Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingaaaloaaa

co oznacza taki sms...???????

Polecane posty

Gość ingaaaloaaa

Hej, rozstalam sie z jedna bliska osoba okolo 7 miesiecy temu, przez ten czas nie bylo zadnego kontaktu, rozstalismy sie w niemilej sytuacji, ja wyznalam mu milosc i plakalam on mnie wtedy wyrzucil,nie chcial kontaktu w takim wymiarze,a pisalam do niego caly czas, ciagle za nim biegalam, wczoraj wyslał mi po 7 miesiacach pustego sms-a, co to moze onzaczac, dziwne by bylo gdyby byl przypadkowy, jestem w polowie alfabetu, nie mial mnie w ostatnio wybieranych, bo ponad pol roku nie bylo kontaktu, zawsze to ja pierwsza dzwonilam i pisalam, zabiegalam o niego

Gość wredniucha4
jego obecna dziewczyna wysłała tego smsa, żeby go sprawdzić czy się z tobą kontaktuje

Gość prowo prowo
znowu ty głupia fladro....nie on cie nie chce zwykla pomyłka zrozum to tępa bambero

Gość wredniucha4
a na powaznie nie szukaj na sile czegos czego nie ma facet sie pomylil a ciebie juz pipola swedzi

Gość ingaaaloaaa
i akurat do mnie by sie pomyli, jak mam imie i nazwisko w srodku alfabetu i nie mial mnie w ostatnio wyybieranych,a telefon ma z nokii, niedotykowy

Gość wredniucha4
nie rozumiesz, że to nie on wysłał, głąbie?!

Gość wredniucha4
mogł byc roztargniony , pijany mogl chcec wyslac do osoby wyzej badz nizej w alfabecie a przez przypadek wcisnal ciebie to sie zdarza i czesto......skoro niemasz nim kntaktu to skad wiesz ze nie kupil sobie nowego telefonu?

w niektórych konkursach każą wysłać pustego smsa by wziąć udział w losowaniu :O

Gość ingaaaloaaa
tylko on korzysta z tego tel....Poza tym nie ma dziewczyny..a wyslał mi esa w sobote w południe,jak ma wolne

Gość ingaaaloaaa
ale gdyby sie pomylil, to wysłałby mi pomyłkowego ea, który miałby iść do innej osoby, a mi wysłał pustego...Przeciez najpierw musial wybrać numer z ks.tel...

Gość wredniucha4
kuźwa - zadzwoń do niego i zapytaj o co chodzi - a jak nie chcesz to podaj numer - ja zadzwonię

Gość hjjjjuikkk
ja dostawalam multum takich pustych smsow......i zawsze omylkowo wiec sie nie nakrecaj

Gość ingaaaloaaa
nie,bo wtedy bedzie wiedział ze mi zalezy i dalej za nim latam, skoro tak reaguje...

Gość wredniucha4
przecież ci zależy i latasz za nim - tak czy srak i tak się ośmieszasz

Gość ingaaaloaaa
ale nie pisze teraz i nie dzwonie, gdybym zareagowala na takiego esa, to dopiero bym sie osmieszyla, wiec nie pytam,moze był ciekawy co u mnie po dlugim czasie i szukał zaczepki

Gość hahahha był ciekawy
huahauahauhauahauahauhauhauahauahaua huahauahauhauahauahauhauhauahauahaua huahauahauhauahauahauhauhauahauahaua huahauahauhauahauahauhauhauahauahaua

Gość Taaa akurat jasne
zwykla pomyłka niestety nie ukladaj ideologi

Gość wredniucha4
będziesz rozkminiać tego smsa przez następne 5 lat!

Gość kiepski provokator
unga bunga nie wymyslaj dziecino bo sie spocisz on cie nie chce a ty sobie nadzieje robisz naiwna baba

Gość heheheeeeheehe
Pewnie miał wysłać pusty sms na jakiś konkurs, i słowo pusty skojarzyło mu się z tobą:)

Gość Dronvncvnjbcocbglnc
Hahahaha wariatka dorabia ideologie. Pomylil sie i tyle. Dlaczego niektorzy nie rozumieja slowa "nie"? Nie masz nic innego do zrobienia tylko dyskutujesz o pustym smsie od bylego?