Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa siecioholiczka

Jestem uzależniona, pomocy!!!

Polecane posty

Gość jestem siecioholiczką jjj
od jutra rzucam neta aż do świąt.Będę sobie notować przez ten okres skrupulatnie CZEGO BRAK ODCZUWAM (poza redtubem pewnie facebooka itd.) i sobie to przeanalizuję. W końcu jestem wolna! :)

ja jestem uzależniona od: kawy kafe kwejka youtube muzyki;) a w międzyczasie chlam:O ale ja jestem psychiczna

najgorsze jest to, najtrudniejsze, że neta MUSZĘ używać, bo tylko tu mam słownik orientalnego jezyka którego się uczę. (Papierowej wersji nie mam). Zajebiście trudno będzie korzystać z komputera nie korzystając z internetu "dla rozrywki" ehhhhh

Nie wytrzymasz, tzn. jak nie ustalisz priorytetów to i tak wrócisz. Miewam podobnie, tzn. miałem tak z graniem, udało mi się z tym skończyć i poczułem się wolny. Wolny - bo mogę robić cokolwiek i nie ogranicza mnie myśl, że muszę czegoś zaniechać, bo granie czeka. Fantastyczny stan, teraz muszę powoli rzucić net, ale ze mną tak źle nie jest = dobrej nocki życzę, idę spać. No, może tylko odczytam Twoją ripostę :D

i chyba w moim przypadku ma to związek z towarzystkim niewyżyciem... potrzebuję ludzi i rozmów z nimi ale jakoś realizuję tę potrzbę tylko w necie,nie w realu...

whedif - ale wiesz co to jest redtube :D A Twój seks - w sensie bliskość z partnerem (może być wyimaginowana) - też Cię brzydzi?

Możesz sobie mówić że nie wytrzymam. A mów sobie mów śmiało :). Tymczasem ja serdecznie pozdrawiam i żegnam się, bo za 3 minuty 12.12.12 -piękna data! idealna na nowe postanowienie :). Odświeżę temat PO ODWYKU! Pa!!! :*

A Twój seks - w sensie bliskość z partnerem (może być wyimaginowana) - też Cię brzydzi? - nie aż tak;) w fantazjach może być wiele ale jakbym miała coś realizować toby chyba było ciężko:( ja mam fobię społeczną dlatego tyle siedzę w necie albo czytam książki:) trudno nie wiedzieć co to redtube:) wiem z kwejka i z kafe:D

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
no ale zalezy co robisz. Jak nic nie robisz i siedzisz na kafe no ot sory. Jak tak jak ja jestes ciagle na necie. Ale coś robisz no to co innego. Normalni ludzie nawet z nudów szukaja pojęć na wikipedii.

No i co z tego, że masz fobię - to znaczy, że się przekreślasz, bo boisz się odrzucenia? Przecież nie każdy Cię wyśmieje, ze względu na Twój "problem", jest na pewno masa ludzi, którzy Cię zrozumieją i skupią się na Tobie, jako na całości, a nie na poszczególnych zaletach. Francuskie też czytasz?

francuskie też mam fobię więc wolę tak. mam też kontakty w realu ale nie satysfakcjonują a w necie jak Ci się coś nie podoba to nie piszesz/nie czytasz

poza tym moje problemy średnio się przebijają w towarzystwie bo w towrzystwie to o związkach bardziej się mówi

No tak, ale jak idziesz spać to nie rozmyślasz o tym, że te Twoje netowe relacje są i tak praktycznie bezwartościowe a w życiu liczy się jednak coś innego?

Czy przed snem rozmyślasz o czymś zupełnie innym? :classic_cool: ;) - tak, o frytkach, chipsach, hamburgerach, ciastach piszę :P Kto zgłodniał?

No tak, ale jak idziesz spać to nie rozmyślasz o tym, że te Twoje netowe relacje są i tak praktycznie bezwartościowe a w życiu liczy się jednak coś innego? jak idę spać to się boję że znowu będę miała depresję. jak się budzę to mam często bardzo silne myśli żeby z tym wszystkim skończyć jestem zadowolona z kontaktów na kafe:) subtelne i niepoważne:) nie ma kłótni:) jak Ci sie coś nie podoba to idziesz gdzie indziej co innego ludzie którzy na mnie naskakują:) od razu widać kto się LUBI kłócić jestem jeszcze młoda będzie czas na życie

Bonsoir 🖐️ - przez Ciebie piszę po francusku (którego oczywiście nie znam :D). Fajnie, że jesteś przyszłościową optymistką :classic_cool:

I tak przykuwasz moją uwagę swoją fobią, której źródło na pewno ukształtowało Cię w ciekawy sposób a Twoje funkcjonowanie nie jest tuzinkowe - czyt. jet nietuzinkowe ;) W ogóle nie zwracam uwagi na to, że jesteś młoda i piękna :classic_cool:

Gość dbfsldjbsdkbjskdj
Proponuję wziąć siekierę czy młotek, rozdupić laptopy w domu (ewentualnie sprzedać) i nie będzie netu :)

dbfsldjbsdkbjskdj - to nie jest dobry pomysł, w ten sposób kończyłem swój nałóg gier komputerowych - i nie działało. Jedną grę zakupiłem ok. 11 razy, bo po paru dniach intensywnego grania chciałem przestać, kasowałem, wyrzucałem, i tak w kółko. Był też moment, że chciałem sprzedać komputer i kupić jakiś gorszy, bym nie mógł odpalać gier, ale się opanowałem, bo wiedziałem, że jak to zrobię to za parę dni będę musiał kupić jakiś lepszy :D Zmiana priorytetów - to pomaga :)

Proponuję wziąć siekierę czy młotek, rozdupić laptopy w domu (ewentualnie sprzedać) i nie będzie netu - nie będzie też pracy ani studiów:)

Gość Do whedif
Jestes dziewica?

Gość Do whedif
Dlaczego do jasnej cholery?!?

Gość Do whedif
Moze kobiety Cie pociagaja

czemu napisałam "bardziej"?:O boję się siebie:O:O:O fuuuj TYLKO faceci