Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzłowiekTarpan125p

dziewczyna kumpla chyba mnie podrywa

Polecane posty

Gość CzłowiekTarpan125p

Niby tak pół żartem, pół serio ale wydaje mi sie że dziewczyna najlepszego kumpla mnie podrywa. Mi jest głupio jak cholera choć nie ukrywam jest bardzo ładna, no ale jej chłopak to na chwilę obecną mój najlepszy kumpel, nie wbiłbym mu noża w plecy. Dziewczyna nie raz niby żartując pisze żebym został u niej na noc zamiast chlać u niego,że jestem seksowny,na dodatek (w jego obecnosci co jest cholernie krępujące) często mnie dotyka i szturcha,niby tak półżartem i po luzaku. ale często tez na mnie spogląda ukradkiem i uśmiecha się, pyta sie co u mnie. Najgorsze jest to że robi to nieraz przy nim. Na dobrą sprawę oni chyba już nie są razem, spotykają sie na okazyjny seks i po nim nie widać już aby mu specjalnie na niej zależało, tak jak kiedyś, wiecie, długi związek po mocnych kryzysach, teraz to juz chyba nawet nie tyle zwiazek co po prostu chęć ulżenia w łóżku. No ale jednak mimo wszystko ma sie te opory,zwłaszcza że dziewczyna spotykała sie wcześniej z kumplem właśnie...Ten kumpel to nie jest z gatunku tych co by sie zaraz rzucali z pieściami na kazdego potencjalnego adoratora, raczej typ który zagryzie wargi i uda że nic sie nie stało,zbagatelizuje sprawę no ale nigdy nie wiadomo. Mam też inny problem bo ja raczej jestem lojalny - tylko podejrzewam że gdyby mój kumpel znalazł sie w analogicznej sytuacji to by raczej wykorzystał okazję - nie to że jest wredny i dwulicowy, tylko to taki pies na baby, po prostu mi sie wydaje że jestem gatunkiem ginącego frajera który wyzej ponad potrzeby biologiczne stawia przyjażń która i tak sie może kiedyś skończyć. Choć może być też tak że ta dziewczyna wykorzystuje mnie jako pionka by dokopać temu kumplowi, by mu zrobić na złosć i pokazać że będzie flirtowac z jego przyjacielem. bo oni dosyć często sie kłócą, to juz jest mocno zużyty zwiazek gdzie początkowa fascynacja i pożądanie dawno minęły... Co sądzicie o tej całej sytuacji?

Gość CzłowiekTarpan125p
radzicie mi ja wyruchac czy zostac wiernie przy anusie swojego ojca?

Gość CzłowiekTarpan125p
Proszę ignorować powyższą wypowiedż, temat jest jak najbardziej powazny i jestem ciekaw czy będziecie w stanie mi pomóc. Prosze ignorować wszelkiego rodzaju wulgarne i seksistowskie posty, pisze je jakaś osoba któa podszywa sie pod mój nick. mieliscie już taki problem wcześniej, jak mój?

Gość Kosa W Ryj
Tak, w*****aj ją i powiedz o tym gościowi. P*****l przyjaźń, myśl o sobie :D Tak jest o wiele lepiej :) Pozdro

Gość Gosc 2

Moim zdaniem podobasz sie jej i chce ci pokazac zainteresowanie, ta laska chetnie by chciala zebys to ty byl jej chlopakiem, ale nie wie czy ona sie tobie podoba , chce zwrocic na siebie uwage, z kumplem zerwie dla ciebie jak jej pokazesz, ze ona sie tobie tez podoba, albo jesli jej sam tak powiesz pogadaj z nia szczerze