Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollk

Jaki obrus na ten stol?

Polecane posty

Gość ooollk

Mamunie kupilismy nowy stol do jadalni.Jego wymiary po dokladnym zmierzeniu to 100cm x 233cm. Jakie obrus najlpeiej bedzie pasowa,ltzn jaka długosc?

Gość Bjodl
A co to ma wspólnego z macierzynstwem ??????

Gość ooollk
stół jest z tworzywa szklanego,w przyszlym tygodniu mamy impreze wiec potrzebuje obrus,ktory zakryje go caly.normalnie mam maly biezniczek i podkladki,ale na impreze potrzebuje obrus.Piisze w tym forum bo tutaj najlepsze mamusie ktore wiedza wszystko !

Gość ja tez bym chciała córkę,
150 na 300 nieładnie będzie wyglądał taki kusy,jak z każdej strony bedzie wystawał po 10 cm:O

Gość natalia-lia
zwis powinien kończyć się przed siedzeniem krzesła, przelicz sobie ile to będzie

Biały jeśli rodzinna uroczystość dla cioteczek, chrzest czy coś w tym stylu... czarny na spotkania ze znajomymi, takie bardziej imprezy ;) Cena bardzo tania więc kupiłabym dwa, moim zdaniem nie warto płacić więcej bo obrus jest po to, żeby ewentualne plamy chłonąć, a po co się przejmować barszczem na obrusie za 200zł ;)

Gość toritana999**
ja jestem za podkładkami filcowymi. a stół nie warto szpecić ani ceratą ani obrusami. ja uzywam biezników filcowych, które ślicznie się prezentują na stole: http://www.filcocuda.pl/pl/p/Bieznik-Floral/34

Gość olk
Do jadalni bez sensu obrus kłaść ,jakieś podkładki z filcu z korka ale jakiś bieżnik wąski zwisający nam końcach w kolorach dostosowanych do wnętrza .

Gość emma098
Obrus powinien zwisać poza stół. Nie powinien za dużo ani za mało. Ile, to już sprawa gustu. Widziałam piękny obrus na wielkanoc http://www.wyjatkowaposciel.pl/category/obrusy-wielkanocne to tak przy okazji zbliżających się świąt. :) Są w różnych rozmiarach więc zapewne coś dopasujesz

Gość Danla
Fajnie sprawdzają się takie obrusy, na których nie widać plam. Ja już nawet nie chcę słyszeć o innych. Ostatnio fajne wypatrzyłam w Strzyżowie w Centrum Firan: centrumfiran.pl, przeglądnij i może akurat znajdziesz te coś dla siebie. :D