemu zaraz jadem plujecie? Gdzie w lumpexie kupisz pakę za 50 zł ubranek w stanie bardzo dobrym? W moim mieście tyle trzeba za 1 kg zapłacić. Jeżeli Autorka kupowała wszystko w sklepie to czemu Was cena dziwi? Przesyłka zgadzam się drogo.

Gość buahahahahaaaa
no i te 45 sztuk to liczyłaś też czapeczki? Po co tyle czapek. Spodni są 3 pary ale każda para ma zdjecie z przodu i z tyłu i wygląda jakby było 6

Gość marrynatka
czuje ze marynatka to autorka Bo mam inne zdanie niż ty- to pewnie autorka, pfff cóż za inteligencja :o ja nie twierdze ze jej ktos to kupi, i nie interesuje mnie to, mnie do szału doprowadza ten poziom chamstwa na tym forum!!!! 20.10.2012] 19:20 [zgłoś do usunięcia] daruj sobie...... taka cena za co ? to są szmaty a nie piękne ciuszki ! 19:21 [zgłoś do usunięcia] daruj sobie...... jeszcze przesyłka 40 zł ! ale złodziejka z ciebie! ja kurierem za paczke 30kg 15 zł płace !! " co to, w ogóle jest??! DNO!!

Gość 3 słowa określające PL?
po co kontynujecie ten bezsensowny,do niczego nie prowadzący temat?

Wszystko zależy też od tego jakie to firmy, czasem takie spodenki maleńkie kosztują ze 200 zł, więc wiadomo że nikt nie sprzeda za 1 zł bo byłby chyba nienormalny :p

Gość buahahahahaaaa
W lumpkach za sztukę można zapłacić 2-3 zł, a kg za 20 zł ale np w czwarki a w piątki 10 zł za kg - to do tej co pisała że kg kosztuje 50 zł