Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MARYNA111

Kobieciarz, który nie zdradza?

Polecane posty

Ja i mój partner mamy od 40 do 50 lat. Znamy się niecałe 2 lata, jesteśmy po rozwodzie, mieszkamy od siebie w odległości ponad 200 km. Spotykamy się głównie co 2 tygodnie. Dopiero od niedawna zauważyłam, że mój partner lubi zagadywać, najczęściej atrakcyjne kobiety, rozmawiać z nimi, żartować, może w mojej obecności tak nie, ale powiedział że taką ma naturę. Jego dziadek i ojciec nie byli alkoholikami, ale lubili sobie wypić od czasu do czasu i byli kobieciarzami, kochali swoje żony, ale one im nie wystarczały, więc były zdrady (zwłaszcza po alkoholu), jednak małżeństwa przetrwały. Partner powiedział mi, że prawdopodobnie ma coś i z jednego i z drugiego, ale żebym się nie przejmowała, bo odkąd zna mnie, nigdy nie było żadnej zdrady, chociaż myślami czasem mnie zdradzał. Niestety, jest on bardzo szczery (tylko po alkoholu) i dowiaduję się, że czasami spotyka swoje koleżanki na mieście, niektóre są klientkami jego firmy, której jest szefem i czasami zaprasza jakąś do swojego biura na kawę. Mówi o nich, że są atrakcyjne, ale ja jestem najpiękniejsza dla niego i tylko mnie kocha i chce jak najszybciej ułożyć sobie ze mną życie. Czasami dzwonią do niego jego znajome sprzed lat, z pytaniem "co słychać?" i mnie to bardzo niepokoi, bo z jedną z nich pół roku temu nawet wybrał się na 2 - dniową wycieczkę po Poznaniu, ale powiedział mi o tym dopiero w tydzień po tym fakcie. I ta sama kobieta zamierza przeprowadzić się w jego okolice, bo myśli że kiedyś odbije mi mojego faceta. Od tamtego czasu nie spotyka się, tylko czasami któraś zadzwoni, żeby ot tak sobie porozmawiać. NIE MAM DOWODÓW NA ZDRADĘ, ALE TAKIE POSTĘPOWANIE TEŻ MNIE NIEPOKOI I TO BARDZO. CZY WAS BY TEŻ ZANIEPOKOIŁO? PROSZĘ O SZCZERE ODPOWIEDZI.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować