Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianooo

Jestem niezadowolony z faktu, ze moja dziewczyna jest dziewicą.

Polecane posty

Gość Marianooo

Sprawie jej ból przekłuwając jej tą błone, spowoduje że będzie jej leciec krew a nie chce jej krzywdzić :( nawet nei wiem czy ona będzie lubieć seks skoro nigdy tego nie robiła, czy może uzna to za przykry obowiązek. :(

Gość blond_ambitions!
nie sprawdzisz, nie dowiesz się!

Gość fmjiekdo
to zależy czy zrobisz to umiejetnie czy nie:D

powiedz jej żeby to zrobiła to z kimś innym i wtedy już nie będziesz musiał jej rozdziewiczać

Gość fgdfgffdhgfhfghfg
człowieku, najpierw naucz się anatomii kobiecej, a potem zabieraj się za seks. W zdecydowanej większości przypadków nie przekłuwa się żadnej błony, tylko się ją rozciąga, więc krew nie powinna lecieć i nie powinno nic boleć. No chyba że będziesz na chama jej wpychał, ale w takich przypadkach nawet nie dziewica będzie krwawić.

Gość echhhhhhhhhh
hahahahah co ty chrzanisz!!!!!

Gość fgdfgffdhgfhfghfg
jeśli błona nie ma w sobie otworu i jest cała zarośnięta, należy rozcinać ją chirurgicznie inaczej dziewczyna nie może mieć okresu. Jeśli błona ma otwór, nie trzeba nic przebijać a stopniowo rozciągać. "Przebijanie" błony podczas stosunku to mit.

Gość echhhhhhhhhh
To sobie poczytaj, co to jest DEFLORACJA, znawco........

Gość fvfdvvb
tak naprawdę to boli okropnie i leci dużo krwi dziewczyna będzie miała traumę i pomyśli że jesteś okrutny

Gość arvilla
up

To czy bedzie to traktowac jako obowiazek, czy jako przyjemnosc zalezy tylko od ciebie jak nia pokierujesz ;) pierwszy raz dla dziewczyny nie jest taki straszny jak go maluja. Badz dla niej delikatny, sluchaj jej. I badz dumny, ze to wlasnie tobie chce oddac to co ma najcenniejsze! ;)

Gość hazailla
up

Gość 26letnia dziewica
będziesz mógł ją wszystkie nauczyć. Boję się właśnie takich facetów jak ty, że spotkam faceta który będzie niezadowolony z faktu że jestem dziewicą. Rany boskie, każda była kiedyś dziewicą, i zawsze musi być ten pierwszy raz. Ale jak masz takie podejście do swojej dziewczyny dziewicy, to zakończ ten związek od razu, zanim się zorientuje że jestes niezadowolony ztego faktu, bo pozniej ja tylko tym skrzywdzisz, takim myśleniem