Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak wezme sie do roboty ac

zazdroszcze ludziom pieniedzy

Polecane posty

nie tak ze spac nie moge ;d albo ze maja dobre auta tylko np gdy ide z dzieckiem do głupiego h&m czy coccodrillo i widze gdy jakas mama idzie z nareczem ubran dla swego dziecka nie patzrac czy jest z wyprzedazy czy ,ile kosztuje i wtedu mnie huj stzrela

Gość vgfhbfhf
wiesz co, niektórzy są faktycznie bogaci ale niektórzy po prostu lubią wydawać większośc swojej pensji na ubrania i potem żyją od 1 do 1. Tak tak, takich debili jest mnóstwo bo potem na starość zostaną z niczym.

sama nie wiem...ja mysle ze jednak ludzie maja kase moja córka tez chodzi ładnie ubrana ale co ja sie nałaze po wyprzedazach albio lumpkach a niektórzy przychodzą i kupują za wcale niemałe pieniadze i tak jakos mi sie wtedy przykro robi

A ja bardzo bogatym ludziom zazdroszczę dwóch rzeczy - spokoju ducha, jeśli chodzi o przyszłosc materialną, i możliwosci częstego podróżowania. Gdybym miała kasy jak lodu, wiecznie siedziałabym na walizkach :-P

Gość kasia 12 szczecin
niech ciebie ch&173#uj strzeli

Gość kasia 12 szczecin
ch#173&uj

Gość trolosa, akurat podrozowanie
to niekoniecznie kwestia kasy ( chyba, ze sie chcesz przewalac po 5gwiazdkowych hotelach. Naparwde mozna znalezc supertanie SAMOLOTY , a zycie - jedzenie i miszkami w wiekszosci krajow, tych egzotycznych ( np Ameryka PD czy Azja jest o wiele tansze niz w Posce. Problem - to czas, ktory mozesz na to przeznaczyc i brak innych zobowiazań, nie kasa.