Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michasia :-)) :-)) :-))

Mamusie i przyszłe mamusie wypowiedźcie się i pomóżcie będę wam wdzięczna!:)

Polecane posty

Nie byłam jeszcze u lekarza,ale zrobiłam dwa testy i oba POZYTYWNE! Dwie wyraźne krechy!:D Dzisiaj będę się umawiać na wizytę,ale mam do Was pytanie otóż boli mnie głowa raz mniej raz mocnej od wczoraj wieczora dół pleców(jak leżę to przechodzi) i brzuch tak jak bym miała dostać @ ale jej nie dostaję i nie boli ciąle tylko co jakiś czas. czy to nic złego proszę o odpowiedź z góry bardzo Wam dziękuje!

nie, to sa normalne objawy ciazy, tez tak mialam ale ja to zignorowalam poniewaz sie nie podziewam ciazy, ale teraz jestem bardzo szczesliwa :)

a dziekuje bardzo dobrze :) ide dzis na kolejna wizyte ale jakos sie zebrac nie moge :P ja jestem w 24tc i to moja pierwsza ciaza, mam 22 lata :) a Ty droga autorko ?

nie pytam kiedy skonczyla tylko kiedy Ci sie zaczela ta miesiaczka, wtedy powiem Ci w ktorym jestem tygodniu i co zobaczysz na USG :)

ohoho!!! to bardzo dawno temu!! nie zauwazylas nic wczesniej?? jestes juz w 13tc!! i na USG zobaczysz juz malego czlowieczka, raczki nozki glowke i maluszek bedzie sie ruszal we wszystkie strony!! a termin masz na maj :)

zeby dostac pieniadze od panstwa musisz isc na 1 wizyte do lekarza przed 10tc a u Ciebie juz 13tc, dopiero zaczal Ci sie 4 miesiac, a w sobote zacznie Ci sie 2 trymest, huhu naprawde nie wiedzialas wczesniej? łał :)

o matko bol plecow to ja mialam straszny huhu naprawde, no ale na szczecie teraz juz tak nie boli :) a glowa tez bolala, nie boj sie wziasc paracetamolu jak naprawde boli

Gość porannarosaaa
Mama 30 luty coś chyba żle policzyłaś. Ja ostatnią @ miałam 8 lipca i jestem teraz w 14 tygodniu wiec autorka nie może być w 13... Ale fakt, troche późno zaczęla robic testy. Ja zrobiłam test pamiętam 12 sierpnia czyli tydzien po tym jak nie dostałam okresu i wyszedł pozytywny.

Gość porannarosaaa
przepraszam za pomyłke nicka Mama2013Luty miało być

Gość porannarosaaa
apap można ale tylko w zdecydowanej konieczności. Jak dasz rade wytrzymać, lepiej nie brać żadnych leków. Ja biore jedną tabletkę apapu tylko sytuacjach kryzysowych jak bardzo mnie boli głowa.

Gość porannarosaaa
popraka. Dzisiaj mi sie zaczął 15 tydzien. Tak wynika z mojej karty ciązy i raczej jest to pewne, dlatego że znam dokładną datę, kiedy mogło dojść do zapłodnienia :P