Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aube l

zwolnienie na w-f

Polecane posty

Gość aube l

mam taki problem odnosnie wyychowania fizycznego, mianowicie lekcji plywania. W listopadzie co tydzien bedziemy chodzic plywac i problem w tym ze ja plywac nie umiem, nie umiem nawet utrzymac sie na powierzchni wody, wody sie boje, panikuje jak np moja glowa znajduje sie pod woda, nienawidze basenu, bylam tam tylko pare razu z przymusu i siedzialam w jacuzzi. Moje pytanie brzmi gdzie moge sie udac po zwolnienie od tego typu lekcji, rozmyslalam o psychologu, w koncu fizycznie jestem sprawna, przed woda mam lek, tak samo jak lek przed innymi cwiczeniami typu samodzielne stanie na rekach itp. ale czy psycholog napisalby mi jakies uspraiedliwienie?

Gość aube l
no niestety w-fu uczy mnie kobieta, wiec tobie juz podziekujemy

Gość e3rr4gth
ale przeciez chodzac na basen masz szanse oswoic sie z woda. przeciez, jak powiesz, ze nie umiesz plywac to nikt sie nie bedzie smial.

Gość aube l
mieszkam w bielgii i tutaj jest tak ze musze miec zwolnienie w w-f, a juz probowalam, chodzilam nawet na lekcje plywania, dawalam rade do pewnego czasu, a i tak bez wiekszych efektow

Gość aube l
moge pojsc do psychologa i przedstawic swoj problem i czy dostane zwolnienie?

Gość Mario Bolucci
Dlaczego nie stawisz czoła pływaniu tylko od razu uciekasz? Masz szansę się nauczyć! Wystarczy chcieć. W podstawówce prawie nie umiałam pływać, ale chciałam sie nauczyć, starałam się, też się bałam wody, ale nauczyciel widział, że chcę się nauczyć. Nie uciekaj przed problemem - staw mu czoła!

Gość papciuszek
załatw sobie zwolnienie :D po co sie meczyc. Ja nienawidzilam wfu i od 2 lat mam zwolnienie - i usmiechnieta buzie, jak widze, jak męczennice idą na wf a ja do domciu :D

Gość powiedz ze masz okres
ja w liceum z jedna godzina na basenie w tygodniu bylam 'niedysponowana' jakies 9 miesiecy :P

ale zarąbiście :) bezpłatny basen naucz się jak najszybciej, pływanie to jedno z najprzyjemniejszych czynności jakie możemy wykonywać na tym łez padole :)

Gość moze ktos napisac o co chodzi
ja mialam zwolnienie od 7 klasy podstawowki :)