Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika W.

Kobiety które same zajmują się dzieckiem to idiotki

Polecane posty

Gość Monika W.

... i zdania w tej kwestii nie zmienię. Gardzę takimi mamuśkami, których faceci nie zajmują się własnymi dziećmi, wg. mnie te kobiety: ­ - Są byt mało asertywne żeby postawić na swoim i pogonić faceta do obowiązków. ­ - Są po prostu tępe... albo naiwne, bo wybrały sobie na ojca własnego dziecka lenia, Piotrusia pana, którego ojcostwo przerosło. ­ - Mają typ męczennicy i lubią brać wszystko na siebie.

Gość jenyyyyyyy
zgadzam się. a mam sąsiadkę, której mąż nawet na porodówkę nie zawiózł jak rodziła i daje jej 20 zł na tydzien na wyżywienie - serio

Gość Monika W.
Do: jenyyyyyyy ­ Naprawdę? :D Boże, masakra, co te kobiety mają w głowach, że godzą się na takie traktowanie, to poniżające...

Gość GFDGFtak,
tak, zgadzam się

Gość Kobietkaaaaaaaaaa007
ojj autorko jestes tempa pałą :) jestem tez kobieta wychowujaca sama dziecko ale to ja zwialam od ojca dziecka bo sie nie nadawal,byl tylko dobry w lozku :)

Gość jenyyyyyyy
Kobietkaaaa ale to już Twoja wina ze zaszłaś w ciąże z dupkiem i frajerem.

Gość Monika W.
Do: Kobietkaaaaaaaaaa007 ­ Chyba czegoś nie zrozumiałaś, ale ok, łapiesz się na pkt. 2

a ty moja miła jestes niedogrzana i nie znasz jeszcze sytuacji jakie oga ciebie samą spotkac w życiu:) ja na szczescie mam powodzenie u mezczyzn a odkad jestem matka dzieki czemu spoważniałam z twarzy, moje rysy stały się bardziej kobiece i dojrzałe mam jeszcze większe:) no i dzięki temu poznałam mężczyznę swojego życia, który to pomaga mi w wychowaniu dziecka :) więc trzymaj się prosto niedowartościowana zakompleksiona tempa pało bo pewnie będziesz niegdyś modliła się by ktoś cie zapłodnił a tu lipa :)🖐️ CIAO, BELLA (?)

Gość Monika W.
22:08 [zgłoś do usunięcia] jenyyyyyyy Kobietkaaaa ale to już Twoja wina ze zaszłaś w ciąże z dupkiem i frajerem." ­ Jak debilka patrzy tylko na to czy facet jest dobry w łóżku, to nic dziwnego, że teraz tyle samotnym matek się namnożyło. Faceta powinno się dobierać trochę w innych kategoriach, ale może ja jestem staromodna czy coś :)

no i zapomniałam dodać- oczywiście bez odbioru bo zrobiłam tobie łaskę w jakis sposób reagując na ten prymitywny post jednak jakoś nie mogłam powstrzymać się z uświadomieniem ciebie kochana, powodzenia w zyciu życzę :)

Gość jenyyyyyyy
Kobietkaaaa ma rozdwojenie jaźni bo raz pisze że sama wychowuje dziecko a za chwilę że ze wspaniałym facetem którego poznała bo jej rysy złagodniały :D:D:D Fakt, że niektóre nie myślą...albo myślą, że facet się zmieni:D

Moją koleżankę mąż odwiózł do szpitala, na klatce schodowej porodówki zadzwonili na domofon izby przyjąć, położna otworzyła, dziewczyna się obróciła do męża (bo stał za nią), a tam już tylko torby na podłodze stały. Położna pomagała jej zanieść je na salę. No fakt, niektóre mają FAJNYCH mężów :)

Gość Monika W.
22:11 [zgłoś do usunięcia] Kobietkaaaaaaaaaa007 "odkad jestem matka dzieki czemu spoważniałam z twarzy, moje rysy stały się bardziej kobiece i dojrzałe" ­ Ooo to coś nowego, muszę się zapytać ginekologa o wpływ ciąży na rysy twarzy...

otóż tez należe do samotnych matek jennyy z tym,ze znalazlam faceta , jestem dowartośiowana poza tym nie jak ty badz to prymitywna autorka, ktora sama zbytnio nie wie jaki m aproblem :) allelujaaa !!! kocham was, życie jeste piekne jednak nie dla każdego BEZ ODBIORU 🖐️

Gość jenyyyyyyy
a to chociaż ją odwiózł, mojej znajomej mąż powiedział, że nie może bo już piwo wypił i pojechałą taksówką, ale przecież do taksówki by go wpuścili po piwie. Mój łyka piwa nie wziął pod koniec ciąży bo przeciez w każdej chwili można rodzić. A meża tej sąsiadki w życiu z dzieckiem nie widziałam. I mają 2 dzieci, dla mnie to szok i nie mogę pojąć niektórych kobiet

tak ja ciąża zniszczyła bo się zapuściła pewnie w trzy i trochę, że się zestarzała i tak to sobie tłumaczy-rysy twarzy jej się zmieniły i spoważniała, taa jasne ;D powiedz lepiej, że Ci zmarszczek przybyło :P

Gość ty wyżejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
idź juz idź pa

Gość jenyyyyyyy
Kobietkaaa juz raz pisałaś "bez odbioru" i znowu piszesz, serio coś z głową masz nie tak

Gość Monika W.
Do: Kobietkaaaaaaaaaa007 ­ Ok, spadaj, już się popisałaś inteligencją. ­ Do: elka felka ­ Takich mężusiów to tylko po pysku lać, no a ich partnerki też nie są zbyt wybredne, że takie wieprze w domach trzymają... :( ­ 22:20 [zgłoś do usunięcia] jenyyyyyyy "Mój łyka piwa nie wziął pod koniec ciąży bo przeciez w każdej chwili można rodzić. ­ O! W końcu jakiś przykład dla innych, gratuluję wyboru partnera ;)

jenyyy co innego kobiety, ktore daja sibie nie szanowac i zachodza poraz kolejny w ciążę - to idiotki a nawet patologie społeczeństwa polskiego, które i tak jest liche pogłębiają... ale nie mozna powiedzieć,że kobiety, które same wych. dziecko to idiotki , na pewno tak nie jest

to oczywiście dotyczyło kobietkiiiiii. autorka nie ma na myśli kobiet samotnie wychowujących dzieci a kobiety, które same nie są a wychowują dzieci same. Ja sobie osobiście nie wyobrażam, żeby mój partner siedział z dupą na kanapie a ja miałabym zapierdzielać sama ze wszystkim przy dziecku, w życiu...! Mimo, że chodzi do pracy, ja też w dzień nie leżę do góry brzuchem. Oczywiście mogłabym spać razem z dzieckiem w ciągu dnia, byłabym wypoczęta bardzo, tylko że mieszkanie zarosłoby brudem, pranie przestałoby mieścić się w łazience i padlibyśmy z głodu. W nocy też nie tylko ja wstaje do dziecka.

Moniko W. ty jestes niestety idiotka i to jeszcze taką, której wiele brakuje.... opowiedz jaki masz problem, czego ci brakuje, za duzo kg? chłopak cie rzucił dla samotnej matki? a może nie mozesz znalezc faceta?

Gość jakas wsciekla agresja bije
z tych postów. Dlaczego?

dla mnie kobiety, które zajmuja sie same dzieckiem to samtne matki-innego wytłumaczenia na cos takiego nie ma

Gość ło matkoooooooooooooo
Kobietkaaaaaaaaaa007 idź juzzzzzz!!!

Gość jenyyyyyyy
hahahaha Kobietkaaaaa już się 3 razy żegnała:) Nie ma tu agresji tylko Kobietkaaaa weszła i zaczęła obrażać.

Gość Esma150000
sam jestes idotą , istnieja faceci którzy sie nie nadają do opieki nad dzieckiem , dlatego kobiety same zajmują się dzieckiem

Gość Esma150000
sam jestes idotą , istnieja faceci którzy sie nie nadają do opieki nad dzieckiem , dlatego kobiety same zajmują się dzieckiem