Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nici pici

kim zostac w przyszlosci

Polecane posty

Gość nici pici

isc skoro jestem slaba z przedmiotow scislych , za to dobrze mi idzie w tych humanistycznych czyli polskiego , wosu , historii . Dodam ze koncze 3 gim i wybieram liceum humanistyczne . wiem , ze teraz najwiecej zarabiaja dentysci lekarze itp. a literaci i humanisci marnie .kim zostac w przyszlosci z takimi zainteresowaniami ?

Gość ruda*antonina****
idź na techniczne, jakoś się przemączysz, większe możliwości na kasę

Gość nici pici
tak troche niemieckim i angielskim

Gość nici pici
u mnie w okolicy nie ma technicznych tylko licea profilowane

Gość nici pici
myslalam ze moze pisarka albo edytowanie ksiazek ale to jestt stasznie zmudne

Gość do Pici
nici pici isc skoro jestem slaba z przedmiotow scislych , za to dobrze mi idzie w tych humanistycznych czyli polskiego , wosu , historii . Dodam ze koncze 3 gim i wybieram liceum humanistyczne . wiem , ze teraz najwiecej zarabiaja dentysci lekarze itp. a literaci i humanisci marnie .kim zostac w przyszlosci z takimi zainteresowaniami ? FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Moja droga, ambicje schowaj pod dywan i wal do zawodufki, gdysz robole byli, som i bendom zawsze potrzebni zarówno w kraju jak i zagranicą. Zgniły Zachód jusz nie potszebuje inzinierów/magistrów, bo ma swoich, ale roboli do łopaty, zmywaka, sprzątania, opieki na ołmami etc. tak i to za grube Eu. Pszemyśl to zanim popełnisz głópstfo!!!!!! Inna pizda PS: na zrównanie naszch uposażeń do średniej europejskiej narazie nie ma szans, więc nie zawracaj se dupy wyższym wykształceniem, poniała?

Gość Adam . .
Naajleppszy zawód to "dziwka", wklej zdjęcie, to Ci polecę szkołę/agencję. Zanim wkleisz link do zdjęcia, to podaj kilka danych: wzrost, waga, obwód w biodrach, nr biustonosza, rodzaj karnacji, czas uzyskiwania orgazmu, uprawiane sporty etc.

Gość ente
w kazdym razie nie planuj zostac tlumaczem :) ja planowalam, zaraz koncze studia a pracy dla tlumaczy nie ma :) ogolnie powiem Ci - lepiej isc do technikum, masz konkretny zawod, latwiej znajdziesz prace i bedziesz normalnie zarabiac :) ja gdybym mogla cofnac czas, tak wlasnie bym zrobila:)

Gość nici pici
pszesadzasz, najlepiej zarabiajom po zawodófce, więc silenie się na technikum, to tesz strata czasu. Chyba pójde na kucharke i zastartuje u Gesler w Master Chef.