Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)mądra*

byc w ciazy po raz pierwszy -zapraszam szczesliwe mamusie

Polecane posty

kafe sie zmulilo. wogole to eryk ma jakies dziwne fazy. ostatnio pisalam wam ze odwidzialo mu sie gadac. a po 2 dniach jak zaczal napitalac to nadazyc nie moglam, tydzien temu polozylam go na brzuch to glowy nie mial sily utrzymac a dzis zaparl sie na raczkach tak ze zrobil prawie kolyske i sie przewrocil na plecki... skomplikowane to dziecko

Gość Carolajn87
A więc u lekarza w porządku :) Wyniki ok, dzidzia też ok. Dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą, ale mam zrobić przed wizytą kolejną, a ta dopiero za 4 tygodnie. Jak to prawda co piszecie z tymi ruchami to ja powinnam urodzić 23.09 :) Ale jakoś średnio mi się chce wierzyć w takie rzeczy.

Ha ha szoszo nie pozwolą Ci tak długo się kulać;-) ja pije 5l wody w dwa dni od początku ciąży... I jak nie chodziłam w nocy tak od mca chodzę o 2-3:00, o 5-6:00 i jak się obudzę 8-9:00 i tysiąc razy w dzień... X Ja zawsze miałam podczas usg szybciej rozwijającego się bobasa niż prawidłowy termin z ostatniej miesiączki...

Sandmoon u mnie też na początku było,że tylko ja ruchy czułam,mój A. trochę później :] Teraz widzą wszyscy dookoła jak brzuch się rusza :D xxx Maura oby w Holandii było do 24tc, w UK do 22tc włącznie.Też miałam okres,że strasznie 'kręciło mnie' w nadgarstkach, kolanach i kostkach ... Mi pomógł Aspargin i kompleks B6 z magnezem. Brakiem czucia ruchów się nie przejmuj, różnie to bywa ... Ja poczułam dopiero w 22tc :) Zależy wszystko od budowy ciała, łożyska i tego jak się maluch ułożył. Chociaż też się martwiłam ale mnie tu laski pocieszały:P A co do wyników badań to będziesz miała na pierwszej wizycie pobraną krew i to kilka próbek pewnie więc jeśli coś będzie nie tak, na pewno Cię poinformują. xxx Haha Keysy wyobraziłam sobie Eryka jak macha tak nogą jakby chciał na rower wsiąść:D

Mooonia86 a ja odwrotnie, w dzień mało sikam ale w nocy na potęgę :/ U mnie termin OM i z USG to raptem 1 dzień różnicy :] Moooonia86 urodziłabyś już :D

Ciekawe jak tam Majóweczka. Pewnie w końcu pojechała. Hehe Keysy Eryk wsiadający na rower :D Przytyłam 2,5kg przez miesiąc... Oczywiście Carolajn87 to ja tylko literkę mi wpierdoliło i się zrobiłam pomarańczowa :)

slyszalyscie od morderstwie w anglii? czarnuchy meczeta zolnierzowi glowe odcieli w poludnie ;/ 10km od miejsca w ktorym pracuje ;/

Zdalam sobie sprawę,że jakbym siedziała całą ciążę w domu to bym na bank miała na liczniku +30kg ... Siedzę od 36tc i tylko jem :D

Szoszo a co ja mam powiedzieć od 27tc siedzę w domu a większość czasu leże przez ta szyjke a kilogramy lecą do przodu... Heh

anetucha MASAKRA! ja od 6tc w domu :D kupilam lozeczko i jestem zachwycona!! wyglada duzo lepiej niz na foto i ma duzo dodatkow, pokaze Waem: http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-arti-deluxe-plus-2013-fresh-i3245317470.html identyczne zielone tylko bez daszka i tego obok, ale ma ucgwyty :) aha i nie ma kolek tylko nozki i brak moskitiery ale za 60zl to ideal :)

Anetucha coś własnie moi znajomi Angole piszą na fb ale nie wiedziałam ocb :/ Masakra .... nie znoszę tej narodowości :/ xxx Mama2013 ja siedzę od 35tc i mam dosyć :D

Molly Bartuś jest przesłodki :) Szoszo teraz puchnę w oczach pierścionków już nie noszę a nogi jak balony ...

Szoszo don't worry... Już niedługo ;-) mój też wariuje na potęge... Aż mnie uraża w piczkę... ;-);-) szuka wyjścia :-D:-D:-D X Anetucha akcje jak z horroru:-\:-\ X Molly sweetaśny ;-);-)

Cześć dziewczyny :) Ale nam kafe zmienili :) Ciekawe czy przestanie zamulać :) Molly a Bartuś jest śliczny, taki słodziak, że aż by się chciało go wyściskać :)