Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuyhgfdsa

jacuzzi

Polecane posty

Gość pasotna
Mam jacuzzi od dawna, taki sprzęcik, który faktycznie robi diametralną różnicę, ale to od niedawna. Te jacuzzi które macie w marketach za grosze, to zabawki - też taką mieliśmy. I w sumie dobrze bo dzięki temu Herbeć dał nam wysoki rabat na nowy sprzęt - promocja dotyczyła wymiany. Mało tego - sama wymiana była załatwiana za nich za free. I dopiero tutaj mogę powiedzieć, że wiem co to jacuzzi.

Gość ania2211
Jak lubisz bąbelki to ciesz się nimi w domu, namówiłam niedawno męża na zakup wanny z hydromasażem. Kupiliśmy po promocji tutaj http://riho-hydromasaz.pl/pl/ i nie żałujemy, bąbelki relaksują całe ciało :)

Gość gość
2012.10.20 Nawet nie wiesz jak się cieszę że zamieściłeś tutaj, 5 lat temu ten wpis. W młodości używałam jakuzi i sauna jak przedmiotów codziennego użytku. Miałam nawet w domu jakuzi. Ale nigdy, przenigdy nic mnie po tym nie bolało. Późno wstapilam w wiek reprodukcyjny a wtedy wszystko zamieniłam na poświęcenie, pracę i zupełnie zapomniałam o sobie. Na okrągłe urodziny przyjaciele zabrali mnie do spa. Dziś pisze tą wiadomość, świeżo po powrocie, zgieta w pół, obolała. Też tak korzystałam z wanny jak ty. Masakra! Starość.

Gość gość
To chyba naprawdę jest kwestią wieku. Dawniej po saunie miałam mówienie w całym ciele, czułam szczęście . Wczoraj dałam czadu w saunie nawet śniegiem się nacieralam i nic, zero szczęścia. A dziś się czuję jakby walec po mnie przejechał

Gość gamlorek

Ktos ma ogrodowe?