Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

mój były

Polecane posty

Gość makal

potrzebowałam pomocy i chciałam wynająć u niego pokój nie zgodził się uparł się zaprał się ze nie bo boi sie dawnych klotni itd jestem w stanie to zrozumiec ale tez probowal mi wmoic ze moja sytuacja nie jest krytyczna nie mam jego zrozumienia jednak postanowil mi pomoc i bede mu ogarniala sprawy faktur jakies rozliczneia itd a on mi za to normalnie zaplaci. jednak jego stosunek do mnie mnie przeraza ma do mnie o cos pretensje jest niemily uszczypliwy i wmawia mi klamstwa wypomina ze ja mam adoratorow innych i on mi nie jest potrzebny hmm dziwny jest zostalam u niego na noc spalam oddzielnie to przylazl sie polozyc obok wygnalam go to rano tez przylazl i sie przytulac chce kretyn pogonilam nie jestm maskotką pozniej wlanal mi tekst jak zapytalam czy juz isc ze tak a co chce tu robic nosz kurwa mac

Gość fiku mikuuuuuu
znowu ty :O to jest proste, nocujes zu afaceta, to on chce seksu on ci pomaga, oczekuje czegoś wzamian żerujesz na nim i jeszcze masz do neigo pretensje, głupia leniwa baba

Gość makal
nie zaruje na nim bo to bedzie praca nic w za darmo mi nie daje wiec wypraszam sobie nie musi mi pomagac ale pomagac chce mam do niego wpadac ogarniac mu obiady porobic mu w pojemniczki zeby jadl cos dobrego i ogarniac faktury rachunki itd wiec kasy mi za darmo nie bedzie dawac a przytulal sie wiec nie liczyl tylko na seks spalam z nim oddzielnie i pogonilam go a widac ze brakuje mu bliskosci czuc to w dotyku bo jesli o dupe by chodzilo nie dotykalby tak

Gość skoro to były facet
to były, co jeszcze od niego chcesz?

Gość makal
zrozumienia i pomocy ja mu bym pomogla

Gość fiku mikuuuuuu
co za głupia baba :O były to były obiadki mu gotujesz do pojemnuczków? meij godnosć kobeito :O

Gość makal
za kase idiotko ale faktury i rachunki moge mu ogarniac? za darmo tego nie bede robila

Gość fiku mikuuuuuu
a on am za darmo cie nocować? czeka az odplacisz w naturze

Gość fiku mikuuuuuu
i go zaspokoisz, za kasę idiotko

Gość do fakturowania
może kogoś zatrudnić, a byłych bab nie musi oglądać. On swoje zycie układa od nowa, a Ty mu się wpierdzielasz, po co Ci to? Było, minęło... To tylko facet, a nie mąż, ojciec dzieci... Wyluzuj kobieto, daj mu żyć,bo nachalna jesteś.

Gość makal
on sam mi to zaproponował idiotko mieszkac mialam za kasę opłacic mu pokoj nie zgadza sie na mieszkanie wspolne ok ale mogę sobie dorobić i nie widzę tu zadnej ujmy dla mnie nie uklada sobie zycia bo z nikim sie nie spotyka i nie chce sie spotykac pracuje i sobie radzi to fakt ja tez sobie radzę ale lokator z mieszkania mi odpadl a okres ziomowy nie jest ok na szukanie wpsolokatora i to nie jest do zrealizowania zwrocilam sie o pomoc i lozz bo mieszkamy w tym samym miescie pod warszawa niedużym

Gość makal
nie uzależniam zycią od eks proponuje mi przyjazn wiec czemu mam sie nie zwrocic o pomoc? jesli proponuje to czemu mam jej nie przyjac? prosil bym ja przemyslala przemyslalam i przyjme bo mam taka sytuacje rozumiem mieszkac nie muszę u niego bo wiem ze dalam mu w kosc on przezywa to w jakis sposob nadal ale wkurza sie gdy naciskam dlatego jest niemily bo on sobie juz z tym poradzil i pukladal sobie wszystko i nie chce sie znow przyzwyczajac i wiem ze nie umialby zyc obok mnie bez bliskosci i seksu bo widzę jak tego pragnie dzis sie smialismy ze nadal pamietamy jak sie dotykac bo sie przytulil do mnie z tesknota czulam to

Gość makal
padaly stwierdzenia ze ja mam adoratorow i on mi potrzebny nie jest ze nie bedzie sloniem zaznacza wyraznie ta granice to fakt ale martwi sie o mnie wiem to ......... tylko ze nie ufa mnie i sobie ze umielibysmy byc tylko kumplami bo dzisiejszy ranek swiadczy o tym ze nie i tu nie chodzi o dupczenie tylko bo o przytulenie, bliskosc

Gość makal
mam znajomych i przyjaciol tak sa emocje caly czas miedzy nami i nie powiedzial na odwal sie bo jak powiedzialam ze nie odezwalby sie do mnie gdybym ja tego nie robila to odpowiedział ze '' nie wiesz tego'' ale fakt jest mnie pewny i wie ze jeszcze sa emocje ale u niego tez inaczej by sie nie tulil nie domagal glaskania i bliskosci byl steskniony pragnal mnie bardzo ale ja sie z nim byzkac nie bede skonczylo sie jakby nie chcial mnie widywac nie proponowalby mi spedzania czasu u niego przy ogarnieciu jego spraw i gotowaniu. dalby mi kasę albo olał temat

Gość Moralez
Moim zdaniem fiku ma racje. Jesli niedawno sie rozstaliscie i nadal miedyz wami sa emocje, to on jednak liczy na cos wiecej. Wiem z doswiadczenia. Jak nie chesz miec z nim nic wspolnego, to potrzeba weiecj czasu. daj mu spokoj, niech sobie chlop znajdzie kogos w kim sie zakocha zobacyzmy czy wtedy tez Cie zatrudni do fakturowania? :) Moim zdaniem grasz na jego emocjach i go wykorzystujesz bo wiesz , ze on Cie nadal pragnie. Chory uklad.

Gość makal
ej my nie jestemy rok czasu razem i to on mnie zostawil z powodu klotni a ja juz wiele do niego nie czuje

Gość nieczyste sumienie
,,on sam mi to zaproponował idiotko'' ,,wiec czemu mam sie nie zwrocic o...'' Daj mu d**** i wystaw na to fakturę - będziecie kwita.

Gość makal
iotką to jestes sama zadnej dupy mu nie daje i on o tym wie ze nie ma co na to liczyc a co wiecej gdyby chial tego to by pozwolil mi sie do siebie wprowadzic!!!!wtedy moglby mnie dupczyc chyba latwiej a nie w trakcie wystawiania faktur!!!!!

Gość makal
wiesz ja jakos dla niego chyba tez nadal nie jestem byla a obecna bo sam wymysla pomysly pomocy mi co oznacza staly kontakt przez 4 miesiace .... chyba jednak nie chce zerwac go ? nie sadzisz? chyba ze boli cie fakt ze my byli chcemy sie i nie chcemy bo to tak niestey jest

Gość nieczyste sumienie
Może chce cię d****** , ale nie chce słyszeć twoich wrzasków jak już się spuści. :)

Gość nieczyste sumienie
Chyba, że na to też bierze fakturę. Masochista jakiś.

Gość makal
nieczyste sumienie odwal sie gowno wiesz

Gość Retys
Ach jak miło! Nie ma to jak przyjazna pogawędka kulturalnych dam! I te cudowne epitety... Miodzio. :-)

Gość makal
ale to nie jest zwy kle wyladowanie w lozku helou minal rok a my jesteśmy stęsknieni nie napaleni żeby sobie tylko ulżyć on nie musi mi dawac żadnych faktur do ogarnięcia serio ....robi to dla mnie

Gość nieczyste sumienie
No to jak jest napalony to mu daj bo inaczej to cię puści z torbami i zamiast faktur będziesz wystawiała paragony w biedronce. ;)