Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

kobieta powinna mieć prawo do 3 mężów, a facet do posiadania tylko jednej żony

Polecane posty

Gość Nocny_Spektator
,, ale człowieku, ja napisałam, że każda powinna mieć prawo do 3 mężów. ale wiele kobiet może mieć jednego lub dwóch, inne - wcale. chyba nie jesteś aż tak ciężkim idiotą, żeby twierdzić, że każda będzie miała trzech? tylu będą miały tylko atrakcyjne i umiejące dobrze gotować '' A masz 10 szybów naftowych i dochód 2 mld zielonych rocznie. :) Jeśli tak z chęcią zatrudnię się w twoim seraju.

Gość Sedy 2009
widać ,że z żaba jest z logiką na bakier, zresztą jak większość kobiet hehe ,napisała ,że kobieta może uprawiać seks z 3 facetami jednocześnie a facet w danej chwili tylko z jedną- występuje tutaj przeklamanie ,bo jeżeli przyjąć, że jak kobieta robi to z 3 facetami to jeden pcha w pochwe drugi w tyłek a 3 do buzi .To facet też może jedną obrabiać penisem ,np w pozycji na jeżdzca a drugą językiem w cipe .Skoro kobieta może ustami to facet też . a ty żaba leżysz i kwiczysz ,brak logiki jest u ciebie katastrofalny

człowieku, kobieta ma być porządnie zaspokojona. polizać to sobie możesz lizaka, a obrobić - ogródek przydomowy

To było by niezłe... Jeden ma dobrze wyglądać i pełnić funkcję reprezentacyjną Drugi ma dobrze zarabiać i pełnić funkcję dostępu do kasy Trzeci ma dobrze bzykać i pełnić funkcję zmysłowego kochanka No, już widzę jak do mnie się ustawiają kolejki!

Jesli jeden będzie naprawdę dobrze zarabiał, to może nie będzie potrzeby się rozdrabniać. Właściwie to myślę, że przydałby się też i czwarty, który byłby gosposią domową i rodziłby dzieci :)

Gość Sedy 2009
to ty odlicz sobie jednego mniej -bo językiem to możesz sobie sól z paluszków zlizać hehe A na seksie to znasz się jak Rysio z klanu na MMA .Każda doświadczona kobieta przyzna,że dobra minetka językiem to jedno z niezapomnianych przeżyć

kuciapa - jedna osoba ma utrzymać cztery? :P trochę to karkołomne. ­ Sedy 2009 - widać, że głębokie gardło to dla ciebie abstrakcja. ­ a minetka, kiedy facet właśnie penetruje inną - to nie przejdzie, dzieciaku.

Gość Sedy 2009
Widzę ,że abstrakcją to jest właśnie dla ciebie seks .Typowa pozycja-Facet leży,kobieta na nim w pozycji na jeźdzca czyli jedna z najprzyjemniejszych pozycji dla kobiety-piszę to bo pewnie nie masz o tym pojęcia. Druga kobieta z dłońmi opartymi o ścianę ,klęcząc w rozkroku nad ustami faceta.W tej pozycji można przyjemnie i wygodnie robić minetkę .

człowiek założy topik z poczuciem humoru, a zawsze przylezie jakiś taki niedorób jak sedy 2009 i będzie wypisywał jakieś brednie :o ­ człowieku, mnie g... obchodzi co robisz w swojej sypialni, ale z twoich wypocin wynika jedno - jesteś kiepski w łóżku. ­ pozycje, w których facet leży NIE są najprzyjemniejsze dla kobiety, bo od niej wymagają maksimum wysiłku zamiast skupienia się na przyjemności. ­ i każda kobieta to potwierdzi. amen.

Marz dalej...3 facetów ok...ale czy wyrobisz gotować, prać, sprzątać i zaspokajać seksualnie 3 facetów? Jak tak to biorę Cię na wyłaczność a będe sie starał za 3 :-D

Gość klęczenie w rozkroku
idealna pozycja do orgazmu kobiety:D

Gość wezyrtaki
"pozycje, w których facet leży NIE są najprzyjemniejsze dla kobiety, bo od niej wymagają maksimum wysiłku zamiast skupienia się na przyjemności. i każda kobieta to potwierdzi. amen." Uwielbiam jak kobiety wypowiadają się za wszystkie kobiety.Moje drogie dziecko, widać, że jesteś jeszcze młoda.Wiele kobiet preferuje właśnie seks na jeźdźca, ponieważ daje to kobiecie władzę nad mężczyzną i dominację, kobieta może wtedy sama kontrolować szybkość penetracji.Nic nie jest tak wielkim afrodyzjakiem jak władza właśnie.Najpierw dorośnij, potem zacznij marzyć na temat seksu.

skonczyloby sie na tym ze fajne dziewczyny mialyby kilku facetow a niefajne zadnego chociaz idea trafna na zbiorowych orgiach podobno tak jest ze faceci spuszcza sie i musza odpoczac a kobiety ciagle napalone musza sie zajac soba wzajemnie zdrowy facet spokojnie sam zaspokoi kobiete

żab-x nie zaspokiłoby nawet stado murzynów wiem że potraktuje to jaka komplement dla swojego libido tobie podoła tylko wibrator

Gość anonimowy pan 24,5
a ilu znasz mężczyzn którzy bo na to poszli? Każdy by wolał prostytutkę zamiast żony :P

".Moje drogie dziecko, widać, że jesteś jeszcze młoda" ­ a dziękuję za komplement :D ­ "Wiele kobiet preferuje właśnie seks na jeźdźca, ponieważ daje to kobiecie władzę nad mężczyzną i dominację, kobieta może wtedy sama kontrolować szybkość penetracji" ­ nigdzie nie napisałam, że tak, nie lubię, ale... ­ ...to nie jest najprzyjemniejsza do kobiety pozycja. oczywiście znowu napisał LENIWY facet, który twierdzi, że kobiecie jest najlepiej wtedy, kiedy ona odwala całą robotę :classic_cool:🖐️ ­ poza tym widać od razu, że preferujecie grzeczny seksik bez grama perwersji. standardowe, nudne, utarte od lat pozycje 😴

Gość wezyrtaki
"..to nie jest najprzyjemniejsza do kobiety pozycja. oczywiście znowu napisał LENIWY facet, który twierdzi, że kobiecie jest najlepiej wtedy, kiedy ona odwala całą robotę poza tym widać od razu, że preferujecie grzeczny seksik bez grama perwersji. standardowe, nudne, utarte od lat pozycje" Ech i znowu dziecko wypowiada się na temat seksu.Kobiety lubią różne pozycje.Jeśli myślisz, że wysiłek nie sprawia przyjemności to jak widać jesteś jeszcze młodsza niż myślałem.Władza to największy afrodyzjak a w tej pozycji kobieta ma go pod dostatkiem.Bez perwersji???Dziecko drogie, znasz w ogóle znaczenie tych słów???Każdy niech tworzy takie pozycje jakie mu się podobają.

Gość jestem kobieta i zgadzam
sie z zaba, ze faceci niewiele wiedza o kobiecej przyjemnosci i nie powinni sie tak madrzyc :) a minetka jak sie kleczy na kolanach wcale nie jest przyjemna bo jest to na maxa niewygodne , w ogole nie praktykuje takiej pozycji

i najfajniejsze dla wiekszosci kobiet (wiem bo gadam z kumpelami) sa pozycje gdzie facet dominuje, wiec chlopaku wyzej doucz sie troche o kobietach, a potem bierz sie za seks :P

Gość wezyrtaki
Dziecko drogie, znam wiele kobiet i wiele z nich twierdzi, że woli dominować, niż być dominowanymi.Oczywiście, są też takie, które chcą być zdominowane, ale od czasu do czasu same chcą podominować.Co do minetki na kolanach, to żadna jeszcze nie narzekała, wręcz przeciwnie, same się o to prosiły.A teraz moje drogie dziecko do mamusi i nosek wytrzeć.

Gość wezyrtaki
Dominować zazwyczaj wolą kobiety silne, pewne siebie i takie, które wiedzą czego chcą.Ty jak widać z koleżaneczkami do nich nie należysz.

jestes nudny i zapewne tak samo nudny w lozku :) a ja nie jestem dzieckiem bo mam juz po 30stce i wiele doswiadczen w tej dziedzinie :) w seksie jest tak ze czasem chce sie dominowac, czasem byc zdominowanym a czasem sprobowac BDSM lub czegos jeszcze innego, ale ty jak widac nic o tym nie wiesz i ciagle powtarzasz to samo :) a pewna siebie w zyciu kobieta w lozku moze chciec byc wlasnie niewolnica bo to ja podnieca, malo wiesz o kobietach chlopczyku :)