Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdewtesvperjoo

Do ludzi po 20-stce, 30-stce...

Polecane posty

Gość sdewtesvperjoo

macie w domu, rzeczy, ubrania które są troche niepoważne, dziecinne co nie przystoi lub przystoi (jak uważacie) wam nosić, mieć... lub z jedzenia 'kinder niesodzianka' niby dla dzieci ale może komuś to nie przeszkadza itp :D

Gość hipihipi
mam duzo ubran ktore nie sa przypisane do mojego wieku ale czy to wazne???? i nosze je i szczerze nie interesuje mnie to czy wypada czy nie bo mam to w nosie.chodze w tym co lubie i czuje sie w tym dobrze. mam 28 lat a chodzw w martensach

Mam :D Lubię dziecinne pidżamy a jakby powstały śpiochy dla dorosłych to byłabym zachwycona ;) Dziecinne kubki, plastikowe łyżeczki, bluza i parę koszulek z postaciami z bajek, ale tylko w domowym zaciszu :classic_cool: Kinder niespodzianki też jadam i nawet potem układam zabawkę :o 🖐️

Gość sdewtesvperjoo
miło wiedzieć że nie jestem odmieńcem :classic_cool:

Gość sdewtesvperjoo
bo większość moich znajomych ma same poważne ciuchy i w ogóle... :classic_cool:

Gość hipihipi
kazdy ma swoj styl a odmiencem nie jestes :)i nie przejmuj sie bo ja tez mam znajomych co maja inny styl:)mam pizame w misie i co dobrze mi ztym;)

krakowska trufelka aż muszę poszukać :D a te kubki mają jakąś nazwę czy coś to bym może na allegro coś takiego znalazła dla córci :D

a ja szyję ubranka dla Barbie i Kena :-). Mam ich pełno, moge otworzyć sklep ale szkoda mi się pozbywać ich. ciągle mam nowe pomysły.

''Magiczny kubek'' to się zwie :D Sprzedawany w zamkniętym, kartonowym opakowaniu i widać, że ''o coś w nim chodzi''. ­­­ Zerknijcie lepiej na miśki ME TO YOU. To jest szał ;) 🖐️

Gość mam 23 lata
a ubieram się jak nastolatka, mam trampki, bluzy, dżinsy rurki wszystko na luzie i w tyłku to mam czy przystoi czy nie ;)

Sacryficial Suicide-LEGION no duży, duży bo startowałam od 102kg a w 3mies mam 15kg za sobą, więc optymizm jest bo i efekty mojej pracy są :D

Gość mam 23 lata
uwielbiam miśki me to you :D mam jeszcze ferbiego :P i inne maskotki na półce :)

krakowska trufelka apropo tych piżam :D to mam siostrę w Irlandii i ostatnio kupiła dziecku taka piżamę z polara jak pajac i mówiła że dla dorosłych tez są :D

widziałam takie z polara w ciuchbudzie dla dorosłych i dzieci starszych popielate i różowe. zastanawuialam sie kto to nosi:-P

Znalazłam w necie - nie sądziłam, że takie pajace istnieją :D fanka - jest popyt, jest i podaż. :P Pewnie większość kupuje na bale przebierańców, a ja odzieję się tak do snu :) 🖐️

nie bardzo na bale przebierańców bo mają stopki jak w śpiochach. można byloby się poślizgnąć i ....