Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żanetka93

ciąża ?

Polecane posty

Witam! mam wielki problem odstawilam tabletki miesiąc temu, wybrałam tylko jedno opakowanie i pół , przerwałam ponieważ źle na nie reagowałam na nie. po 2 dniach dostałam krwawienie z odstawienia. ALe do dnia dzisiejszego nie dostałam 'normalnego' okresu! od dnia zaprzestania brania tabletek współżyłam regularnie z moim narzeczony i zawsze koniec był we mnie i było tak przez cały miesiąc . robiłam test ale wynik był negatywny test robiony o 21 pod wieczor. Duże jest prawdopodobieństwo ciąży gdy okres spóźnia się 9 dni , temp. w pochwie 37,3 i mam bolace piersi i pobolewa mnie prawy jajnik . jeszcze jedno kilka dni nagle spadła mi temp na 36,6 i tak było przez jeden dzień a potem znowu podwyższona temperaturka czy mogę być w ciąży ?? okresu do dzisiaj nie widać nie słychać, sluzu mam dużo moje brodawki miejscowo są białe i co to może oznaczać ?:o

Gość hahaha2
a co my jestesmy wrozki jakies?? zrob sobie ten test rano i bedzie wiedziala, albo najlepiej idz na bete!

Gość jest nadzieja..
jak najbardziej wyglada to na ciazę

a Twój poziom intelektualny jest równy zeru ! sama powinnas się leczyć moja droga :] będę sobie dawała ten post ile będę chciała i nic Cię to nie powinno obchodzić. Dzięki Bogu są jeszcze mile i sympatyczne dziewczyny które potrafią pomoc a nie tak jak Ty ublizac ;)

Gość Livien
Gratuluje !! Ja też czekam..... zobaczymy co wyjdzie :)

Gość no i co z tego?
do gazety też z tym pójdziesz i do tv?

Gość Livien
Niestety jedna gruba krecha i dwa dni pózniej spózniona miesiączka :(