Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka1589

Czy pozwalacie swoim męzom pisać z kobietami

Polecane posty

Gość anitka1589

Mój mąż duzo czasu spędza przy komputerze, a od kilku miesiecy przesiaduje na Badoo i pisze z róznymi kobietami. Mnie to przeszkadza i wiele razy o tym z nim rozmawiałam, ale on mówi że nie robi nic zlego( ale nie chce mi pokazać o czym pisze) i że nie przestanie pisać. Boję sie ze sobie znajdzie inną. Co mam zrobić?

Uważaj żeby na pisaniu się nie skończyło. A co do pytania mąż ma koleżanki.Ja kolegów. Ale są jakieś granice.Życzenia urodzinowe czy Świąteczne lub skontaktowanie sie ważnej sprawie to ok ale pisać żeby pisać? Mopim zdaniem krótka granica do tego by zrobić o jeden krok za dużo do przodu.A skoro Tobie się to nie podoba i się na to nie godzisz to Twój mąz jest za przeproszeniem idiotą :o

Gość wracajac do ugotowanych
niczego mu nie zabraniam.... a jezeli chodzi o portale spolecznosciowe itp to on nie nawidzi ludzi by przesiadywac czy miec chocby konto na fb, badoo czy czyms podobnym; cala jego aktywnosc w necie z innym,i ludzmi ogranicza sie do gry w Tanki :P

Z tego co sie orientuje to to cale badoo, to portal randkowy, tylko w takiej zawoalowanej formie. W jawny sposob szuka kogos na boku - porozmawialabym szczerze, bez wyzwisk, na spokojnie, ale konkretnie.

Następna naiwna-chyba bym mu ten komputer z nim przez okno wywaliła.. Kobieto-Twój mąż ma żonę czyli Ciebie,więc niech z Toba popiszę..

Gość kategorycznie
mężom piszącym z innymi kobietami mówimy NIE

Gość krwiste maki
Mój mąż nie uznaje żadnego rodzaju portali. Więc jakby tą część mam z głowy. Ale w kwestii zabraniania czegoś-nie niczego mu nie zabraniam. Ufam mu,on ufa mi. Sama nie raz spotykałam się z kolegą, szliśmy na zakupy (kolega jest żonaty, był naszym świadkiem na ślubie,znam go prawie 30lat). I mąż mi absolutnie ufa. Uważam,że zaufanie w związku to podstawa.

Gość anitka1589
Miss.M nie jestem naiwna, wiem czym moze pisanie grozić, a kompa nie wywale bo tez czasami korzystam, kiedys mu e-maila napisałam:) ale nie odpisał więc taka forma odpada. krwiste maki- ja tez "raczej" nie zabraniam męzowi niczego. Piszę raczej bo nie podoba mi się ze czesto chodzi na dyskoteki z kolegami (nawet co sobotę, ale i zdaża się że raz w miesiącu) i wraca o 4 rano pijany oczywiście. Może z kolegami wyjść ale chcialabym żeby to robił rzadziej i nie robił mi awantur kiedy ja chcę iść. w zeszłym roku poszłam z pracy na impreze integracyjną i mialam awanturę przez wielkie A. Oczywiście z koleżanką na piwo do pubu mogę ale do klubu na disco( 1 raz do roku) to już nie. To mnie boli -taka niesprawiedliwość.

Może jestem staroswiecka ale mój by wylądował z kompem razem na śmietniku:) Na szczęście on też jest z ery dinozaurów i nie posiada ani fb ani nk ani nie przesiaduje na żadnych takich portalach.

Odp na tytuowe ptanie: Chyba sobie kpisz , jestem zazdrosna bo bardzo kocham meza ktory niestety ma duze powodzenie u kobiet :( ale w zyciu bym nie pozwolila na to co robi Twoj maz, jak dla mnie to zachowanie nie do pomyslenia. To , ze Cie zdradzi z jakas panienka z neta o ile juz tego nie robi to tylko kwestia czasu.

Gość assi
Zdaje się , że ty msz całkowicie inny problem. To nie pisanie z innymi kobietami jest problemem, tylko twoja niska samoocena. Co to znaczy, że ty czegoś nie możesz, bo pan mąż zabrania? A co ty pasztuńska żona czy polska do cholery.

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
badoo to portal randkowy i na pewno bym sie nie zgodziła zeby mój maz sobie na nim z babami wypisywał, on cie robi jawnie w trąbe i o zgrozo robi to za twoim przyzwoleniem, jestes naiwna i to bardzooooooo

Gość taka_prawda
Skoro nie chce Ci pokazać co piszę z Paniami to ja bym założyła program szpiegowski na kompie i wszystko byłoby jasne. Bo gdyby był uczciwy to nie musiałby się tak kryć.

Gość uwazaj!!!
Jagoda369 ty się nie ciecz bo Twój maż tez cie już zdradza.........

Gość anitka1589
Wiem moja samoocena padla mi do moich stóp. niestety takiego mam faceta. Lolaaa ja mu nie pozwalam, robi to bez mojej zgody a ja nie robie awantur bo po kazdej awanturze kiepsko sie czuje psychicznie i boje sie że moge coś zrobić glupiego... pogadam jeszcze raz w ten weekend ale domyslam sie jak to sie skonczy. Mój pan i władca pójdzie sie napic. A w ogóle jeśli dojdzie do rozwodu czego sie bardzo obawiam to i tak pewnie bedziemy razem mieszkać. Nie stac nas na stancję.

Mnie dziwi co innego. Skąd mężowie niektórzy mają tyle czasu na przesiadywanie na necie? Jak pracuje, wraca z pracy, je obiad, ma inne obowiązki a wieczory to chyba z żoną i dzieckiem a nie przed kompem?

uwazaj!!!, eee tam, jestem tak wspaniala, ze nie ma takiej opcji :) serio pisze. Maz czesto mi mowi , ze mnie kocha i jestem cudowna zona. Wszyscy nasi znajomi maja nas za wzor malzenstwa :)

Gość szakirrra
Nie kontroluje go,ufam mu,ale gdybym wiedziala,ze przesiaduje na jakichs portalach sluzacych do zawierania znajomosci i gada tam z innymi kobietami - to bym tego nie tolerowala. Co innego na jakims facebooku z kolezankami z klasy czy z dziecinstwa czy skads,a co innego portale randkowe i szukanie czegos do wyhaczenia

Gość szakirrra
Nie kontroluje go,ufam mu,ale gdybym wiedziala,ze przesiaduje na jakichs portalach sluzacych do zawierania znajomosci i gada tam z innymi kobietami - to bym tego nie tolerowala. Co innego na jakims facebooku z kolezankami z klasy czy z dziecinstwa czy skads,a co innego portale randkowe i szukanie czegos do wyhaczenia

Gość szakirrra

Gość szakirrra

uwazaj!!!, eee tam, jestem tak wspaniala, ze nie ma takiej opcji :) serio pisze. Maz czesto mi mowi , ze mnie kocha i jestem cudowna zona. Wszyscy nasi znajomi maja nas za wzor malzenstwa :)

Gość anitka1589
wraca z pracy po 16, wchodzi do pokoju- włącza kompa, zdejmuje buty, naklada sobie obiad, pozmywa oczywiscie, nawet nastawi pranie jak trzeba, siądzie do kompa... a dzieci duze już córka 18, a syn 20 ale sie wyprowadziła z domu bo sie z tatą dogadac nie mógł, własciwie to od paru lat juz nie gadają. Ale to już inna bajka. Tak sie dzieje kiedy ja pracuję do 22 (córka mi powiedziala)Tak więc droga aaa_wazka można wypełnic obowiązki i przy kompie usiąć. I jak pisałam wczesniej juz tylko sluzbowo gadamy więc wieczory spędzamy oddzielnie kazde w swoim pokoju ( jesli ja pracuje do 14)

Gość anitka1589
taka_prawda jaki program szpiegowski masz na myśli, juz tak próbowałam i zainstalowałam nawet , ale jakis bład mi wyskakiwał. Ciekawa jestem o czym pisze czy naprawde to nic takiego. I nie piszcie ze jestem naiwna bo nawet jesli teraz nic złego nie pisze to to wiem jak to może sie skonczyć!

Nie wiedziałam, że to takie duże dzieci. Przy mniejszych są obowiązki, pomoc w lekcjach, odwiezienie na trening itp No ja jak pisałam nie pozwoliłabym:( A czyje jest mieszkanie, że musielibyście razem mieszkać?

Gość uwazaj!!!
jagoda ... zdradza zdradza tylko ty jeszcze o tym nie wiesz....

straszne to co piszesz, jesteś jego służącą, kucharką, praczką, kochanką, ale nie masz swojego zdania i najlepiej żebyś milczała, by Pan i władca nie był zły bo przecież jego komfort psychiczny i rozrywka jest najważniejsza u was w domy, ty masz siedzieć cicho i się nie wtryniać :O Kobieto co z tobą?! Facet cię robi w bambuko za twoim cichym przyzwoleniem! Jeszcze tekst, że ty możesz zobaczyć o czym on pisze! Zapewne pisze z nimi erotyczne tekstu. czego ty się boisz mu powiedzieć że sobie nie życzysz pogadanek erotycznych na portalu randkowym, a od flirtowania ma ciebie, a nie obce baby?!!