Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANIEKK

za co kochacie warszawe

Polecane posty

Zależy jak kto rozumie definicję kochania. Urodziłem się w tym mieście i w nim żyję, ale czy żywię jakieś uczucia do miasta jako całości? Nie.

Gość niesmialy erotoman
kocham za to , że ma piękną Panią Prezydent

Gość facet taki.....
za to że spotkałem tam porzadnych ludzi tu na prowincji czuje się obco mimo ze pochodze z stad

Gość kjhgfhjklkjhgb
że jest tak daleko :P

Gość wifigdansk
ale dlaczego od razu zakladasz ze kochamy? ja bym nigdy nie napisala"za co kochacie Gdansk?" bo to by było bardzo roszczeniowe i sugerujące ze wszyscy się Gdanskiem zachwycają.lepiej zapytac "czy podoba wam się Warszawa i dlaczego?".niby małą roznica a jednak kolosalna.takie pytania jak tw3oje narzucają okreslony tok myslenia.to tak jak z pytaniem"dlaczego zdradziłas męza?". od razu sugeruje ze ktos zdradził i wogóle nie ma innej opcji.albo troche innaczej-pytanie na ktore mozna odpowiedziec tylko tak lub nie: np.: czy było ci dobrze,gdy zdradzałas meża?jakkolwiek odpowiesz,tak lub nie-to automatycznie potwierdza,ze zdradzilas,choc nie zdradziłaś.to czysta manipulacja.

Gość kocham Warszawę
za...... zgiełk anonimowość parki zielone kamienice przecudne .....i kawał prawdziwej historii...to tak w skrócie ps. nie mieszkam w Stolicy i pochodzę z Pomorza

Gość Herbata z cytryną
Kocham Warszawę. Ale nawet nie wiem jak wytłumaczyć za co :) Uważam, że to piękne miasto z waleczną historią, z duszą, z atmosferą. Lubię też różnorodność ludzi i te 'tysiąc spraw' na około :)

Gość Herbata z cytryną
up up up Warszawiacy!