Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek879

Prośba o podwyżkę.. Co uważacie..

Polecane posty

Gość Marek879

Witam. Pracuje w pewnym banku na stanowisku Inspektora. Zajmuję się bezpieczeństwem bankowym czyli - praca na systemach informatycznych i rożnego rodzaju wspieranie za ich pomocą pracowników banku.. Taki jakby trochę helpdesk połączony z przyznawaniem uprawnień.. Aktualnie zarabiam 2400 brutto. Posiadam tytuł licencjata z Bankowości i Ubezpieczeń.. I kontynuuję naukę na Uniwersytecie - studia magisterskie zaocznie.. Moja umowa kończy się w grudniu, prawdopodobnie zostanie przedłożona.. Szef jest ze mnie zadowolony i radze sobie ze wszystkim a nawet czuje się jak ryba w wodzie.. Tylko uważam że zarobki nie są adekwatne do wykonywanej pracy.. Ciągle słyszę biadolenie osób w zespole jak mało zarabiamy.. Że nie ma szans na podwyżkę.. Chcę zaryzykować i prosić o wyższą pensję.. Myślałem o kwocie 500 zł.. Czy uważacie że to mało? Za dużo? W sam raz? Proszę o opinię na ten temat i bez jaj.. Poważne odpowiedzi. Z góry dziękuje i pozdrawiam polki bo to najpiękniejsze kobiety :)

wiesz jak to mówią, do odważnych świat należy. Skoro uważasz że zasługujesz, to co Ci szkodzi porozmawiać? powodzenia

Gość sebastian karakan
jesli to citibank handlowy to zapomnij

Gość Marek879
Chciałbym zaryzykować ale mam trochę nerwowego szefa, choleryk ;/ No i się waham.. Jestem jedynym facetem w 12 osobowym zespole

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwvwwwwwww 32456
to przynajmniej się obruchasz:classic_cool:

Gość Marek879
A pracujesz w city banku? Nie to nie city.. Możesz rozwinąć myśl?

Gość Marek879
Nie jestem w związku poza tym.. Może tylko 3 są atrakcyjne :)

Gość cOOle from Zurich /TM/
"Posiadam tytuł licencjata i zarabiam 2400 brutto" 🖐️:D:classic_cool:

Gość sebastian karakan
kiedys mialem pdobna prace w citi i z tego samego powodu z niej odszedlem- po wilu latach mimo coraz wiekszych kwalifikacji coraz wiekszego nawalu obowiazkow coraz mniejsza placa. odszedlem wyjechalem na zachod i nie mam takich teraz problemow-

Gość sebastian karakan
acha i nie jest to city bank tylko citi!!!!!!!!!!!!! wkurwia mnie jak ktos mowi citybank

Gość Marek879
A czym się teraz zajmujesz? Lepsza płaca?

Gość Marek879
Ok moje przejęzyczenie citi ;) No zastanawiam się czy jest w ogóle szansa.. Nie wiem tez gdzie mógłbym uderzyć z takim doświadczeniem..

Gość sebastian karakan
no na pewno na zachodzie masz duzo lepsze zarobki. a czym sie zajmuje to nie powiem. ale nie narzekam. do polski do wyscigu szczurow nie mam zamiaru wracac- kilka lat spedzonych w banku wystarczy mi na cale zycie- nigdy wiecej pracy dla kogos- tu pracuje sam dla siebie i zarobie tyle ile chce mi sie pracowac

Gość sebastian karakan
pwoeim szczerze ze wolalbym nawet kible murzynom czyscic niz wracac do polski. bo sorry ty zapierd...za 600 euro i masz stres a ja mam 2000 euro za nic.

Gość sebastian karakan
bo za to czyszczenie kibli dostane tu 1000 euro - no stress. a w polsce za 1000 euro to musisz chyba dupy dac i loda zrobic w korporacji zeby awansowac

Gość Naprawdę uważasz, że prośba
o podwyżkę tuż przed końcem umowy o prace to najrozsądniejsza decyzja w Twoim życiu?

Gość Marek879
Pytanie będzie tyczyło możliwości uzyskania podwyżki wraz z nowa umową.. O ile szef jest skłonny mi ja przedłużyć.. A JAK NIE TO ŻYCIE! BĘDĘ SZUKAŁ DALEJ! To fakt.. za granica lepiej.. Ale kocham ten kraj