Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość This Is A Low

Jaką Brytyjczycy mają opinię o Polakach?

Polecane posty

Gość This Is A Low

Co o nas sądzą? Ma ktoś jakieś doświadczenia negatywne, pozytywne?

Gość bfdbgfbgfbnnbgngnhg
Ja w Anglii spędziłam rok 2003-2004 i byli przyjaźnie nastawieni. Teraz to nie wiem bo pełno na wyspach Polaków, wiadomo że pewnie mają już nas dośc

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ja tam nie wiem i nie obchodzi mnie to bo nie lubię ściągania wszystkich do jednego poziomu moim zdaniem każdy jest indywidualnością

Gość bfdbgfbgfbnnbgngnhg
Mieszkałam u angielskiej rodziny żeby nauczyć się języka, w niedługi czas po przyjedzie przyleciał dziadek pamiętający jeszcz czasy wojny i zaczął wypytywac :co pewnie niemców nie lubicie", ja mowie ze tak, a on do mnie "my ich tez nie lubimy". I takie tam, ogolnie jak przywiozlam czekoladki Goplany solidarnosci i wedla to mowili ze lepszej w zyciu nie jedli

Gość oj coś pan kręci panie B
sprawa indywidulna.

Gość anulkaaaa85
śmieją się z dachu stadionu :P

w zdecydowanej większości nie wiedzą gdzie leży Polska, więc co mogą sądzić? ci którzy wiedzą, odwiedzają nasz kraj aby podupczyć tanie polki za kilo bananów, szminkę, ewentualnie gumę balonową... ...bo taką renomę wyrobiły sobie polczyny na wyspach

Gość Filomanicja
nie wiemy ale Polacy smieja sie z ich pompatycznego jezyka i sposoby bycia sa sztywni nadmuchani jak balon i ta ich herbatka o 17:D i ten ton poppatyczny nadmuchany jak balon

Gość bgfbgfb
sorry ale nie widzialam nikogo kto by pil herbatke o 17.00 w dupie bylas i gowno widzialas to sie nie udzielaj bo sie osmieszylas

to nie jest herbatka tylko tak naprawde pozny obiad na ktory mowia po prostu tea. a to ze o 17 to taka mala wiejska legenda.. ps. czesc klaudyna! 🖐️

powinnaś się bardziej cenić, bo za kilo bananów daje świeży narybek:D

klaudyna --> ty tu nie pitu pitu tylko zagladnij w koncu na @.. :) sorry wlasciwie to ja jestem tania polska dziwka i daje dupy dla samej idei :P

w końcu zaglądnę, ale już nie dzisiaj... poczta nie zając tymczasem muszę już iść. napiszę Ci coś niebawem