Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka123

Ciaża?

Polecane posty

Gość dgmara
no co ty nawet tak nie myśl , pewnie coś tam się skopało w lab jak byłas powtórz jeszcze badanie dla pewności

Gość anitka123
Tak w tym samym. Kurcze ale teeraz sb przypominam ze kiedy jeszcze byłam z chłopakiem, spóźniał mi sie okres zrobiłam test, wyszedł pozytywny jednak za pare dni przyszła miesiaczka. powtórzyłam test i wszedł negatywny. wiec stwierdiłąm ze tamten był felerny, a to było jakies 3 mies temu. czyli wahania tego hormonu to juz nie pierwszy raz

Gość anitka123
Tak w tym samym. Kurcze ale teeraz sb przypominam ze kiedy jeszcze byłam z chłopakiem, spóźniał mi sie okres zrobiłam test, wyszedł pozytywny jednak za pare dni przyszła miesiaczka. powtórzyłam test i wszedł negatywny. wiec stwierdiłąm ze tamten był felerny, a to było jakies 3 mies temu. czyli wahania tego hormonu to juz nie pierwszy raz

Gość anitka123

Gość anitka123
Z leków to duphasto ale on nie powoduje wzrostu beta hcg

Gość anitka123
Tak miałam usg dopochwowe. Lekarz próbowal si czegoś doszukać. wiedzi tylko mecherzykowate jajniki jak przy zespole polistatycznych jajników

Gość anitka123
nie torbiele, małe pęcherzyki na jajnikach. chociaż torbiel to tez pecherzyk tylko wiekszy.

Gość anitka123
Czytałam o tym. Ale nic odnośnie podwyzszonego beta hcg nie ma. Ginekolog u którego byłam niby super, polecony. Ale co z tego jak powiedzial ze nie ma pojecia od czego jest podwyzszone beta hcg. Powiedział zeby sie nie denerwowac. zapisał kolejny duphaston, mimo że teraz miesiaczka po nim nie wystapiła a powinna.

Gość autorko a skąd jestes?
z jakiego regionu polski ?test ciązowy zwyczajny także wychodzi pozytywny nawet nie w ciązy ja tez miałam pęcherzyki na jajnikach ze względu na znikomą ilość progesteronu i nie ma to nic wspólnego z policystycznymi jajnikami i torbielami-sa to zwyczajne pęcherzyki które powinny dojrzewac a z przyczyn zaburzen hormonalnych gromadzą sie w jajnikach

duphaston jest na wywołanie miesiączki ??- pierwsze słysze u mnie koleżanki brały go w ciązy , jak miały zagrozoną, lub jak było jakies plamienie niepokojące ,

Gość anitka123
Jestem z krakowa. Lekarz nie stwierdził zespołu policystycznych jajników tylko powiedział ze to jest mozliwe trzeba w tym kierunku wykonac badania

Gość anitka123
Duphaston zawiera rogesteron stosuje sie go na podtrzymanie ciazy, na wywołanie miesiaczki, wyregulowanie cyklu i pewnie cos tam jeszcze

Gość anitka123
autorko a skąd jestes? co masz na mysli ze testy wychodza normalnie tez pozytywnie kiedy nie jestes w ciazy?

Gość dgmara
anitka powtórz sobie jeszcze te badania, zapisuj sobie kiedy Ci skacze hcg może to tylko przed @ albo po

Gość dgmara
cos tam sie może dzieje i idz do gina z wynikami

Gość anitka123
Tak juz jutro ide. mam nadzieje ze w koncu trafie na kompetentnego specjliste. a nie kogos kto za 5 min bierze 200zł i zbywa pacienta

Cześć dziewczyny czy na początku ciąży mogą być brodawki białe ? robią mi się tak co kilka godzin . dodam że prawdopodobnie mogę być w ciąży :)

Cześć dziewczyny czy na początku ciąży mogą być brodawki białe ? robią mi się tak co kilka godzin . dodam że prawdopodobnie mogę być w ciąży :)