Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszka modliszka

bawię się facetami

Polecane posty

Gość modliszka modliszka

Byłam kilka lat w związku, niesamowity, niepowtarzalny, wyjątkowy, ale niestety nadeszły problemy, z którymi nie potrafiliśmy się zmierzyć, no i rozstaliśmy się. Była rozpacz i smutek, po czym przyszła nowa rzeczywistości. Od pewnego czasu spotykam się z różnymi facetami, robię im pranie mózgu, przywiązują się do mnie, zakochują się a ja się nimi bawię. Wiem, czego potrzebują faceci i manipuluje nimi, przy czym nie mam skrupułów. Nie mam serca, nic nie czuję, oprócz satysfakcji, że wodzę ich za nos. Rozbiłam wieloletni związek, koleś za mną biega, wyznaje miłość a ja mam go gdzieś. nie pozbywam się go, kiedy się waha, zamieniam się w anioła, udaję zakochaną i dalej się nim bawię. Potrafię na zawołanie uronić nawet kilka łez. Niestety dobrze mi z tym

Gość prawikoidalni są tutej
Oj uważaj bo jak trafisz na prawiczka to ci pogruchota kości za takie zachowanie.

Gość Baranka o futrynę
bardzo ładne marzenia...

Gość Retys
Nie mam serca. Nic nie czuję. Czujesz - kochasz tamtego.

Gość modliszka modliszka
niestety to są byle faceci, często maja wysoką pozycję zawodową i status społeczny, są przystojni i mają o sobie wysokie mniemanie, dla nich punktem honoru jest uganianie się za mną a ja ich dyskretnie nęcę, a później nimi manipuluję

Gość Retys
Kochasz tamtego. A mścisz się na innych. To złe. I głupie.

do czasu bedzie dobrze .A potem poczujesz pustke, ze wokol zimno, chlodno brrrr. Odreagowujesz po tamtym zwiazku porazke .

niestety to są byle faceci, często maja wysoką pozycję zawodową i status społeczny, są przystojni i mają o sobie wysokie mniemanie, dla nich punktem honoru jest uganianie się za mną a ja ich dyskretnie nęcę, a później nimi manipuluję to są właśnie frajerzy - jak znudzi ci sie zabawa , moze przeznaczenie pozwoli Ci poznać kogoś dla Ciebie odpowiedniego - wtedy przestan się bawić i wykorzystaj szansę :classic_cool:

Gość Retys
Bo Ty zła kobieta jesteś...

Gość Retys
A najgorsza - dla samej siebie...

Gość modliszka modliszka
chodzi o to, ze nic nie czuję kiedy słyszę, że partnerka płacze, bo on kocha mnie, wcale mi jej nie szkoda uważam, że zrobiłam jej przysługe, bo wczesniej czy później by od niej odszedł twierdzę nawet, ze powinna mi podziekowac widzę te wpatrzone we mnie męskie oczy i nie czuję nic, kiedy mówią, że mnie kochają ja patrząc im w oczy mówię, że ja ich też

Gość jhfjhfhfhg
a sypiasz z nimi?

Gość Uroczy Szymuś
Będziesz smażyć się w piekle gdy umrzesz. Śmierć Cię czeka tak czy inaczej.

Gość modliszka modliszka
widzę, że kazdy facet jest jak pies, który poleci za atrakcyjna kobietą jak po sznurku faceci myślą "fiutem' jak widzą kobietę, to zapominają o głoszonych teoriach, wartościach, o rodzinie, wieloletnich związkach to bydlaki, dlatego ja daje im nauczkę

Gość modliszka modliszka
widzę, że kazdy facet jest jak pies, który poleci za atrakcyjna kobietą jak po sznurku faceci myślą "fiutem' jak widzą kobietę, to zapominają o głoszonych teoriach, wartościach, o rodzinie, wieloletnich związkach to bydlaki, dlatego ja daje im nauczkę

Gość Zacofana Polska
I dobrze ;) tak sie postepuje z frajerami. Koles zostawil swoja dlugoletnia partnerke dla jakiejs pizdy co sie nim bawi? Zostawilby tez dla innej chetnej.

widzę, że kazdy facet jest jak pies, który poleci za atrakcyjna kobietą jak po sznurku faceci myślą "fiutem' jak widzą kobietę, to zapominają o głoszonych teoriach, wartościach, o rodzinie, wieloletnich związkach to bydlaki, dlatego ja daje im nauczkę zgadza się - ale nie wszyscy na szczęście - nie kazdy poleci na piękną kobietę....nie każdy... 💤

Gość modliszka modliszka
hahaha szkoda, że oni się nie budzą, tylko dają się oszukiwać role się zamieniły to na ogół mężczyźni bawią się kobietami, bo uwazają je za naiwne

Gość Zacofana Polska
I tyle sa warte ich wartosci, zwiazek, rodzina - zostawiliby wszystko, zeby wyruchac atrakcyjna laske. Frajerzy ;) faceci sa prosci.

Gość Zacofana Polska
Nie wszyscy, ale wiekszosc.

Gość modliszka modliszka
revolver, pewnie nie każdy poleci ale większośc tak jak nie złapie się na pierwszy haczyk, to złapie się na kolejny jestem dla nich wyzwaniem

Gość modliszka modliszka
fiku miku, co zyskuje? nie potrzebuję niczego zyskać, nie robię tego dla zysku, tylko z dzikiej chęci zadrwienia sobie nimi

Gość modliszka modliszka
fiku miku ja nie mam żadnych kompleksów i oni to widzą udaje czasem niewiniątko i aniołka, ale kompleksów nie mam

Gość laleczka666
Modliszka:)---i dobrze robisz! Frajerstwo trzeba traktowac tak.Ja tez tak postepuje z facetami,z tym,ze zadnego zwiazku nie rozbilam,ze wzgledu na ta Kobiete wlasnie,poprostu zal mi jej bylo,ale frajera wogole mi nie zal:P. Bawi mnie,jacy oni sa naiwni,prosci tani i pusci::D.