Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Postanwiłem się sam wyleczyć!

Polecane posty

Jutro nie będę nic jadł Tylko woda z cytryną. Nawet herbaty sobie nie zrobie! W ten sposób szybciej się wykuruje.

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ponoć witamina c leczy

Gość mieszkam w slamsach
głód leczy :(

Otóż pod koniec września miałem grype.! To znaczy bolało mnie gardło, głowa. Nawet kości. Odflegmiłem się po jakimś czasie. Później miałem kał i był trochę czerwieni, podejrzewam nawet że to była krew. Ostatni zaczeła mnie boleć lewa strona klatki piersiowej gdy kasze lub oddycham(teraz już nawet nie)albo jak leże na plecach. Co to może wszystko oznaczać. 000____________________________________________________000 Mam nadzieje że to wylecze:(

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ja tam lubię cukierki wedel

Moje ulubione cukierki to a)milka - czekolady - ciastka - bombonierki - cukierki - delicje b)rafello c)merci d)kinder -kinderki -jajka niespodzianka -cukierki choco bons czy jakoś tak e)Goplana(tylko cukierki lodowe) f)Halls g)Góralki

Gość ja tam nie jadam zagranicznego
gówna typu mila. Wawel jest bezkonkurencyjny, a te robale to wymysly konkurencyjnych firm typu milka ktora nie akceptuje tego ze wawel polski i lepszy. Albo takich jak ty pracownikow ktorzy z wlasnej winy zostali wydupceni, lub sklepow ktore w zlych warunkach trzymali towar.