Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)mądra*

byc w ciazy po raz pierwszy -zapraszam szczesliwe mamusie

Polecane posty

Szoszonowa nie chce Cie "pocieszac" ale cycki juz beda wisiec. Nie wiem czy jak schudne to sie nie podniosa troche ale ogolnie jest masakra... placki zasrane x monia slina Chrisa dobre :D mysle, ze to ryz bo nic nowego oprocz tego nie bylo. jutro nie ma ryzu x andziulka ja zadnego trzepotania nie pamietam... i coraz mniej pamietam z ciazy.

a własnie... ja odkąd jestem w ciąży nosze sportowe staniki.. I zastanawiam się czy to mi nie spowoduje, że będą oklapłe, workowate i jak u Afrykanek ... wiszące do pasa..

Monia cokolwiek nie zrobisz cycki po ciazy juz nie beda idealne. To ciaza nie karmienie piersia tylko cholera nie wiem czmeu

Jeszcze może jak ktoś miał małe w ciąży ... ale ja przed DD a teraz E :/ Coś czuję, że do pasa będą wisieć po :D Też czuję trzepotanie :] Moja leży głowką do dołu, kręgosłup ma z prawej a nogi nad pępkiem :D idę spac.... poniedziałek;(

Moniaaa, z Alanem mamy wzloty i upadki ;) Ale porównując do tego co było na początku jest lepiej. Tfu, tfu, odpukać, bo zawsze jak go pochwalę to się zaczyna drzeć ;) Chociaż teraz ma cyca w mordce to nie ma szans ;) Najlepiej jest po karmieniu, bo jak nie uśnie to przynajmniej przez jakiś czas nie płacze i noszę go, kładę na brzuszku (co nie zawsze toleruje), rozgląda się (chociaż chyba jeszcze niewiele widzi). Najgorsze jest to, że zrobił sobie sznyta tuż pod okiem aż mu krew poleciała :( Myślałam, że dostanę zawału, aż się poryczałam, bo boję się, źe zostanie blizna :( Oczywiście mój M. twierdzi, że to moja wina, bo był pod moją opieką. Trudno źeby nie był jak on obrażony na to co powiedziałam o jego matce pół dnia spał! A to jest moment, nie do upilnowania, drapnął się i już :( I co to dla Ciebie 88 kg, wysoka jesteś :) Hinskiturysta, no właśnie ja całe życie mam takie szczęście :( Anetucha, no coooo Ty, nie chciałaś mieszkać z przyszłą niedoszłą teściową? Nie moźe być ;) :D Wiesz co, niecierpliwość to jedna z moich głównych cech charakteru. Teź mam czasem ochotę wyrzucić go przez okno, ale znając życie pewnie sama bym wyskoczyła ;) Już ńie masz mnie co podziwiać, bo coraz częściej mu daję. I nie wiem dlaczego, ale czuję się wtedy podle :O

Wiecie co, też zacznę stawiać te x-y to będzie bardziej przejrzyście :) xxx MAMA, ja swojego najpierw przewijam i się budzi, bo oczywiście nie byłby sobą gdyby się nie rozdarł ;) Dobre z tym dzióbkiem, już go sobie wyobrażam :D A sam z siebie się nie budzi? xxx Szoszonowa, owszem, przewraca się wtedy na drugi bok ;) No i właśnie tak myśli jak mówisz. A zanim nakarmię to trzeba go jeszcze przewinąć i w tym mógłby chociaź pomóc, ale się nie domyśli ;) Nasza sypialnia składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych jakby szerokimi drzwiami z łukiem tylko, że drzwi tam nie ma i łóżeczko stoi, za ścianą w tym pomieszczeniu obok. Nie wiem kiedy je przestawimy do jego pokoju, wydaje się że nigdy ;) Szoszonowa, to właśnie te filmiki powodują, że kasa się rozpływa! :D A jak z kryciem, bo już nie pamiętam? Do nakładania tego bronzera pędzel chyba nie powinien być za gęsty i taki puchaty jak pędzle z Hakuro. Ja uźywam Pędzla Sigmy, tego białego, ściętego do różu i on jest świetny do każdego bronzera, bo pozwala nakładać "lekką ręką" i nie robi tak placków. Ten z Real Tech. też wydaje mi się z gęsty do bronzera, ja nie umiem nakładać takiego pudru tymi pędzlami, muszę mieć taki zwykły. Chociaż kocham te puchate pędzle do innych rzeczy, np. Ten do różu z Real Tech. Jest ekstra :) Ja też wolę bronzery o chłodnej tonacji (takiej jak Hoola z Benefita) ale ten mnie jakoś powalił łatwością nakładania :) Pisałaś, że próbowałaś Beauty Blendera itd., ale czym najczęściej nakładasz podkład? Dobra, to na tyle, reszta przy kolejnym karmieniu ;)

Cześć dziewczyny! Jestem po szkolnym weekendzie, zaraz biorę się za czytanie co tam się u Was działo przez weekend i dalsze pany na dziś to leżeć i pachnieć:D Rano byłam na badaniach, wyniki w środę. A i zaczęły męczyć mnie mdłości:(

Cześć laseczki :) Ale napisałyście przez weekend, dopiero skończyłam czytać:) nowa-ona bardzo współczuję ja juz mam 13tc i mi jeszcze cholery nie odpuściły. Anetucha gratuluje udanego seksu :)) Oczywiście nie pamiętam juz połowy co pisałyście. W Gdańsku pogoda w weekend była piękna, cały czas słoneczko i dzisiaj tez tak jest. Poszlajałam się troche po sklepach i strasznie się wkurzyłam, bo chciałam kupić spodnie ciążowe i dupa nic mi nie pasuje, a w H&M nie było jakiegoś super wyboru, polecacie inny sklep? Dziewczyny z Anglii u Was jest łatweij kupić? To wtedy się wstrzymam w końcu już w piątek tam będę :) Ale normalnie masakra, jak nie za małe to za duże, to za długie to za krótkie normalnie kurwa mać, ąz sie popłakałam ze złości, że w ciązy też chcę mieć ładne ubrania :( Tak mówicie o kilogramach ja przd ciążą ważyłam 70-72 masakra :( A teraz nie mam pojęcia, bo żaden lekarz do tej pory mnie nie zważył... Ale spodnie i staniki robią się za małe.

witam dziewczynki :) nova-ona na mdłości dobrze coś rano przegryźć przed wstaniem z łóżka :) ja miałam z dwa tyg tylko na szczęście :) ale miałam dzisiaj sny śniło mi się że szukałam staników do karmienia i koszuli nocnej do szpitala i wszystko tak na ostatnią chwilę i bałam się że mi dziecko w sklepie wyleci :P później śniły mi się jakieś węże i pająki o zgrozo :/ oczywiście nogi,tyłek i biodra po nocy tak mnie napierdzielają że szok :( co do tych piersi to ja mam rozmiar B także nawet jak podrosną pod koniec to za duże nie będą do pępka nie będą wisiały :D moja znajoma też miała duże piersi przed zajściem w ciąże i później po karmieniu zrobiły się dwa naleśniki do pępka i zrobiła sobie taki zabieg że podczepili jej je na takie haczyki gdzieś do obojczyków chyba i teraz ładnie wygląda :)

Fijijiji..... a może za dużo od siebie wymagasz z tym smoczkiem? Mały pięknie ssie cyca... już mu się pewnie nie odwidzi, przyzwyczaił się... Może warto dać sobie trochę luzu ??? Oczywiście nie chcę się mądrzyć, tym bardziej,że nic o tym nie wiem:D Tak tylko dumam...bo zajeździsz się :( Co powiedziałaś mężowi o teściowej ?:> :D Fijiji....a może trzeba mu powiedzieć : ej gościu, wiem,że nie masz cyca ale przewinąć chyba możesz ? Do nich czasem trzeba prosto bo nie czają... To fajnie Wam,że macie tak dużo miejsca w domu... Ja w sumie nie mam co marudzić... mamy piętrowy domek tylko dla siebie , wiem,że inni mieszkają w 1 pokoju z dzieckiem ale u Nas te pokoje sa tak małe, że wstawiliśmy łóżko, szafkę nocną, szafę i wejdzie łóżeczko i koniec...nie wiem gdzie wstawię komodę na rzeczy Mai ... A moja toaletka ???;( :D Co do podkładu to własnie bałam się,że kryjący nie będzie ... Bo konsystencja w porównaniu do kryjące EL albo Clarins Everlasting to była jak woda... Ale kryje ładnie :] Ja nie mam problematycznej cery ale koło nosa i na brodzie mam zaczerwienienia po kwasach :/ Kryje ładnie :] Naprawdę jestem meeeega zadowolona:] Chociaż wydaje mi się,że jest mniej trwały niż EL , który wieczorem był w nienaruszonym stanie. Ale też gdyby nie te filmiki to bym nie wiedziała mnóstwo rzeczy, które mi teraz umilają i upiększają zycie :D Hmm....co do pędzli to ten z Real Technics rzeczywiście jest bardzo zbity ... I w sumie rozcieram i wtedy kolor ginie, dokładam i to samo...i się wkurzam...Hakuro bardziej miękki i z nim trochę lepiej ale i tak kiepsko...spróbuje miękkiego skunksa, nie pomyslałam o tym.No nad Hoola też się zastanawiałam ... no ale na razie stop :P I tak zrobiłam czystki, powyrzucałam wiele rzeczy, kilka spakowałam- oddam sis bo mnie przylatuje za 2 tygodnie :] Co do nakładania podkładu to najpierw szalałam właśnie za BB ale jednak z tym myciem, moczeniem trochę to uciążliwe i używam teraz jak mi się przypomni, przypominam sobie wtedy jak pięknie wygląda twarz i tak do użycia pędzla :D Do nakładania podkładu używam najczęściej Real Technics stippling brush, hakuro H50s albo hakuro H51. Najbardziej lubię właśnie takie zbite ale miękkie flat topy ale ten z RT jest naprawdę super :] No i moczę wcześniej pędzel (spryskując albo wodą termalną albo mgiełką z The Body Shop z wit. E, mniej zżera podkładu) ... A Ty ?:) Kurde Mama2013 to Ty masz grzecznego tego Ksawcia :) A jak Ci pomaga mąż ?:> Opowiadaj...jak w ogóle Wam się układa po narodzinach Uuu....nowa-ona no takie uroki ciąży :P Ja ominęłam tę fazę ale myślę sobie,że może gdyby była nie borykałabym się teraz z moimi wielki udami :D Rozmowa z moim A. wczoraj : Ja- Ooo...dziewczyny (Anetucha) z forum pytają jak ja to robię,że nie mam rozstępów (pękam z dumy rzecz jasna:D) A. - Nie widziały Cię z tyłu dokładnie... Ja (przerażona,że mam jakieś rozstępy z tyłu o których nie wiem!)- Coooo? Mam rozstępy? Gdzie???? Na plecach? Tyłku? A- No tutaj na udach, z tyłu .. Chodziło mu o cellulit :D A było tak miło :D Kawusia (jaką pijecie w ciąży i karmiące?) i do roboty na 14:00 :/ Śniegu napadało ale z tego co wiem w PL tragedia ...

Carolajna ,ja przed ciążą ważyłam 73kg :) Przy wzroście 172 cm :] Także się nie martw ;) Teraz dobiłam już do 83kg i powoli zaczynam się przyzwyczajać, że ważę tyle, co mój 185cm facet :D I moim udem mogłabym udusić Pudziana :D Zresztą... wejdź na pocztę, są fotki :] Co do wybory ciuchów ciążowych to bynajmniej u mnie w dziurze w UK też posucha ... HM mama - musze jeździć do innego miasta :] Ale jeansy z pasem zamówiłam przez neta (na dodatek nie zapłaciłam a przysłali mi :D) ... mam z New Looka fajne a'la jeansy leginsy :] I leginsy z HM'u czarne (polecam, są super!) , może własnie je sobie kup ? andziulka007 ...haczyki ? O matko :D No to ja chyba w takim razie muszę się nastawić na naleśniki :D Na razie piersi mi drastycznie nie urosły ...własciwie odrobinę ale zobaczymy co będzie jak zacznę karmić :/ Boooję się :D

szoszonowa u mnie na szczęście jeszcze nie pada weekend był śliczny zero chmur i słoneczko :) ale dziś już szaro także pewnie później popada :/ co do kawy to ja przed ciążą piłam taką mocną czarną :D ale odstawiłam w ciąży sama od siebie po prostu :) teraz nieraz piję sobie jakieś latte albo rozpuszczalną z mlekiem, cappuccino lub zbożówkę z mleczkiem :D

a ja mam takie gigantyczne centrum handlowe odzieżowe niedaleko mojej miejscowości może słyszałyście centrum handlowe "PTAK" w Rzgowie :) i tak zakupuję sobie np leginsy ciążowe :) bo dżinsów nie kupiłam i już nie kupię za to dresy muszę w kwietniu sobie jakieś zakupić :D

Szoszonowa ja piję w pracy z ekspresu małą kawe z mlekiem, albo robie sobie rozpuszczalną ale w samym mleku, tzn. podgrzewam mleko i dodaję kawy. Myślałam nad przerzuceniem sie na bezkofeinową, ale jedna mała filiżanka chyba mi nie zaszkodzi :)

Ciągle sobie powtarzam, że po ciąży zrzucę :) |A jak się wkurzałam wczoraj to Tomek mi powiedział, że tłuszcz to mam w mózgu dla niego jestem śliczna i seksowna, więc mi miło było :) Przymierzałam te leginsy, ale dla mnie jeszcze mają za duży ten pas mi wisiał na brzuchu i póki co to mogę normalne leginsy nosić, ale chciałam spodnie jakieś jeansy, żeby jak człowiek w pracy wyglądać. Kilka miesięcy temu kupiłam sobie 2 fajne spódniczki i obie oprócz zamka mają też gumkę w pasie więc jeszcze przez jakiś czas je ponoszę. A potem będę się wkurwiać dalej ;P

Hej, dziewczyny... Kurde z tą pamięcią coraz gorzej... Muszę wrócić do podglądu :P X Anetucha masz rację, ale ja miałam takie małe, że używałam push up, bo nie szło wyrobić... I mam taka nadzieję, że teraz jakie mam to takie zostaną... Z tym, że w miare napompowane, a nie worki... X Fij nie łam się, ja przypuszczam, że moje dzieciątko nie będzie wzorowe jak u Mamy, ale patrząc na mój temperament i wredotę mojego m to raczej, będę mieć zbliżony okaz do Twojego :P Tylko ja kupiłam już dwa smoki i nie zrezygnuję z nich, bo ratują życie :) W sumie nie wiem czy też się przydają, bo od mojej J. mała w ogóle nie toleruje smoczka... Bo z niego nic nie leci.. Cwaniara :D Załóż mu te rękawiczki, żeby się bardziej nie poranił... X Też uważam, że lepiej się czyta, jak są "x" X Mama ja też chce takie grzeczne dziecko :P Jednak to nie możliwe, bo ja byłam okropna :D ale może jest szansa bo mój M spał całymi dniami.. seseseeee może spanie będzie miał po tatusiu :D X Carolajna znam ten ból, niestety... U mnie zawsze za krótkie :P I mam tylko dwie pary legginsów ciążowych i modlę się żeby jeszcze trochę wytrzymały i się nie rozleciały, bo używam ich na zmianę... W moim przypadku nie mogę wyglądać sexy pleksi, bo już wszystkie sweterki do połowy uda zrobiły się ledwo za dupę, tak puchnę :P X Andziulka mnie też już zaczęły codziennie boleć, ale tylko stawy biodrowe, ale od nich promieniuje do stóp... I śpię na łóżku, a co będzie jak w śr pojadę do mojego... Na ten cholerny materac... Już się boję... X Szoszonowa... hehe o mało zawału nie dostałaś :P Ja mam taki celulit, że nie mogę na niego patrzeć i mam ponoć na krzyżu białe małe paseczki, ale w tamtym miejscu jestem owłosiona :P i liczę na to, że nie widać :D Ja przed ciążą piłam wszystkie cremowe, rozpuszczalne, w stosunku 2 do 1 gdzie dwa to mleko :P a teraz przez te 7 mcy wypiłam dwa razy, lekką puszczalską :P

andziulka007 to gdzie Ty do cholery mieszkasz ?:D Mój tata mówi,że na wschodzie to wyjść z domu się nie da bo drzwi zasypane :D Teraz to już chyba jeansów nie ma sensu nawet kupować... ja kupiłam (a raczej dostałam za free :D ) z myślą o zimie w PL :] Carolajna87 ale fajny ten Twój facet :] Mój niby śmiechem żartem ale daje do zrozumienia,że fajnie by było jakbym po ciąży balast zgubiła :D Oczywiście sugerując, że sam zapisze się na siłownie , żeby nie było,że tylko ode mnie wymaga :D :] No te pasy w leginsach są spore ale nie bój się...zaraz Ci brzuch ostro wywali :D Który Ty dzień jesteś?:> Mi jakoś w ok 20tc poszedł do przodu...wstałam rano i nie mogłam się nadziwić :D

Ja na studiach piłam czarną, sypaną kawę- bez mleka i cukru :D W UK sie przerzuciłam na rozpuszczalną z mlekiem i cukrem a teraz piję bezkofeinową ale zwykłą nescafe np z mlekiem... czasem sie skuszę na kofeinową...ponoć przeciwskazań do jednej filiżanki dziennie nie ma:)

Carolajna to dobrze masz, z tym swoim... Mój mnie raczy "Ale masz ogromny brzuch..." I się zapowietrza z oczami wysadzistymi jak z orbit.. I chodzi za mną i mówi, pupa, pupa... Jednak nigdy nie usłyszałam dobrego słowa... Typu mimo to jesteś seksowna, czy coś nic... Raczej coś w stylu słonik... X Muszę Wam powiedzieć, że mnie pokarało!!!!!! Dupa dała mi nauczkę za ten tygodniowy przesyt tabliczkami czekolady... Muszę, przerzucić się na inne słodkości :D

Moonia86 ja też bym chciała grzeczne bobo, jak Mama2013 :D Ale mój ma ADHD :] Serio :] A ja też spokojna nie jestem...zresztą na każdym usg i słuchaniu serduszka słyszę,że dziecko jest bardzo busy albo ucieka po całym brzuchu :D Także na cuda chyba nie ma co liczyć :D Biedna ja ;( Na mnie też wszystkie swetry i tuniki, które były do połowy uda są teraz tzw. porzykryjpizdy :D Się puchnie :D My wczoraj oglądaliśmy w salonie, na materacu film (bo tv mamy już ale oczywiście kanapy nie :D po co? ) ...nie mogłam wstać potem :D Wszystko, dosłownie wszystko mnie bolało...także powodzenia Mooonia86 :D Znacie jakiś sposób na mrówki ? Jakiś sajgon mam w domu :/ Całe ciasto dziś wyrzuciłam:/

TAK Szoszonowa ma rację, ja też kupiłam te dwie pary legginsów, gdzie jeszcze pasek był zwisający, a teraz jest w sam raz i musiałam poczekać dosłownie 2 tyg, brzuch rośnie w mega wielkim tempie... Dlatego zastanawiam się ile jeszcze moja skóra może wytrzymac tego naporu.. X A tak z innej beczki, mam dość wrażliwą skórę brzucha, tak jak np. łapie nas przeziębienie, to mamy wtedy wrażliwe całe ciało... I to własnie coraz częściej odczuwam, szczególnie w miejscach na linii nad pępkiem, a wczoraj po lewej stronie, w sumie bolał też mnie prawy jajnik... I czasem mam wrażenie takiego pieczenia jakby mały mnie szczypał od środka... Odczuwacie coś takiego?

Szoszonowa ja mieszkam koło Łodzi same centrum praktycznie polski :) nie ma przeciwwskazań do jednej kawki dziennie kofeinowej :) dlatego mój wczoraj dostał puszkę coli i wiecie co poszedł spać :D myślałam że zacznie zupełnie wariować a on się uśpił :) Carolajna a ja sobie kopiłam takie inteligentne leginsy które z tyłu na górze tego pasa mają podszytą gumkę a z boku można tą gumkę regulować i jest taki mały guziczek i ile się chce tyle się pasa luzuje :) ja w 10 tc nie dopinałam się już w dżinsy brzuszek już było widać i mnie gniotło :) mój na szczęście też jeszcze potrafi mi powiedzieć że ładnie wyglądam i jestem laska :P chociaż wiem że pewnie mówi to tylko tak ale miło się robi :)

Szoszonowa ja lałam na pokrywkę od słoika miód i te mędy tam się topiły... Sypie się też sól i skrapla wodą, używałam też takich tabliczek, które nigdy nic nie odstraszały... Przyszły to pójdą same... Ale rozumiem, bo mnie dobijały i co jest najlepsze, mieszkam teraz na parterze, że z podwórka prosto do domu i tu nie mam mrówek a mieszkałam na 3 prawie 4 piętrze i z nimi walczyłam...

FASOLKI nowa-ona--------------Sylwia---------23------------mazowi eckie-------------6----------? 2plu1-----------------------Magdalena-------26-------Wroc ław--------------8--------------? Carolajna87---------------Karolina---------25-------Gdań sk-----------------13------------? agunia1987--------------Agnieszka-------25--------łódzk ie---------------- 21---------D andziulka007------------Angelika---------26--------łódz kie----------------26----------CH DarCiiaaa-----------------Daria------------19--------Gdyn ia-----------------22---------DZ (nie)mądra--------------Agata------------ 29--------śląskie------------------27---------Leon Szoszonowa ------------Magdalena------27--------Anglia--------------- ---28---------Maja Mooniaaa86--------------Monika---------27--------wielkopo lskie--------28-------Norbert _majóweczkA_----------Ania-------------22-------wielkopo lskie---------30----------DZ Yadaeth------------------Aneta-----------25---------Biał ystok--------------33-------Gośka Allegrowiczka1987------Iwona-----------24--------Ok.Krako wa----------34----------DZ HinskiTurysta------------Ewa-------------20--------lubusk ie---------------34---------CH Molly90------------------Weronika.-------21----warminsko- mazurskie----40--------CH MAMUSIE anetucha123456--------Aneta------------24----------Kent, Anglia-------------------Amelia MAMA2013LUTY----------Karolina---------23---------podkarp ackie--------------Ksawery Fijfijfijuu----------------Ewelina------------28--------- -- mazowieckie----------------Alan Marysia2013-----------Marysia------------28---------łodz kie----------------------Alicja keysy2121---------------Kasia------------21---------Mogil no---------------------------Er Ja już jestem 13tc właśnie zmieniłam :) Chciałabym jeansy bo mi wygodniej do pracy, myslę, że jedne dadzą radę, bo potem to już mój największy brzuch przypada na lato :) więc jakieś sukienki i tyle, albo nie wiem co będę sie potem martwić ;) Facet jest kochany na szczęście i dzielnie znosi moje humorki, ale wiecie co po tym jego powroci z Warszawy na stałę tutaj bałam się, że bedziemy się kłucić, ale na szczęście oprócz jakiś tam drobiazgów jest ok :) A ostatnio też sam powiedział, że jak urodzę i jak tylko będę chciała i już mogła to wrócę sobie na swój fitness a on bedzie siedział z dzieckiem :) Monia to rzeczywiście przegięłaś z tą czekoladą :) Ja dzisiaj zjadłam jedno maślane ciasteczko. Szoszonowa nie mam pojęcia co jest dobre na mrówki, ale udanej i szybkiej walki życzę.

FASOLKI nowa-ona--------------Sylwia---------23------------mazowi eckie-------------6----------? 2plu1-----------------------Magdalena-------26-------Wroc ław--------------8--------------? Carolajna87---------------Karolina---------25-------Gdań sk-----------------13------------? agunia1987--------------Agnieszka-------25--------łódzk ie---------------- 21---------D andziulka007------------Angelika---------26--------łódz kie----------------26----------CH DarCiiaaa-----------------Daria------------19--------Gdyn ia-----------------22---------DZ (nie)mądra--------------Agata------------ 29--------śląskie------------------27---------Leon Szoszonowa ------------Magdalena------27--------Anglia--------------- ---28---------Maja Mooniaaa86--------------Monika---------27--------wielkopo lskie--------29-------Norbert _majóweczkA_----------Ania-------------22-------wielkopo lskie---------30----------DZ Yadaeth------------------Aneta-----------25---------Biał ystok--------------33-------Gośka Allegrowiczka1987------Iwona-----------24--------Ok.Krako wa----------34----------DZ HinskiTurysta------------Ewa-------------20--------lubusk ie---------------34---------CH Molly90------------------Weronika.-------21----warminsko- mazurskie----40--------CH MAMUSIE anetucha123456--------Aneta------------24----------Kent, Anglia-------------------Amelia MAMA2013LUTY----------Karolina---------23---------podkarp ackie--------------Ksawery Fijfijfijuu----------------Ewelina------------28--------- -- mazowieckie----------------Alan Marysia2013-----------Marysia------------28---------łodz kie----------------------Alicja keysy2121---------------Kasia------------21---------Mogil no---------------------------Eryk X Carolajna zmałpuję z Ciebie w końcu dziś poniedziałek :D No to rzeczywiście, z tego co mój opowiada to raczej zostanę sama w wychowywaniu malucha, no chyba, że po jego narodzinach... Zakocha się bez pamięci i nagle odnajdzie w sobie iskierkę ojcostwa... Nie ukrywam, chciałabym, żebyśmy opiekowali się bobasem wspólnie...

Mooonia86 ... ja czuję takie coś często w okolicach pępka....jakby pieczenie, kłucie, swędzenie, mam ochotę się podrapać, jak drapię to nieprzyjemnie ....zastanawiam się czy to nie rozstępy dają powoli o sobie znać :D I też się zastanawiam ile ta moja skóra potrafi jeszcze wytrzymać ...:/ Przecież przed nami teraz największy wzrost brzucha! Mój też mi nie mówi,że seksownie wyglądam... zresztą, z tym bębnem to On widzi chyba mnie jako Matke Polek z aureolką :D Ale! Seks jest , jak się ładnie pomaluję i ubiorę to powie coś miłego :D Także tragedii nie ma :D Carolajna87 ... no to 12 tygodni najgorszych za Tobą ;) Zazdroszczę drugiego trymestru, był super :) A co do tego fitnessu to może to była delikatna aluzja jednak ?:D