Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saruś

tesciowa

Polecane posty

Gość saruś

Moja teściowa jest tak podła i wredna że z nią sie żyć w zgodzie nie da... Ja jak zaszłam w ciąże to tesciowa stwierdziła że zrobi testy DNA bo to nie może byś jego dziecko... stwierdziła że sie kurwie.... na początku mieszkaliśmy u teściowej to nawet do lodówki nie pozwoliła mi zajrzeć... byłam ciązy a ona mnie wyrzuciła z domu w zime w najgorszy mróz musiałam spać u sąsiadki... stwierdziła że nie mam prawa z nimi mieszkać bo to nie jest jego dziecko.. a najgorsze jest to że on nic sie nie odezwał.. z checią to bym jej krzywde zrobiła.... jak zrobiłam awanture jej to nawet wypomniła że mojemu dziecku kupiła pare ubranek..

Masz ciapę a nie męża.Mąz powinien tak nagadać mamusi do słuchu że by przestała sie Ciebie czepiać.Moja rada - ograniczyć kontakty do minimum.Niech synuś się z nią spotyka,ale Ty po co ?

Gość krwiste maki
To co twój facet nie potrafi się odezwać? Po ile wy macie lat???!!!

Gość lakjdhdhd
to po huj mieszkasz u teściowej, umiałaś rozkładać giry to teraz um zapracować na swoje mieszkanie

Gość ciężaróweczka...
Po cholere u Niej siedzisz ? Weż się wyprowadź i już.....

Gość lasta_navina
a moja teściowa to złoto ,600 km ode mnie :D ale za to mój mąż ma taką teściową ,że mu serdecznie współczuję:( kawał starej żylastej suki :) nienawidzę jej z całego serca i nie wiem po co jeszcze wdycha ten cenny tlen skoro go tak mało :P

Gość ciotka klotkaaaaaaaaaaa
wiecej sie wydzieraj , to bedzie wiecej ubranek, chociaz tyle...

ja jestem zwolennikiem tego, ze jak 2 osoby decyduja sie aby stworzyc wlasna rodzine to sie powinno to robic na nowym miejscu, bez rodzicow, zaczac wszytsko od poczatku teraz Ty sie 'wdarlas' w swiat tesciowej i jej burzysz jej lad - ona sie broni zachowaj sie jak dorosla osoba, twoj facet rowniez - zamieszkajcie sami

ja jestem zwolennikiem tego, ze jak 2 osoby decyduja sie aby stworzyc wlasna rodzine to sie powinno to robic na nowym miejscu, bez rodzicow, zaczac wszytsko od poczatku teraz Ty sie 'wdarlas' w swiat tesciowej i jej burzysz jej lad - ona sie broni zachowaj sie jak dorosla osoba, twoj facet rowniez - zamieszkajcie sami